17 joka -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:16:48)
|
IZVORNA PORUKA: maksmin Pozdrav svim starim i novim crticama! Mene dugo nije bilo medju vama, stosta se izdesavalo, od hsg, laparoskopije, do sakupljanja papira za vantelesnu, i cekala sam 18.02. da zavrsim konsutacije za ivf, pa da se pridruzim devojkama na temi vantelesne oplodnje. Ali Bog je drugaciji plan imao za nas, tako da tog dana umesto da saznam kakav ce mi biti protokol. kada pocinjemo, koliko ce da kosta ja saznah da sam u 16 nedelji trudnoce!!! Danima smo u soku, ali ja sam zivi dokaz da se cuda desavaju! Svim crticama zelim da ne odustaju, kad-tad ce im se ispuniti najveca zelja! Mada ja sam sad u situaciji da mi se jedna zelja ispunila (ona najbitnija), a druga da vidim te [sm=rozacrtici.gif] nije, ja sam direktno videla bebu na uz i ta slika kao i doktorkin smeh ce mi ostati dozivotno u secanju!!! [sm=smiley31.gif] za sve od [sm=nosecka.gif] maksmin! DIVNOOOO [sm=bravo.gif]Cestitam ti draga uzivaj, mogu da zamislim tvoju srecu citajuci najezih se, krenu mi koja suza, ovakve price mi uvek dokazuju da cuda postoje[sm=sloncek.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|