RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 18:11:34)

Prvo sam ga nazvala. Sjutra u 18 h, a ne danas. Ja sam pogrešno shvatila onaj dan kad sam zvala mog dr. Samo mi je rekao ili imam vodenu cistu ili trudnoću, jer sam se pretrage i preglede radila poslenjih dva mjeseca. Da napunim bešiku i sjutra na ekspertni u bolnicu, pa će me pregledati i dogovorićemo se što i kako. Ako ne bude T(kao što ja mislim da neće)uključiće neke tablete za folikule i pucanje tako nešto ne shvatih najbolje, objasniće mi sjutra reče. Jedva čekam, uh...

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 18:16:42)

eh, ebi ga, a ja cekam kao ludak[sm=smiley36.gif]
kazes nesto za folikule i pucanje, menii to lici na klomifen i pregnil, ali mi je to malo cudno s obzirom da imas ok cikluse i ovulacije. a mozda i nije to mislio... mozda nesto za izazivanje menstruacije? ma videces sutra[sm=smiley36.gif]
nego, boli li tebe stomak, grudi, bilo sta stoo nagovestava[sm=hudicek1.gif]?

rasa_ -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 18:38:44)

Ivo, volela bi da sutra dr kaze da si trudna, ali i meni se desavalo da mi kasni [sm=hudicek1.gif] i to zbog vodene ciste. Sad mi je poslednja tri meseca ciklus na 27- 28 dana. Jedva cekam da nan javis sta ti je dr rekao. [sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 18:45:16)

Iva držimo palčeve da je trudnoća [sm=bravo.gif] Kad si beše radila test,kolko kasni?
Ako je folikul koji nije pukao onda će verovatno da ti uključi primolut nor,on je za te svrhe.
VKaja čestitam,želim ti laku trudnoću [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Pridruži nam se u trudničkim temama!
Verkić jel stigla veštica?
Madre jel prošla O? Ljubim vas sve [sm=smiley31.gif]

Andjelika80 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 19:23:50)

Hvala drage puno. Pratim vas evo vec godinu dana i radujem se svakoj novoj trudnoci [sm=smiley1.gif]

rasa_ -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 19:45:31)

Andjelika, od pretraga se rade hormoni 3dc, brisevi na hlamidiju, ureaplazmu i mikoplazmu i muz treba da uradi briseve, zatim da se prati ovulacija folikulometrijom, papa, redovan pregled i uz. I urino struktura. Mm i ja radimo pretrage pa znam. [sm=smiley1.gif]

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 19:49:37)

VKaja, čestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Von, isti slučaj, s tim što kod nas ni ja ne verujem ( al ipak bih da proverim, nzm ni sama zašto ), al nikako da ga nateram da odemo da kupimo test. Kaže da bacam pare. [sm=smiley36.gif]
Ivo taman htedoh da pitam šta bi kod lekara. Onda čekamo sutra i nadam se da je lepa vest. [sm=duda.gif]
Meni je danas 29 dan ciklusa, uvek dobijem il bar krene na 23-24, izem li ga... Sad me nervira. A od ovulacije 17-18. [sm=zmeden.gif]

rasa_ -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 19:52:23)

Milice, nadam se da ces ugledati [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif] Imas li neke simptome?

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 19:57:00)

Rasa ... ništa posebno. Pre neki dan mi nije bilo dobro i mučnina i povratila sam kavu, ali posle toga ništa. Čudno se nekako osećam, al i dalje mislim da mi je to reakcija na menjanje dioptrije. [sm=smiley13.gif]
Jutros sam bila u kolačima, sutra je tati rodjendan, a voli slatko pa reko ajde malo da napravim. Pa se malo uživeh i preterah, al poješće se. [sm=jezicek.gif] Htedoh reći nisam obraćala pažnju, a celo popodne sam sva nešto bljak.
Kako kod tebe stoje stvari, nikako da pročitam sve što ste kuckale? [sm=smiley1.gif]

rasa_ -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 20:10:17)

hm, mozda bi sledece sedmice mogla da uradis jedan testic. Kod mene jos nista, [sm=hudicek1.gif] tek treba da dobijem oko 15.og. O mi je bila 31.og januara. Videceno dal smo smuckali [sm=duda.gif]. Vec pet dana mi se cini da mi je povecana telesna temp, ali ne merin bazalnu tako da verovatno da sam malo umislila. [sm=smiley13.gif] Nesto ne mogu previse da se opterecujem. Sta bude bice. [sm=smiley1.gif] zato se jako radujem svim vasim crticama.

dunja RR -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 20:10:47)

IZVORNA PORUKA: milica93

Jutros sam bila u kolačima, sutra je tati rodjendan, a voli slatko pa reko ajde malo da napravim. Pa se malo uživeh i preterah, al poješće se. [sm=jezicek.gif]

Tati srećan rođendan [sm=bravo.gif], a ti milicičak slikaj kolač pa stavi recept u C kuhinju [sm=smiley1.gif], evo linka KLIK

Andjelika80 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 20:15:54)

E da radila sam pre cetiri godine ureoplazmu, mikroplazmu i hlamidiju, a mm ce sve to sad u subotu, pa nesto mislim ako njemu bude ok da ne moram ponovo raditi, ili bi trebalo, sta mislite?

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 20:17:59)

Pa nije ni to tako daleko. Brzo će 15., nadam se da ćeš nas obradovati. [sm=bravo.gif]

Ja htedoh već sutra ujutru, al ne mogu da pomerim ovog mog. Mrzi ga do apoteke, a do kladionice ne. [sm=zz_furious.gif]
Kupiću ja sutra ujutru, kad ga već mrzi da sad prošetamo.

Dunja, oću [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jedan je lepši za oči, drugi za ručkanje. [sm=jezicek.gif]

rasa_ -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 20:19:00)

Mislim da mora sve uporedno da se radi. Mi smo isti dan izvadili, ali pitaj dr. Vec dve godine pokusavamo da ostvarimo trudnocu ali ne uspeva, pa smo pre pola godine poceli sa pretragama trenutno idem na folikulometriju. [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 20:27:27)

Dunja, oću [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jedan je lepši za oči, drugi za ručkanje. [sm=jezicek.gif]

Sjajno, stavi oba [sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 21:43:19)

milice,znaci i kod tebe je sumnjivo!
mene vec pocinje da nervira,kasni zvanicno 4 dana...vec umisljam da imam neku cistu,ako nisam trudna! vec 4 meseca mi stize 6.og u mesecu!

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 21:50:20)

Joooj Von, uhvatila me nervoza neka sad. Ne mogu da se skoncentrisem ni na sta. A valjda je sumnjivo. Svaki put kad se ponadam, na kraju nista. Evo vec preko godinu dana, hvata me strah polako. A dragi se boji i same pomisli da nesto nije u redu, pa ne moze ni da prica o tome. Ufff ...
Okacila sam jedan receptic. Klasika. Al je lep za jesti. [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 21:51:07)

Okacila sam jedan receptic. Klasika. Al je lep za jesti. [sm=smiley1.gif]

Videla, odličan je i sjajno izgleda, bravo [sm=bravo.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 21:55:28)

I ja mislim da imam cistu, beta mi je bila negativna, bez ako se O nije zeznula pa zakasnila... Von, ti ćeš ugledati dvije crtke, vidjećeš! Madre, nemam nikakve bez bolne grudi, tj.bradavice, uhhh. Inače stomak ne, jeste prije 10-ak dana. Jole, radila test, bila jedva vidljiva crta, posle par dana beta negativna, sumnjali na biohemisjku. Nisam nikad ništa pila ni koristila, valjda neće biti potrebe. Vidjeću sjutra sve, mada kad sam radila uz prije 2 mjeseca sve je bilo super, i jajnici, mada ne mora da znači...Ljubim vas sve! Milice daj koji kolač, ja slatko obožavam! :*

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 22:00:00)

Dunja, hvala. Volim da prckam u kuhinji, al obicno nemam kad. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
Iva, dodji ... cekam te [sm=bravo.gif] i ostale slobodno, ima dovoljno da se sve osladimo. [sm=smiley36.gif]
Sretno sutra draga ...

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 22:00:58)

ovaj mesec je lud! ciklusi se poremetili,..da li od hrane,stresa..kod mene puno stresa,sto zbog operacije,posla..\

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 22:04:50)

bez kolaca i mogu,ali slanisa jok! jedem kokice!

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 22:10:58)

E to si dobro rekla. Lud mesec. Ihh, ja bez slatkog ko riba na suvom. [sm=smiley36.gif]

mamin mish -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 22:26:44)

Dobro vece zene! VKaja i gluvarce cestitam na [sm=rozacrtici.gif].
Kod mene ili je O okasnila ili ce [sm=hudicek1.gif] stici ranije. Jajnici me vec 2 dana zigaju a u stomaku kao neki pritisak Sto dosad nikad nije bilo.
Ivo cekam vesti i navijam za[sm=nosecka.gif].

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (9.2.2014 22:37:14)

Hvala mamin mishu! :* Ne očekujem bez cistu, ali kako bude da bude, samo da znam šta mi je... Nije prijatno kad ne znate na čemu ste, danima mi kasni, imam redovne cikluse. Ali čim počnemo na bebi da radimo poremeti se sve, tako mi je bilo 2009 kad smo Luku pravili. Mishu, sa srećom, da ugledaš svoje crtice vrlo brzo! Von, javi što napraviste [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>