RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (26.2.2014 23:47:15)

mico, sta planiras dalje?

mamica3 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 0:09:43)

I[sm=smiley31.gif]

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 1:52:27)

Ne znam, Joka, stvarno. Sad mislim sta god, samo da ne tapkam u mestu. Ako mi ne zakaze odma, idem vaditi betu i ostala cuda, eto cisto da mi je savest mirna, a onda cu videti sta ginekolog kaze. [sm=zmeden.gif]
Mamice da sve bude u redu kod doktora [sm=smiley1.gif]
Ljubim vas! Idem probati spavati, ako uspem uopste.

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 8:03:51)

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Trudilice, meni ova [sm=hudicek1.gif] nije normalna. Sve nešto pomalo tufnica, dve. Stomak me otkida kao da ću odliv dobiti, a ono džaba trošim uloške. Joj, kako mrzim ovo sve! Zar sam toliko sj[sm=smiley35.gif]na da čak ni normalnu menstruaciju ne mogu da imam...?! [sm=zmeden.gif]

Lela, kad si prestala da piješ pilule i kada ste počeli da radite na bebi?

Ako ti je ovo prva meca od kako radite, meni se to dešavalo uvek mesec pre nego ostanem trudna. I prvi i drugi put. Bez obzira na to kakva mi je bila pre toga menstruacija.

Sada sam totalno druga priča no kod mene ko zna šta je [sm=jezicek.gif] NAjverovatnije moja luda glava.
Šta da ti kažem da sam ja prošli put radila čak dva testa, kasnila mi 10 dana i kad je došla - završila se za 3 dana. a ja vrtoglavice, mučnina... sledeći mesec sam ostala trudna. Nadam se da je i kod tebe ovo predznak.[sm=smiley31.gif]

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 8:57:27)

Zene drage :) juce sam bila kod dr da se dogovorimo za hsg,medjutim kad je cuo da mi kasni covek se iznenadio :))) a ne zna da je to kod mene kao dobar dan [sm=smiley36.gif]
e sad druga stvar (zbog koje sam se ja vise uplasila) jeste to smedjkasto krvarenje,tj.ta jedna tacka na vesu,za koju se on opet odusevio(i objasnjava mi implataciju,kao da mi moje zene to ovde nisu vec u detalje objasnile [sm=smiley36.gif],al'' ajde) ...
Ja mu opet kazem da nismo sigurno te srece i pitam ga da nije nesto ozbiljnije,a on meni kaze uradi test ujutru ...tj.jutros...i da vidimo sta je...
iskreno,ovaj put me bas briga da li su [sm=rozacrtici.gif] ili jedna jer mi je testova preko glave...cekam jos neki dan...
a i onako me ziga desni jajnik kao blesav,pre dva dana se naduo ,kao da ce da eksplodira,pa se smirio ...
jao drage moje,ja sam vas ubila ali se bas plasim da nemam neki zdr.problem [sm=zmeden.gif],jer ako bude test negativan(a bice 10000%) -sta moze da bude ta krv [sm=zmeden.gif] ...e zato mi se i ne zuri da odradim ,jer posle opet neke analize od kojih mi je vise muka [sm=smiley5.gif][sm=smiley11.gif]

hahahah ali ajde da vas nasmejem malo,ne pusim od novembra ,juce uzmem da zapalim (jer trudnicama smetaju cigarete),meni vala super :))),uzmem kafu(pomislih-mozda mi se smuci) ,meni legla kao melem na ranu [sm=smiley36.gif][sm=zz_big_green.png][sm=zz_giggle.gif]

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 9:46:51)

Minja, mene si nasmejala definitivno [sm=smiley36.gif] ...
Ja se svaki dan borim da ne zapalim cigaru, pusila sam mnogo, jedva sam prestala [sm=smiley13.gif] , al nekako se suzdržavam ne znam kako ...
Nekad kad dobijem zapalim [sm=smiley36.gif] tad znam da nisam trudna, pa kao mogu [sm=smiley36.gif]

Koliko ti kasni, jel puno? Zar nije mogao UZ da ti uradi?
Ja isto nemam, isto mi je tako 2x bilo u nekom razmaku po tacka i ćao. Al meni mnogo kasni, a testovi negativni.

superm -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 9:52:21)

Minja, zasto ne uradis test?

superm -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 9:56:06)

Milice, samo hrabro!

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 10:01:11)

IZVORNA PORUKA: Minja23

,a on meni kaze uradi test ujutru ...tj.jutros...i da vidimo sta je...

pa uradi li test jutros? [sm=smiley36.gif]

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 10:06:58)

Superm, ne dam se [sm=smiley31.gif] [sm=smiley1.gif]
Ako sam je ja dobro razumela, nije, za par dana će...

superm -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 10:09:52)

Milice, ako broj 93 oznacava tvoje godiste... Draga, ne da imas vremena nego imaaas bas, bas, za jedno 5-6 [sm=duda.gif]

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 10:16:26)

Da [sm=smiley36.gif] E nasmejala si me sad, daj Bože [sm=jezicek.gif]

Mada, Boga mi, kako smo krenuli, ja bih za početak samo jedno i biću srećna.
Više od godine. Znam da nije mnogo i da ima ovde onih koji pokušavaju mnogo više, pa me nekad i dođe sramota što kukam zbog 1-ne i kusur, al meni je ta jedna kao 10.

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 10:48:08)

hehehe drage moje [sm=smiley31.gif] nisam uradEla test,jer me opustosise...silne pare dadoh za te testove i iskreno da vam kazem - mislim da nEsam trudna ....jedino sto mi je cudno je sto me bradavice peku,ali samo kad se najezim[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...ostalo ...nista,bas nista...
e da,a test ne bih uopste radila,ali sam se setila da posto smo uplatili veliki iznos za more vec,moram sto pre da znam jer ako sam [sm=nosecka.gif] da im trazim da mi vrnu pare,jer je dug put ili da prebacim na avionski prevoz... inace ne bih radila test uopste,a i ide mi se strasno na to more [sm=bravo.gif]

milica93,pa ti bas imas vremena draga [sm=bravo.gif] za tvoje godinice...tako da nema brige [sm=smiley2.gif]

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 11:13:03)

milica93 kasni mi samo 4 dana,a znalo je i po 15 dana i po 20 nekada...tako da...to je kod mene normalno...
a UZ [sm=smiley36.gif] nisam ga ni pitala,a nije se ni ponudio da uradi,jedino pomenuo test...jer sam ja otisla samo na kons.za HSG u kancelariju njegovu,nisam imala zakazan pregled...

a cekam [sm=hudicek1.gif],nervoza me puca samo tako [sm=smiley36.gif] sve mi smeta...to je to...

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 11:42:39)

Minja, aj ja ću da budem optimistična onda i da se solidarišem sa ginekologom [sm=smiley1.gif][sm=duda.gif]
Imam, imam [sm=bravo.gif]... al više bih volela da ne moram da se razmišljam o nekim stvarima. [sm=smiley1.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 12:01:50)

Crtice jutro [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja samo da vam se javim [sm=smiley36.gif],al ste bile vredne imala sam puno da citam [sm=jezicek.gif]
Sta je bilo sa nasim [sm=hudicek1.gif], sve neke cudne od 1-2 dana i Minja i Mamica i ja. To neki virus izgleda [sm=smiley36.gif]
Mamice3 javi se,sta ti reko doktor?

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 12:05:35)

[sm=smiley36.gif] milica93 ,i moji se svi solidarisu sa ginekologom,a ja imam dnevnik planova za to more ...mislim da svi tripuju ...JER ...
u januaru sam pratila ovulaciju LH tracicama ,od dana kada je bila najsvetlija druga crta,preko najtamnije,pa opet so najsvelije mm i ja smo imali odnose non-stop i mislila -ako sad ne ostanem trudna necu nikad i krajem jan.dobijem.
u februaru nisam nista pratila i iskreno bezali smo od te sredine ciklusa,jer je more planirano vec,pa kao to cemo u drugoj polovini god.(a do tada sve nalaze da zavrsimo)...bila sam opterecena sakipljanjem analiza za hsg,AMH ,torlakom i asa testom,tako da mi je februar prosao-a kao da nije ni postojao-magla...
e zato ne znam sta da mislim...kad bih se bar set_ila kada smo imali odnose,pa da znam otprilike...ovako-nemam pojma....
jedino stro me plasi je neki hormonski poremecaj ili nagli pad progesterona(jer i od njega zena moze da prokrvari)

7mari :))) [sm=bravo.gif] navijam za tebeeee [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=duda.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 12:11:09)

Minja a jer imas ti jos neki simptom [sm=nosecka.gif] sem toga sa grudima?
Ti kao i ja,i ja se odmah utripovala da mozda imam cistu ili ko zna kakvu bolest, sve dok te nista ne boli nije strasno ne brini

7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 12:13:47)

IZVORNA PORUKA: 7marii

Ti kao i ja,i ja se odmah utripovala da mozda imam cistu ili ko zna kakvu bolest, sve dok te nista ne boli nije strasno ne brini

Ja odugovlacim sa tim testom i donela sam odluku ako bude bio negativan necu kod dr, vec cu da cekam narednu [sm=hudicek1.gif] ako bude dosla,pa tek onda cu kod nekog drugog dr,sobzirom da me ovaj moj nije ni pregledao vec me otkaci covek[sm=smiley36.gif]

lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 12:20:48)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Trudilice, meni ova [sm=hudicek1.gif] nije normalna. Sve nešto pomalo tufnica, dve. Stomak me otkida kao da ću odliv dobiti, a ono džaba trošim uloške. Joj, kako mrzim ovo sve! Zar sam toliko sj[sm=smiley35.gif]na da čak ni normalnu menstruaciju ne mogu da imam...?! [sm=zmeden.gif]

Lela, kad si prestala da piješ pilule i kada ste počeli da radite na bebi?

Ako ti je ovo prva meca od kako radite, meni se to dešavalo uvek mesec pre nego ostanem trudna. I prvi i drugi put. Bez obzira na to kakva mi je bila pre toga menstruacija.

Sada sam totalno druga priča no kod mene ko zna šta je [sm=jezicek.gif] NAjverovatnije moja luda glava.
Šta da ti kažem da sam ja prošli put radila čak dva testa, kasnila mi 10 dana i kad je došla - završila se za 3 dana. a ja vrtoglavice, mučnina... sledeći mesec sam ostala trudna. Nadam se da je i kod tebe ovo predznak.[sm=smiley31.gif]

Pilule sam prestala da pijem u septembru 2012. godine. Posle toga par meseci normalna [sm=hudicek1.gif] a onda haos. Sve neredovno. Nema je 2 meseca, pila lekove da je izazovemo, pa na 14, pa na 47, itd.itd. Onda se najzad ustalila na nekih 31-32 dana i rešimo da ćemo bebu da pravimo. Ovo nam je prvi mesec. A da znaš da mi nije dobro već danima, vrtoglavica, mučnina, znači raspadam se. Umor... Joj, iz tvojih usta u Božije uši! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mamica3 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 12:29:14)

dobar dan moje ženice,kako ste mi jutros,kako sam vam i rekla isla sam jutros na UZ i ostavila svoju doktoricu u cudu..
danas je 6dc a kod mene endometij 6,5mm i naravno ne mogu ja bez ciste, lijevo cista zutog tijela 23*17 ni manje ni vise jednostavno kaze nije joj jasno M trajala dan i kako je ovoliki endometrij jer mi je prošli ciklus na 12 dc bio ovoliki elem,nije joj nista jasno vec da dodjem opet u utorak da uradi UZ...
eto tako ja sam svakako poseban slucaj,vidjecemo mozda uradimo hsg pa mozda inseminaciju,ali o tom potom ..
sve vas jako [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 12:33:34)

JA sa pilulama nisam imala problema sa te strane, ali sam prestala da ih pijem odavno iz drugih zdravstvenih razloga. Doduše nikad nisam ni imala problema sa redovnom menstruacijom. JEsam jednom, ali od toga ima 10 i više godina.

I te tabletice koje si pila za izazivanje hoće haos da naprave. E sad ne znam koliko je prošlo i od njih.

To za čudnu mecu ti govorim da je kod mene bio slučaj. Sestra mi je isto nešto napominjala, da se i njoj čini da je bila čudna (sa prvim detetom).
A meni je takva čudna meca već pola godine. Žali Bože uložaka koliko sam pobacala...
ŠTo ne zakažeš pregled kod dr? Ja sam prošle godine išla tad i na pregled [sm=jezicek.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 12:44:34)

IZVORNA PORUKA: mamica3

dobar dan moje ženice,kako ste mi jutros,kako sam vam i rekla isla sam jutros na UZ i ostavila svoju doktoricu u cudu..
danas je 6dc a kod mene endometij 6,5mm i naravno ne mogu ja bez ciste, lijevo cista zutog tijela 23*17 ni manje ni vise jednostavno kaze nije joj jasno M trajala dan i kako je ovoliki endometrij jer mi je prošli ciklus na 12 dc bio ovoliki elem,nije joj nista jasno vec da dodjem opet u utorak da uradi UZ...
eto tako ja sam svakako poseban slucaj,vidjecemo mozda uradimo hsg pa mozda inseminaciju,ali o tom potom ..
sve vas jako [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Jao Mamice3 [sm=smiley31.gif] pa sve ce to da se sredi ne brini,mislim da je i kod mene isti slucaj,cak sam i ono blago krvarenje pocela da racunam kao [sm=hudicek1.gif] i pocela da merim bazalnu T koja je visoka,i mislim da nista od moje O ovog meseca.Nemam predstavu sta mi je pa sad cekam i cekam da prodju 4-5 dana za test pa posle ne znam sta cu [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] sve mi se zivo poremetilo

mamica3 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 12:58:02)

7mari hvala na podrsci,znala sam ja da nesto ne valja,nema veze bice bolje u utorak opet dr pa sta god bude.

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 12:59:30)

IZVORNA PORUKA: 7marii

7marii ,e pa da ti kazem mari - mogu da imam sta ''''oces,a mogu i da nemam [sm=smiley36.gif]...a iskreno da ti kazem ne razmisljam vise,jer ja svakog meseca imam nesto kad osluskujem svoje telo...sad samo ako je nesto konkretno ,a oni nasi simptomcici - te boli me ovde,te boli me onde,te muka mi je ali ne povracam,te kasni mi ,te 300 svasta-e da ti kazem -smucilo mi se...a o tome razmisljam kad nemam sta da radim...

jedini moj simptom koji mi je upecatljiv,nesvakidasnji i nesto sto mi se prvi put u zivotu desilo je ta mrlja na vesu velicine jedne sljive i to sam tacno oset__ila nesto zam se nasmejala i to je samo bljucnulo(a ja u fazonu-odakle sad ovaj sekret jer sam sve proverila sve cisto jer sam se pripremala za HSG) Posle pola sata odem do wc-a i kazem: jel si mogla ranije?[sm=smiley36.gif] -inace to je bilo ujutru kad mi inace i stize [sm=hudicek1.gif] ,ali 24.dc ...stavim ja ulozak(upozorim muza da sam dobila,jer je planirao set__nju i da je velika vrv da stomak pocne da me kida) ceo dan set__ali ,a ono ulozak beo...tj.bilo je malo providnog sekreta...vodenastog...
to je bilo to sto se te krvi tice....
ostali simptomi....- nista osim sto me malo bradavice peku,ali evo recimo sada ne i sto spavam malo ranije uvece nego inace-sto pripisujem ovom bolesnom vremenu(jer realno svi se zale na nesanicu) [sm=smiley31.gif] eto to je to [sm=smiley27.gif]

e da i ta krv je bila smedjkasta (ja bar tako mislim jer mi je i ves bio nesto rozikast [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>