RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 8:28:57)

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: milica93

Imam i ja podvarak sa suvim mesom. [sm=smiley36.gif]

Cvrc, ja sam prva pitala. Na ovom svetu moze biti mesta samo za jednu osobu kojoj ce Von dati pizzu, a to sam ja[sm=hudicek.gif]

[sm=zz_giggle.gif][sm=zz_giggle.gif] ne smem ni ja vise da je pravim i jedem,samo se tovim!
jutro! Iva11,i ja pijem kafu...na poslu,pa bas i ne uzivam..mada imam mojih 10ak minuta..[sm=smiley36.gif]
moja [sm=hudicek1.gif] samo sto nije,mada bi vise volela da dodje sutra[sm=smiley36.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 8:42:24)

Moje još nema. Poremeti mi se ciklus skroz, a godinama mi je redovna i tačna u dan, ali idemo dalje... Da ti brzo [sm=hudicek1.gif] prođe pa u nove pobjede [sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 9:50:33)

Dobro jutro[sm=smiley1.gif]
Von, isamaracu te, ti izgledas super ( a i tvoj muz[sm=jezicek.gif])
Iva, poremetio ti se zbog stresa. Velikom broju zena se to desi kad krenu da rade na bebi.

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 10:03:26)

Ja sam po računanju O trebala 28-og da dobijem, inače mi je tačna u dan. Baš bzvz, sad ću imati neredovne M. Kako si ti? :*

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 10:07:19)

Cekam ciklus od kojega ni traga.[sm=smiley36.gif]
A sto se ti lepo ne prosetas na UZ? Ja mislim da je tebi prerastao folikul ovog meseca ili ti je O bila kasnije.

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 10:14:47)

U nedjelju u 18 h idem. Preko bolnice, tad mi je dr tamo, da ne plaćam privatno. Juče dadoh pare za betu, kako deru ovdje kod nas... Potpis ti je savršen. [sm=bravo.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 10:22:00)

Madreeee, gdje si?

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 11:05:43)

Jutro [sm=smiley1.gif]
Evo pijem kavu i odgovaram na neke mejlove profesora. I usput malo viruckam ovamo. [sm=smiley36.gif]
Kako ste? Ja evo peckam samu sebe, da ne mislim i ne srljam. Zbogom pameti.
Dragi otišao na trening, pa nema ko da me spušta i kritikuje. [sm=jezicek.gif]

Sinoć me je probadao desni jajnik i onda skontah da kad god me bole, da u 95% slučajeva desni uvek boli i probada. A noćas sam tako sanjala svašta nešto ... čak i da me je ogrebala ajkula.

Gaga, setih te se sinoć pred spavanje. Šta ima kod tebe? [sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 11:09:37)

IZVORNA PORUKA: IVA 11

U nedjelju u 18 h idem. Preko bolnice, tad mi je dr tamo, da ne plaćam privatno. Juče dadoh pare za betu, kako deru ovdje kod nas... Potpis ti je savršen. [sm=bravo.gif]

Da, videla sam. isplatilo bi ti se da si poslal epruvetu avionom da ovde urade analizu. Boze ti sacuvaj kako deru.
Hvala za potpis. To je moje emotivno cedo[sm=smiley27.gif]

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 11:10:59)

IZVORNA PORUKA: milica93

A noćas sam tako sanjala svašta nešto ... čak i da me je ogrebala ajkula.

Ha ha ha ha ha ha ha.....Neka fina ajkula. Ha ha ha ha...Izvini, tako si me nasmejala, jer pokusavam da zamislim kako i cime ajkula grebe[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 11:16:00)

Verolina, slobodno se smej. Drago mi je da sam te nasmejala. Bar neke vajde od mojih gluposti. [sm=smiley36.gif]
Juče smo gledali neku emisiju o ajkulama, verovatno mi ostalo u glavi. Ajkule imaju jako ,, oštru kožu ", hrapavu ne znam ni kako da se izrazim. Bukvalno sam je samo dotakla. Kaže sanovnik - ostvariće mi se planovi. Ako je tako samo neka grebe. [sm=jezicek.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 11:20:06)

ivo, ja sam, blago receno, zapanjena! bila sam nekako sigurna da vam je uspelo! ali, necemo tugovati... sigurna sam da ce biti uskoro[sm=bravo.gif] bas me zanima sta ce dr da ti kaze.
ja sam se, zene, usinula[sm=smiley36.gif] jako me bole krsta na koja se nadovezalo to usinuce[sm=smiley36.gif] inace me i stomak boli bas menstrualno... nemam pojma dokle sam stigla sa ciklusom, ali ja ipak navijam[sm=smiley36.gif] mene malko brine moj tanak endo...

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 11:25:42)

Koliki ti je endometrijum?

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 11:45:31)

Verkić pa tebi veštica nije stigla? [sm=jezicek.gif] deluje mi da ćeš da zezneš IUI [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 11:46:58)

Ha ha ha..Prc, necu...Nisam trudna, mislis da ja nisam to vec proverila[sm=smiley36.gif] Ipak cu morati da imam taj vestacki ugur[sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 11:48:41)

Kako sam mogla da to previdim [sm=smiley36.gif] koji je dpo,možda si ipak rano proverila [sm=smiley14.gif]
Pravo da ti kažem,nije loše,sve je isto,samo muža nema [sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 11:51:39)

Ma nemam pojma ni da li je bilo tog slova "O". Nista ne znam . Veselo cekam posle pet godina prvi sex bez muza[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 11:55:57)

Nas dve ti želimo da ga ne dočekaš [sm=smiley36.gif][sm=smiley27.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 11:56:52)

endo mi je bio u ponedeljak 4 mm i videla je neki folukul od skoro 1cm kojem daje sansu... rekla je za 5-7 dana ocekuje O... e sada, da li je bila, ne znam?! trakicam nisam uspela da je uhvatim (pisala sam, trakice su bile neispravne, ali mozda je i nije bilo)
u novembru kada je radila uz, rekla je samo sto je prosla O i endo je bio nekih 7mm... a, sta kazes?[sm=smiley36.gif]

Maleno85 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 12:02:32)

Ivo [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] evo i od mene zagrljaj, da sledeci mjesec bude [sm=rozacrtici.gif] i tebi i ostalim curama [sm=smiley27.gif]

Sad cu ja malo off, ali najlakse mi vas ovdje sve pohvatati. Ja tek u utorak idem kod dr-a, ali se strasno tripam da nesto nije ok [sm=zmeden.gif], nemam pojma zasto, trudim se da razmisljam pozitivno, ali me nocu probude crne misli,pa ne mogu da spavam. Ova trudnoca mi se strasno puno razlikuje od prve, u prvoj sam nenormalno puno povracala (uveliko u ovom periodu), imala ogromne, otecene i bolne grudi, nista nisam jela, padala u nesvjest.. ma ludilo bilo od navale simptoma i hormona. Sada-NISTA! Malo mucnine, malo bolne grudi, malo ziganja u predjelu jajnika, malo pospana, sve nesto po malo.. Jos mi na posli rekose da kad ne osjecas simptome nesto kao nije ok.. Ja sad sebi nagadjam silne dijagnoze, od vanmatericne, preko silnih dijagnoza spontanih.. Bas sam grozna, ali ne mogu sebi pomoci [sm=smiley19.gif]

Verolina -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 12:07:04)

Pa definitivno ti jos nije bila ovulacija

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 12:08:11)

lele, sta napisah[sm=smiley36.gif] da, u ponedeljak, ali prosli[sm=smiley36.gif] 27 januara...

srculence25 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 12:20:38)

IZVORNA PORUKA: Maleno85

Ivo [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] evo i od mene zagrljaj, da sledeci mjesec bude [sm=rozacrtici.gif] i tebi i ostalim curama [sm=smiley27.gif]

Sad cu ja malo off, ali najlakse mi vas ovdje sve pohvatati. Ja tek u utorak idem kod dr-a, ali se strasno tripam da nesto nije ok [sm=zmeden.gif], nemam pojma zasto, trudim se da razmisljam pozitivno, ali me nocu probude crne misli,pa ne mogu da spavam. Ova trudnoca mi se strasno puno razlikuje od prve, u prvoj sam nenormalno puno povracala (uveliko u ovom periodu), imala ogromne, otecene i bolne grudi, nista nisam jela, padala u nesvjest.. ma ludilo bilo od navale simptoma i hormona. Sada-NISTA! Malo mucnine, malo bolne grudi, malo ziganja u predjelu jajnika, malo pospana, sve nesto po malo.. Jos mi na posli rekose da kad ne osjecas simptome nesto kao nije ok.. Ja sad sebi nagadjam silne dijagnoze, od vanmatericne, preko silnih dijagnoza spontanih.. Bas sam grozna, ali ne mogu sebi pomoci [sm=smiley19.gif]

Maleno nemoj da mislis negativno jer kakve su ti misli tako ce ti biti.Bitno je da je testic pozitivan i misli pozitivno.Veruj mi ja sam sama sebi naskodila takvim mislima i stvarno je do kraja ispalo kako netreba

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 12:32:46)

maleno, mnoge trudnice su u pocetku nesigurne i brinu, to je valjda normalno[sm=smiley36.gif] probaj sto manje da mislis a vise da uzivas[sm=smiley31.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (6.2.2014 12:33:27)

Maleno, sve je ok i biće sve ok, samo pozitivno!!! Hvala na lijepim riječima :*****

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>