Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 8:57:27)
|
Zene drage :) juce sam bila kod dr da se dogovorimo za hsg,medjutim kad je cuo da mi kasni covek se iznenadio :))) a ne zna da je to kod mene kao dobar dan [sm=smiley36.gif] e sad druga stvar (zbog koje sam se ja vise uplasila) jeste to smedjkasto krvarenje,tj.ta jedna tacka na vesu,za koju se on opet odusevio(i objasnjava mi implataciju,kao da mi moje zene to ovde nisu vec u detalje objasnile [sm=smiley36.gif],al'' ajde) ... Ja mu opet kazem da nismo sigurno te srece i pitam ga da nije nesto ozbiljnije,a on meni kaze uradi test ujutru ...tj.jutros...i da vidimo sta je... iskreno,ovaj put me bas briga da li su [sm=rozacrtici.gif] ili jedna jer mi je testova preko glave...cekam jos neki dan... a i onako me ziga desni jajnik kao blesav,pre dva dana se naduo ,kao da ce da eksplodira,pa se smirio ... jao drage moje,ja sam vas ubila ali se bas plasim da nemam neki zdr.problem [sm=zmeden.gif],jer ako bude test negativan(a bice 10000%) -sta moze da bude ta krv [sm=zmeden.gif] ...e zato mi se i ne zuri da odradim ,jer posle opet neke analize od kojih mi je vise muka [sm=smiley5.gif][sm=smiley11.gif] hahahah ali ajde da vas nasmejem malo,ne pusim od novembra ,juce uzmem da zapalim (jer trudnicama smetaju cigarete),meni vala super :))),uzmem kafu(pomislih-mozda mi se smuci) ,meni legla kao melem na ranu [sm=smiley36.gif][sm=zz_big_green.png][sm=zz_giggle.gif]
|
|
|
|