RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Ana RR -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 15:36:04)

Verka, sanjala sam te pre neku noć. Kao dolazim kod tebe, ti trudna (neki 5. mesec recimo), živiš u četvorosobnom stanu sa belom kuhinjom i oooogroooomnim kupatilom (a ja svratila kod tebe da piškim [sm=jezicek.gif]), okolina jako podseća na deo kod Lole ali sa tramvajima i trolama [sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 15:36:52)

Ha ha ha, pase mi onaj cetvorosobni stan i peti mesec[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 15:37:45)

[sm=smiley36.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 15:40:16)

deder, ana, kad si vec tu, daj jednu heftalicu[sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 15:50:43)

O pa mogla bih [sm=bravo.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0221/uov-pyh-aj.jpg[/img]

Da vas vidim sad [sm=smiley36.gif]

indy_25 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 15:53:15)

Zaheftaj nas Ana :) bravo. Ja danas imam opet sebi uvrtila u glavu da sam trudna nekako imam neki osjecaj intuiciju neku. Jedva cekam 26 da radim test :)

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 15:54:33)

e takooo[sm=smiley36.gif]
indi, ovde vazi parola TRUDNA SI DOK SE NE DOKAZE SUPROTNO[sm=smiley36.gif]
koliko dugo ste saru pravili?

Mara1986 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 15:55:36)

Kod mene nema ništa novo. Još nisam dobila. Još nisam otišla kod ginekologa. Nadam se da će krenuti spontano. Potajno pomislim i dalje, možda jesam trudna (zavlačim samu sebe). Juče sam imala malo rozog iscedka, tj samo sam ga jednom primetila, posle ništa. Jajnici ponekad žignu i to je to.

Milice kad tako kreneš da pišeš ja se opet sve potajno nadam za tebe .... pa mi opet dođe da te teram da ga radiš.... čitam postove pa čekam da naletim na tebe da vidim dobi li [sm=hudicek1.gif].... a to što je tako rozikasto opet može da znači [sm=duda.gif] i opet da ne znači ništa [sm=smiley13.gif] jer to mazanje je na početku normalno .... neznam šta da ti kažem [sm=zmeden.gif]

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 16:01:41)

Ta ajkula je sve nahvatala sem mene i Dace. Mislim da za nas dve treba neko cudoviste iz Loh Nesa[sm=smiley36.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 16:02:55)

verolina, zna li se razlog zasto tvoje trudnoce nisu opstale? da li ste nasli uzrok tome?

Mara1986 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 16:03:22)

IZVORNA PORUKA: indy_25

Zaheftaj nas Ana :) bravo. Ja danas imam opet sebi uvrtila u glavu da sam trudna nekako imam neki osjecaj intuiciju neku. Jedva cekam 26 da radim test :)

Ja vala svojoj intuiciji verujem ....ili šestom čulu... 3 god. pokušavala,ostala trudna bila presrećna (osećala da trudnoća neće uspeti-bila u pravu).... pomislila sam opet ću čekati 3 god. a imala osećaj da ću pre ...posle 3 meseca opet ostala ,osećala da će uspeti i biti sve super - bila sam u pravu.... od starta osećala da je dečak (potajno želela devojčicu) -opet sam bila u pravu i ako su mi svi govorili da je devojčica... ali 4D potvrdio.. pa sad čekamo [sm=bravo.gif] a sad mi je predosećaj da ću se u martu poroditi a ne početkom aprila ... pa ćemo videti.....

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 16:03:52)

Ne, niko nikada nije nasao uzrok. Ne postoji nacin da se medicinski utvrdi.

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 16:21:42)

Maro, ne znam ni ja. Može biti i jedno i drugo što ti kažeš, mada ne verujem da je trudnoća. Volela bih, ali čisto sumnjam. Dragi me tera da idem i vadim nalaze i proveravam se, al ja sve nešto odugovlačim. Malo sam neodgovorna, moram se ukoriti.

Nego Maro, jeste li smislili ime? [sm=smiley1.gif]
Ja baš imam osećaj da će biti naše prvo devojčica, a potajno se nadam dečaku, valjda zato što znam koliko dragi želi sina. [sm=smiley36.gif] Čak se i on skoro izlanuo, kažu: jezik pravo ide.

Verolina, biće, ja navijam što pre. [sm=bravo.gif]

Madre, ne mogu da pohvatam sve ... kako je kod tebe?

Mara1986 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 16:27:32)

Pa prvo smo se dugo raspravljali kako da mu damo ime i na kraju smo uzeli crkveni kalendar i u isto vreme rekli "A ...Vasilije?!" i to je bilo to ... sad i kad bi trebali da menjamo trebalo bi mi vremena da se naviknem pošto ga mi odavno zovemo tako.... npr. muž mi pusti poruku "šta radi moja duša i moj mali Vasa?" i pređe u naviku [sm=smiley1.gif]
Ne budi lenja što se tiče analiza ali neka ne bude lenj i on.... jer bez dijagnoze nema ni rezultata... džabe je bežati od njih samo sebi odugovlačiš ono što priželjkuješ [sm=duda.gif][sm=rozacrtici.gif]

indy_25 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 16:30:25)

Pa pravili smo je dugo nekih 11 mjeseci. Ganjala sam plodne dane pila macinu travu isla ginekolozima na folikumetriju itd. Ma svasta nesto al nije nam se odmah dalo. Tada smo bili optereceni iscekivali svaki mjesec. A sada nismo ono opusteno je. Ali ja imam neki osjecaj ne znam vidjecemo. Glupo mi govoriti o simptomima jer je suvise rano. A simptomi su isti kao pms. Jedino ja se osjecam kao trudna :))) imam taj neki osjecaj u stomaku. Jedva cekam da provjerim :)

indy_25 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 16:32:27)

IZVORNA PORUKA: Mara1986

Pa prvo smo se dugo raspravljali kako da mu damo ime i na kraju smo uzeli crkveni kalendar i u isto vreme rekli "A ...Vasilije?!" i to je bilo to ... sad i kad bi trebali da menjamo trebalo bi mi vremena da se naviknem pošto ga mi odavno zovemo tako.... npr. muž mi pusti poruku "šta radi moja duša i moj mali Vasa?" i pređe u naviku [sm=smiley1.gif]
Ne budi lenja što se tiče analiza ali neka ne bude lenj i on.... jer bez dijagnoze nema ni rezultata... džabe je bežati od njih samo sebi odugovlačiš ono što priželjkuješ [sm=duda.gif][sm=rozacrtici.gif]

Moja Sara je bila Ajsha sve dok se nije rodila tada je dobila ime Sara :))))

7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 16:46:36)

Cekalice molim vas ajde mala pomoc, meni ova [sm=hudicek1.gif] mnogo cudna od jutros u 8h krece i bre nece,kad odem u wc ima kao krvi ali na ulosci malo,jos se od jutros nije napunila i nemam onih parcica kojih imam uvek. Stomak me ne boli ni malo sta mislite kakvu sam to bolest navukla ? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Inace imam obilne i uvek jake bolove sad nista,da nije cista ili mozda lazna menstruacija?
Jer se ovo nekoj nekada desavalo?
HVALA

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 18:43:43)

Maro ... prelepoooo ime [sm=smiley27.gif] ...
E to si lepo rekla ... znam da moram. [sm=zmeden.gif]

Mari, ja stvarno ne znam. Možda zato što je početak pa manje ide, možda je implantacijsko, a možda je lažna. [sm=zmeden.gif] Sačekaj malo pa ćeš videti. Koji ti je dan od O?

7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 19:20:56)

Milice O mi bila 7 ili 8.2 a danas je 13dpo,to je za implantacijsko kasno bar ja mislim. Pa nema veze sto je pocetak,trebala je vec do sada da krene,uvek krene u roku od sat vremena,ova me drnda ceo dan[sm=smiley7.gif] pocela sam da ujedam koliko sam nervozna. Ja mislim da je ovo neki poremecaj hormona,cim ovo stane lepo ja kod dr.
I dalje nemam bolove a bas su mi bolne oduvek,zato i mislim da ovo nije [sm=hudicek1.gif] vec neki poremecaj.
Cekalice ima li neka iskustvo sa bazalnom? Jel treba da padne kad krene [sm=hudicek1.gif]? Meni jutros bila 37,4 sto je povisena za mene.

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 19:29:04)

Verka uspece jedna od tih Inseminacija i bice sve dobro, sigurna sam[sm=bravo.gif]

Maro, divno ime ,mi smo odavno odlucili da ako budemo imali decaka bude ili Vasilije ili Vukašin za devojčicu Nađa

navijam za puno crtica u skorije vreme[sm=bravo.gif]

Mari, kad [sm=hudicek1.gif] stize onda padne T

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 19:43:54)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Verka uspece jedna od tih Inseminacija i bice sve dobro, sigurna sam[sm=bravo.gif]

Videcemo.

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 19:48:20)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

maksmin -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 19:59:50)

Pozdrav svim starim i novim crticama! Mene dugo nije bilo medju vama, stosta se izdesavalo, od hsg, laparoskopije, do sakupljanja papira za vantelesnu, i cekala sam 18.02. da zavrsim konsutacije za ivf, pa da se pridruzim devojkama na temi vantelesne oplodnje. Ali Bog je drugaciji plan imao za nas, tako da tog dana umesto da saznam kakav ce mi biti protokol. kada pocinjemo, koliko ce da kosta ja saznah da sam u 16 nedelji trudnoce!!! Danima smo u soku, ali ja sam zivi dokaz da se cuda desavaju!
Svim crticama zelim da ne odustaju, kad-tad ce im se ispuniti najveca zelja! Mada ja sam sad u situaciji da mi se jedna zelja ispunila (ona najbitnija), a druga da vidim te [sm=rozacrtici.gif] nije, ja sam direktno videla bebu na uz i ta slika kao i doktorkin smeh ce mi ostati dozivotno u secanju!!! [sm=smiley31.gif] za sve od [sm=nosecka.gif] maksmin!

7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:00:28)

Hvala 17Joka.
Pa meni i jutros bila povisena iako [sm=hudicek1.gif] kao stigla ,videcu sutra mozda padne [sm=zmeden.gif]

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:01:15)

Ih, bre, Maksmin, pa kako???[sm=smiley36.gif]
cestitam ti draga[sm=smiley27.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>