Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (28.2.2014 19:19:46)
|
IZVORNA PORUKA: elogi Drage moje cekalice...posle svega nekoliko dana druzenja sa vama, moram da predjem u onaj trudnicki forum [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Beta je pokazala da sam [sm=nosecka.gif]!!! Zelim,od srca, svima vama da sto pre dobijete pozitivne rezultate. Hvala vam na bodrenju [sm=smiley31.gif] i zelim vam puno srece [sm=smiley27.gif] Čestitam Elogi, uživaj i nek ti je laka trudnoća!!! IZVORNA PORUKA: madre elogi, madr fakr, ti to bas ekspresno[sm=smiley36.gif] bravo, cestitam! ovde je bas uzbudljivo, meni mirise na mnogo crtica! jedva cekam minja d ase javis... marii i kod tebe mi mirise na trudnocu! maro, kod tebe isto... bas je tema nekako puna uzbudjenja i pozitive[sm=bravo.gif] tu sam, von[sm=smiley31.gif] citam, ali nemam sta da napisem. sta da napisem, da jos nisam dobila?[sm=smiley36.gif] pa nisam... mislim da sam osetila O, 21 februara, nismo bili tada nesto specijalno aktivni, jer mene ziga, curka, preseca vec 60 dana besmisleno je da svaki dan pravim dete dva meseca[sm=smiley36.gif] trakice nisam imala da ispratim... tako da, kome je ovo moje pisanije zanimljivo?[sm=smiley36.gif] kako si ti? indi, vidim da si dobila, znaci bices malo aktivnija sledeci mesec... sada nas je bas dosta ovde! Za ono plavo sam se slatko ismejala, madr fakr [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A za ovo crveno, jes' nas puno al' niko se ne dava na spisak!!! [img]http://cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/a045.gif[/img]
|
|
|
|