RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:06:38)

maksimin, to je stvarno cudo, vece od svih cuda ovde na RR, a i sire[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
cestitam tiiii[sm=pikapoka1.gif]

dunja RR -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:09:47)

Jao maksmin, suze mi krenuše, divnoooooo [sm=bravo.gif]

maksmin -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:10:08)

uh, verka draga, to je vec tesko pitanje, stvarno ni sama ne znam! posle laparo koja je bila u oktobru, dr mi je rekao da je video folikul od 20 mm, ja sam posle cekala kada ce da mi dodje ciklus da bih radila hormone, ali nikako ga nije bilo, inace taj poslednji ciklus mi traje od juna [sm=smiley36.gif]. onda smo zakazali kod dr konsultacije da privatno radimo vto, i kad sam joj rekla za folikul ona kaze aj na uz, i poce da se smeje, okrenu mi monitor i rece evo ti ga folikul. mi smo se posle laparo i nove dijagnoze slepljeni i totalno zapuseni jajovodi toliko ubedili da ne mozemo drugacije dobiti bebu nego na vto, da nismo ni primetili znake trudnoce, kojih je bilo sad kad vratim film, cak smo imali samo jedan odnos tada i posle sam ja bila u fazonu da izbegavam kad nista ne moze da nastane od toga. al ono vec nastalo... prava filmska prica u koju jos uvek ne mogu da poverujem.

dunja RR -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:11:30)

Jao Bože dragi, kako lepa vest, totalno sam se raspametila i plačem ko dete, od sreće naravno. Pridruži nam se na temama o trudnoći draga [sm=smiley27.gif]

mika79 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:13:30)

Maksim čestitam draga [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

maksmin -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:16:39)

da, ja prva nisam mogla da verujem, mislila sam da se cuda desavaju nekome drugom, ne meni, ali razuverio me onaj odozgo. naravno dunja, moram ubrzano da proucavam trudnicke teme posto dosta kaskam...plasim se da nesto nisam dosad pogresno radila ipak je to odmakla trudnoca, nisam ni nikakve analize radila, sve preskocih. ali nadam se da ce moje cudo biti ok.
hvala svima od [sm=smiley27.gif]

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:16:48)

IZVORNA PORUKA: maksmin

Pozdrav svim starim i novim crticama! Mene dugo nije bilo medju vama, stosta se izdesavalo, od hsg, laparoskopije, do sakupljanja papira za vantelesnu, i cekala sam 18.02. da zavrsim konsutacije za ivf, pa da se pridruzim devojkama na temi vantelesne oplodnje. Ali Bog je drugaciji plan imao za nas, tako da tog dana umesto da saznam kakav ce mi biti protokol. kada pocinjemo, koliko ce da kosta ja saznah da sam u 16 nedelji trudnoce!!! Danima smo u soku, ali ja sam zivi dokaz da se cuda desavaju!
Svim crticama zelim da ne odustaju, kad-tad ce im se ispuniti najveca zelja! Mada ja sam sad u situaciji da mi se jedna zelja ispunila (ona najbitnija), a druga da vidim te [sm=rozacrtici.gif] nije, ja sam direktno videla bebu na uz i ta slika kao i doktorkin smeh ce mi ostati dozivotno u secanju!!! [sm=smiley31.gif] za sve od [sm=nosecka.gif] maksmin!

DIVNOOOO [sm=bravo.gif]Cestitam ti draga uzivaj, mogu da zamislim tvoju srecu
citajuci najezih se, krenu mi koja suza, ovakve price mi uvek dokazuju da cuda postoje[sm=sloncek.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:17:46)

Čestitam Maksmin[sm=bravo.gif]

lesica -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:22:06)

Maksmin, diiiivnoooo!!! I čestitam od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:31:30)

Maksmin cestitam,jao kakva prica ,cist dokaz da ne treba odustajati od pokusavanja [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] sta god rekli doktori.
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 20:48:30)

zene, ne bih da ovako divan trenutak kvarim glupim pitanjem ali moram[sm=smiley36.gif]
malo pre sam isla u wc i na gacicama primetim PARCE[sm=smiley36.gif] gustog belog sekreta!
ja verujem da je O prosla, cak da sam pred[sm=hudicek1.gif], ali posto imam bolove u desnom jajniku, plasim se da ovo ne ukazuje na O, pa ne bih volela da ne ovaj znak ne obratim paznju? ne razumem se u sekrete... mozda je ovo i normalno pred menstruaciju, ali do sada to nisam primecivala!

lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 21:54:17)

Maksmin, predivno! Čestitam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Branchyca -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 22:47:43)

Maksmin, čestitam![sm=bravo.gif]
Madre, ni ja se ne razumem, ali sam i ja imala beli sekret, pred prošlu menstruciju i to baaaaš, na papiru, da sam pomislila leleeeee[sm=smiley29.gif] al onda mi rekoše da može biti trudnoća u pitanju ili pred menstruaciju ili čak candida, ali nije se osećalo. tako da, sve može biti[sm=zmeden.gif] Navijam da je ono prvo[sm=sloncek.gif]

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 22:47:55)

Jao Maksmin bravo za tvoje čudoooo [sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif] Doživeh ga i ja,a dabogda i ostale stare čekalice (i novije naravno al samo redom [sm=smiley36.gif] )
Neka ti je laka trudnoća draga a bogami i uskoro prvo lupkanje [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

degu -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 22:52:41)

Maksmin jako si me obradovala [sm=bravo.gif] mogu da zamislim šok kad ste videli bebu na UZ. Što kaže Jole doživeh i ja čudo, a hvala Bogu ti si bila pošteđena i nerviranja prvog tromesečja [sm=smiley36.gif] Biće sve u redu, veruj u svoje divno čudo [sm=bravo.gif]

Madre plodna sluz nije ta gusta i bela, već ona vodenasta i ona prozirna baš sluzava :D

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 22:56:00)

Preskočila je pakao prvog dela [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Sad samo uživancija!

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 23:07:48)

Maksim cestitam, bas divna prica i prelepa vest[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

indy_25 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 23:15:36)

Maksimin cestitam na jako lijepim vjestima sve najbolje. Imali smo jos jedan takav slucaj sa jednom ringerajkom Cipiripi ako je se jos neko sjeca. Eto drage moje cuda postoje tako da ne trebamo gubiti nadu.

dunja RR -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 23:19:07)

Indy, i Jole, degu i mika nas isto tako obradovaše (a verovatno ima još neko..), ali maksmin je rekorder sa 16. nedeljom [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

maksmin -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 23:20:00)

hvala vam puno na cestitkama devojke!!! degu, da bio je veliki sok, pogotovu sto smo videli bas bebu, a ne neku tackicu! Ispratila sam i vasa cuda i stvarno mi je bilo mnogo drago, ali nisam bila u mogucnosti da se javljam. S jedne strane, super sam prosla zato sto nisam imala brige prvog tromesecja, a sa druge, nije mi svejedno, ipak se nisam cuvala, sve sam radila kao i inace, zalomilo se tu i malo alkohola, srecom samo po spricer, dva, nisam unosila sve neophodne vitamine, a tek preskocen dabl test. Sad cekam neki Q test, i nadam se da je sve uredu!

maksmin -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 23:24:18)

rekorder sam i mojoj doktorki! [sm=jezicek.gif] Mislicete da sam luda, kako nisam skontala, mnogi oko mene to misle, ukljucujuci moju svekrvu, koja zeza mene i mm, i kaze nam akademci moji! Mada mislim da moze da me razume samo neko ko nikad nije imao redovne cikluse kao ja, bilo je nekad i po godinu ipo dana da ga nema, plus cinjenica da smo se pomirili da ne moze prirodno.

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 23:25:50)

Stvarno si rekorder [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]

maksmin -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 23:31:04)

zamalo da zavrsim na tlc-u u emisiji nisam znala da sam trudna, a mislila sam da su amerikanke tupave, hmm, gde li mi je nestala inteligencija?!

superm -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 23:45:32)

Srecno Maksmin!!! Sada dolazi ono pravo[sm=smiley1.gif]

Ana13 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (21.2.2014 23:48:46)

Cestitam,Maksmin [sm=bravo.gif]
Ce iskocis na tevelizor [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>