Hoće neko samnom očajavati uz čaj od kamilice [sm=smiley1.gif] I danas ostajemo u stanu,kiša lije kao iz kabla,po običaju svi rade a ja patim za tim da se sa nekim ispričam [sm=smiley13.gif]
Mala Elena -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (17.12.2014 13:10:21)
Branki, ne pominji mi soping, ma..samo kad bih imala jedno 10000 za sebe i malo vremena...[sm=smiley13.gif]
Kod mene radno, uletih samo na brzaka da virnem šta ima, spremam se za godišnji pa danas tonu repova na poslu da pozavršavam [sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]
Ne mogu da podignem temu ali cu ovde Ivanka draga srecan ti rodjendan!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ako neko moze nek prebaci u temu...[sm=smiley1.gif]
Gde ste devojke[sm=smiley1.gif] kod nas neka kisa paducka, Una i ja da doruckujemo i da se spremimo pa ako bude tih 15 stepeni idemo do grada[sm=bravo.gif]
Moj stariji sin i dalje ulaže nade u sneg ovih dana... [sm=smiley29.gif][sm=smiley24.gif]
aj sto tvoj sin ulaze nade u sneg al sto ja polazem nade da ce biti snega, ja matora konjina hehehe... Eh evo stavila sam svecice na prozor ma uopste mi nije zimsko vreme niti osecam euforiju bas zbog ovog toplog vremena. Bilo bi dobro da bar bude nekog mraza[sm=smiley36.gif]
aj ti imas izgovor al mm ne bi lozio i on bi ukljucio uljani radijator. A i bez radijatora nam je struja oko 7000 din mesecno. Kako ??? nemam pojma. Ne pitajte samo se hvatamo redovno za glavu
Gdje ste drugari. Pijem popodnevu kaficu i čekam mm da soje sa posla da pričica M a ja malo po radnjama da dam sebi oduska konačno [sm=smiley1.gif]
Mala Elena -> RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] (19.12.2014 17:36:57)
Leleeee soping [sm=smiley36.gif] povedi i mene! Vracamo sesa slave, nismo dugo ostali a lepo smo se proveli! Snega izgleda nece biti... ni ja nemam osecaj da ce n.g.