IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (5.2.2014 18:51:58)
|
Evo mene sad došla kod mojih pa da vam se javim. Nažalost nisam trudna, i sve moje nade padoše u vodu. Beta je 4, zvali su me prije 5 minuta da mi jave rezultat. Prvo sam trebala da idem u bolnicu gdje sa uputom ne plaćam tamo da mi odrade ali aparat im je bio na čišćenje i rekli mi da dođem iduće nedjelje, i pošla sam privatno i platila 17, 50 e. Skupo vala kao da je ne znam šta u pitanju. Ja sam im ponijela test na kome se vidi crtica kad je uživo, a kad dođem kući slikaću ga, ne znam zašto je sve ovako ispalo. Ova kaže da je moguće da se radi o missedu, ali beta bi bila veća ja mislim. Ja sam u b i j e đ e n a da test nije bilo validan, bez nagađanja... Ona kaže test pokazuje trudnoću, jedva ali se crta vidi, nego meni zalud kad je beta pokazala kakvo je stanje. U nedjelju u 18 h će biti dežuran moj dr u bolnicu, pa će me pregledati ako do tad ne dobijem vješticu. Da me pogleda i da vidi šta se ovdje izdršavalo. Hvala svima koji ste uz mene, kao da ste mi najrođeniji. Ja iskreno nemam volje više da se trudim, pola godine ukupno se trudimo ka sve saberem. Završila sam fakultet, nisam htjela da radim, a dobila sam posao, kako bih mogla opušteno da radim na bebi sa mm, ali... Znam samo da više nikad test neću uraditi, sačekam da zakasni, uradim betu i gotovo. Hvala svima još jednom. Očajna sam. Ali nije mi prvi ni poslednji put...Volim vas sve...
|
|
|
|