RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

kezmicaaa -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 23:56:45)

Lepoooo si to reklaa... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ja sam nova na cetu... Volela bih da cujem i vas iskustvaaaa...

kezmicaaa -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (27.2.2014 23:58:15)

Dry[sm=bravo.gif]im figeeee.....

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 0:09:46)

Dobro nam dosla kezmice[sm=smiley31.gif]

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 9:35:38)

indi,suki,mamin mis ajmo ajmo devojkeeee [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]
kezmice dobro dosla u ovaj najlepsi zenski kutak....

ja samo da javnem da jos nije stigla,ali me tek sad plasi sto me je sinoc ,a evo i jutros zigao levi jajnik i sve mislim sad ce...mada ranije kad treba da dobijem ,stomak bi me tupo boleo,jednom zignuo i to je to...a ovoooo [sm=zmeden.gif] ....joj zene ja ne ocekujem da mi neko kaze da sam trudna,ajde uradicu u nedelju test,nego se plasim da nije neka cista ili nesto ...nego da nije rano da radim test u nedelju...?to bi mi bio 7dc da sam dobila ?
i sad mi je sve jedno ,jer ako dobijem idem na odmooorrrr [sm=bravo.gif],a ako su [sm=rozacrtici.gif] bicu najsrecnija na svetu...u svakom slucaju-lepo je i jedno i drugo(prvi put da sam tako pomislila stvarno ...[sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 9:39:53)

minja hoce tako da ziga i kada je u pitanju trudnoca. mislim da slobodno mozes da uradis test. kada nisi trebala da dobijes?

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 9:55:26)

Jutro čekalice i trudnice ...
Dobrodošle žene [sm=bravo.gif]
Suki, navijam da je [sm=duda.gif]
Minja i mene žiga, veoma često ... nemoj se plašiti. Mene tako zna i pred menstruaciju, mada sad evo žiga, a od nje ni traga ni glasa.
I dalje nisam zakazana. [sm=smiley13.gif]

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 10:01:53)

babulence [sm=smiley1.gif] ,nisam trebala da dobijem 24.(po nekom kalendaru u telefonu),to mi je bio 32dc,jer sam i proslog meseca dobila 32dc
ups zeznula sam se ne bi mi bio 7dc,nego tek 5dc...
milica93,jel si bese radila test?
[sm=smiley31.gif]
[sm=smiley27.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 10:02:00)

Dobro jutro žene! Raspisale ste, neka ste [sm=bravo.gif] Ja sam super, idem u ponedjeljak da opet izvadim prolaktin da vidi dr kako napredujem s njim i počeće da me prati na uz, jer pošto mi je ovog mjeseca bila neredovna M, ne znam kad da očekujem plodne dane, pa je ovako lakše... :* za sve!

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 10:05:03)

minja pa slobodno radi testic [sm=smiley1.gif]. ako je trudnoca nema sanse da ne pokaze

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 10:44:46)

vazi babulence :) radim u nedelju,a mozda i sutra ujutru [sm=smiley1.gif]

IVA11 vi muckajte svakodnevno ,jedan cete da ubodete [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]

mamica3 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 10:49:05)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 11:21:54)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

JA sa pilulama nisam imala problema sa te strane, ali sam prestala da ih pijem odavno iz drugih zdravstvenih razloga. Doduše nikad nisam ni imala problema sa redovnom menstruacijom. JEsam jednom, ali od toga ima 10 i više godina.

I te tabletice koje si pila za izazivanje hoće haos da naprave. E sad ne znam koliko je prošlo i od njih.

To za čudnu mecu ti govorim da je kod mene bio slučaj. Sestra mi je isto nešto napominjala, da se i njoj čini da je bila čudna (sa prvim detetom).
A meni je takva čudna meca već pola godine. Žali Bože uložaka koliko sam pobacala...
ŠTo ne zakažeš pregled kod dr? Ja sam prošle godine išla tad i na pregled [sm=jezicek.gif]

Ja nisam nikad imala problema sa menstruacijom, do eto tog proleća 2013. Biće šta bude, sad ide [sm=hudicek1.gif] normalno, nije više kap-dve... Ali, taj početak je bio sačuvaj Bože. Zakazaću kod dr, samo da mi prođe [sm=hudicek1.gif]. Nekako sam ubeđena da neću zatrudneti dokle god mi ej ovako neredovna [sm=hudicek1.gif]. Ne znam zašto....

Koji podaci trebaju da se upišem na spisak trudilica?

mamin mish -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 11:22:29)

Dobar dan zene! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif].
Minja ziganje janika moze da bude i [sm=nosecka.gif] i [sm=hudicek1.gif].
Ja navijam za [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif].
Najbolje bi bilo da uradis test ujutru.

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 11:38:46)

radim ga onda ujutru ,ako ne zaboravim da ga kupim danas[sm=smiley36.gif],a i ne zuri mi se...valjda zato sto mi je tesko da poverujem da mogu posle 4 god da ostanem trudna bez ciljanih odnosa [sm=zardeva.gif] ... to ne da je cudno ,nego je i malo verovatno,pa mi se pravo da vam kazem i ne zuri sa testom....sve mislim sticice,otrcim do wc-a sa uloskom,ono neki sekret...sve je moguce i da vam kazem-ne nadam se ni malo,pa mi je sve jedno sta cu da vidim....a ako vidim [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] lomim celo kupatilo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mamin mish -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 11:46:13)

Minja mi smo mojg misha pravili pet godina upocetku smo ciljali onda sto cesce valda ubodemo i non stop nista.
I onda kada sam odlucila da cu da krenem kod dr. da vidim sta je problem a ono [sm=rozacrtici.gif].
E sad ja simptoma nisam ni imala ni za [sm=hudicek1.gif] ni za[sm=nosecka.gif]. tako da o tome bas i nemogu puno da ti picam.
Najbolje uradi test i onda ces biti sigurna dali je [sm=nosecka.gif].
Navijam da jeste! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 12:13:05)

hvala puno mamin mish [sm=smiley31.gif] ,ma ja sam shvatila jedno -svaka zena je neka druga prica,tako da simptomi mogu da znace svasta nesto,a i ne moraju...

ja sam se iskreno u februaru posvetila jurcanju po lekarima,ginekolozima,laboratorijama,torlaku i o [sm=duda.gif] nisam imala vremena da razmisljam...u tom smislu sam bila opustena i vise nego sto treba i ako slucajno budu [sm=rozacrtici.gif] znajte da je od toga-nista drugo...

mada ,opet kazem-nesto ne verujem [sm=smiley9.gif]
drzim vam svima palceve i zelim vam da sto pre ugledate te [sm=rozacrtici.gif]...

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 12:24:58)

Minja, jesam od kad kasni vec 3x ... evo danas mi je 48dc [sm=zmeden.gif], a najgore od svega sto imam simptoma.

,, ... a ako vidim user posted image user posted image lomim celo kupatilo user posted image user posted image " hahahhahaha [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] navijam da lomiš kupatilo

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 12:54:53)

a sto ne izvadis krv?najpouzdanije i ne lomis se...jeste 1000din,ali za ta 3 testa si vec mogla sigurno da znas [sm=smiley2.gif]
jel imas mozda PCOS?

heheheh navijajte zene,a ja odoh do wc-a,jer osecam neku vlagu tamo dole [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 13:07:12)

E pravo da ti kažem hoću, taj dan kad sam kupila test, htedoh ići da vadim krv, al sam bila sama, nisam mogla otići, on bio poslovno u bg.
Stalno je u nekim obavezama do guše, moram da vidim kako stoji sutra. Kad nema on, imam ja.
Imala sam neke male cistice, ali ništa što bi mi remetilo cikluse po bivšem ginekologu, ustvari po 2 ginekologa.
Čitala sam sad za žene kojima test dugo nije pokazivao trudnoću. Testovi bili negativni. Kako je to moguće uopšte, znam mali nivo hormona i 100 nekih drugih stvari, ali ...

Minja i? Šta bi s vlagom? [sm=jezicek.gif]

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 13:15:54)

nista [sm=smiley36.gif],mokra kao da sam se upiskila [sm=smiley9.gif],ali nisam stvarno...
dnevni ulozak mokar a ja opet ponela onaj veliki menstruacijski [sm=smiley36.gif]

milica93 kazem ti ,mm sestri pokazao test [sm=rozacrtici.gif] tek sa 20 dana kasnjenja [sm=smiley1.gif] tako da je sve moguce...

e sad meni se takodje desilo slicno i dobila sam cini mi se 56 dan tek,a bila ubedjena tad da sam trudna,spavalo mi se,povracalo,ma sta hoces,sto je inace znak [sm=nosecka.gif]...uradim ja test -negativan,sacekam par dana uradim betu,beta na min.minimuma ...e tad sam se bas razocarala,a mislila sam da je [sm=duda.gif]...

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 13:16:57)

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Ja nisam nikad imala problema sa menstruacijom, do eto tog proleća 2013. Biće šta bude, sad ide [sm=hudicek1.gif] normalno, nije više kap-dve... Ali, taj početak je bio sačuvaj Bože. Zakazaću kod dr, samo da mi prođe [sm=hudicek1.gif]. Nekako sam ubeđena da neću zatrudneti dokle god mi ej ovako neredovna [sm=hudicek1.gif]. Ne znam zašto....

Koji podaci trebaju da se upišem na spisak trudilica?

Joj koliko ću puta reći ''žensko prokleto'' [sm=jezicek.gif]

Zakažeš lepo pregled kod doktora U KOG IMAŠ POVERENJA (jer meni ovde ni jedan lekar nije ulio poverenje na žalost) da ti kaže da je sve ok i onda bidneš mirna.

Zašto kažem žensko prokleto? Dokle mi žene idemo sa mozganjem kad je zatrudnjivanje u pitanju. Ti ubeđena da nećeš zatrudneti dok ti je neredovna, a ja sam bila ubeđena da mi je progesteron katastrofalan jer mi opada kosa nenormalno, te da ujedno i zbog toga nikako da ubodemo, a redvona mi je u dan[sm=duda.gif]. Do sada NIKAD nije bila redovna u dan. Uvek bilo oscilacije 2-3 dana.

Žensko!

Rekla sam sebi prošli mesec da sam sve lepo umislila i da meni ništa ne fali. Zdrava sam i prava i ima da se kmh-kmh iz uživanja. I to lepo praktikujem.

Debil zaboravih za spisak.

Pošalješ Ani RR poruku kad ne treba sledeća meca da dođe i toj je toj [sm=smiley1.gif]

elogi -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 13:20:03)

Dobar dan devojke.Moram da vam kazem da sam jutros,na nagovor svog dragog, uradila test i pokazala se jedva,jedva,jedva vidljiva druga crta [sm=zz_rolleyes.png] i,posto mi crv sumnj nije dao mira, malopre sam radila beta hcg,rezultati su psle 16h....

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 13:22:39)

heej to je dobar znak, bitno je da se bar malo pokaze [sm=bravo.gif]. cekamo rezultate

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 13:24:41)

IZVORNA PORUKA: elogi

Dobar dan devojke.Moram da vam kazem da sam jutros,na nagovor svog dragog, uradila test i pokazala se jedva,jedva,jedva vidljiva druga crta [sm=zz_rolleyes.png] i,posto mi crv sumnj nije dao mira, malopre sam radila beta hcg,rezultati su psle 16h....

dok je vdiljiva, pa makar i jedva - pozitiva je!
Beta će i potvrditi [sm=bravo.gif]

elogi -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 13:28:22)

Uf,sve mi j nekako neverovatno[sm=smiley1.gif] A,koliko je minimalan hcg ukoliko je trudnoca prisutna? Ne razumem se bas u to, od skora sam cekalica [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>