Anoniman -> RE: Ne želim da se razvedem, ali mi je baš teško (26.9.2009 17:42:41)
|
Iz tvog pisanja osecam tvoju zelju da ipak spasis svoj brak... Kada nisi digla ruke od svega tada kada ti se sve to desavalo, onda sada polako i smireno razmisli o svemu. Ne postoji opravdanje za sve sto ti je ucinio, ali cim si ti ostala uz njega kada je sve to proslo, mislim da si ti negde duboko u sebi ipak nasla opravdanje za njega ili si mu jednostavno nekim delom sebe vec oprostila. Iz tebe govori strah da se sve to ne ponovi, neko nepoverenje i sve je to razumljivo, ali cim ti jos uvek sedis i cekas da se nesto desi, mislim da treba da spasis svoj brak. Potreban vam je iskren razgovor o svemu sto se dogodilo, da oboje izbacite sve negativno sto imate u sebi - ako tebe smatra krivom, neka ti objasni zasto, a ako ti smatras da je on kriv, objasni mu zasto. Tek kada otvorite sve karte jedno drugom, mozete krenuti na neki nacin ispocetka. Ipak, taj novi pocetak mora biti jako zeljen sa obe strane. Tada kada obavite taj razgovor, nemojte vise spominjati to sto se dogodilo, nemojte vise traziti krivca jedno u drugom niti cekati prvu svadju da prebacite jedno drugom nesto iz proslosti. Pocnite sa lepim stvarima, zaljubite se jedno u drugo i neka sve ide polako. Trebace vam mnogo vremena, truda i zivaca, ali mislim da je jedini nacin da ti predjes preko svega (ne i da zaboravis) taj da on u tebi probudi onu ljubav koju si nekada osecala prema njemu, da te natera da se ponovo zaljubis u njega. Naravno i ti se moras potruditi, treba i on u tebi da pronadje zenu koju je odlucio da ozeni. Ne mozes sve prepustiti da on radi, a ti samo sedeti i cekati da se desi cudo. Mozda jeste on kriv, ali za ljubav je potrebno dvoje! Mozda sam ja vecni optimista i verujem u nemoguce, ali priznajmo - ako nisi otisla kada te je tukao i pio, zasto da odes sada kada se potpuno promenio zbog tebe i deteta [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ja ti zelim svu srecu ovog sveta, i zelim da pobedi ljubav ako je to ono za sta se ti boris [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|