anci kv -> RE: Ušteda električne energije (26.1.2015 21:20:20)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita BNM[sm=smiley36.gif] I ja ne stedim...racun nije nikad manji od 10000, prosli mesec 13000[sm=hudicek1.gif] ne znam kako i od cega, nemoguce pa da sam toliko spremala za slavu, rodjendan i NG[sm=hudicek1.gif] Imamo parno grejanje i jedina novina ove godine je da ne gasimo kotao, a ranije se to desavalo barem jednom dnevno (ne pitajte zasto [sm=smiley29.gif]) sad grejemo i nocu i danju punom parom., masina za ves, suilica rade barem jednom dnevno, bojler mi je non stop ukljucen (nije povezan na grejanje) i takooooo ali vodu placam kao da pijem direkt' sa izvorista sa nitima zlata, racuni su oooogromni...to svekar placa[sm=zz_big_green.png] i ne zanima me da preuzmem jer je osao neki dug od pamtiveka pa se razvlaci, a onda je mm tetka koja ima kucu u dvoristu koristila nasu vodu, tj nije imala svoj vodomer[sm=hudicek1.gif] tek kad sam ja presla ovde odvojili su se, ali je ostao dug od 20000 te mi ne pada na pamet da ja placam 6 Klarita,kod tebe kao u španskoj seriji[sm=smiley36.gif] Ako ti je za utehu,meni račun stigao 10,700,kad se ne preturih..ali od ovog meseca napokon imam jeftinu pa se nadam da će biti manje..
|
|
|
|