Modessty -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 22:33:29)
|
Šerpi častim sutra nego šta! [sm=smiley1.gif] Jao i moj Danilo čeka medvedića. Večeras su obojica tražila čokolino sa Lino medvedićima. A one jastučiće punjene linoladom jedu umesto čokolade i keksa, kao gricklaice. Mila žao mi je što nisi uspela da dobiješ nagradu [sm=smiley13.gif] I meni je upalo u oko kako su se pojavile niodkuda i memento došla ili došao do glavne nagrade. Kad klikćeš ikonice nemaš vreme da čitaš i pratiš sve ostale. Samo gledaš one što su iznad i ispod tebe na listi. Iskreno ja sam prvo igrala samo za dnevnu nagradu, ali kad sam videla da sam i u sredu bila prva ili druga, e onda je krenulo ludilo! [sm=smiley36.gif] Na poslu ništa radila nisam cele nedelje! Kolege su me trepele i pokrivale pa sam im obećala doručak u ponedeljak [sm=smiley36.gif] Inače da vam kažem neko moje iskustvo. Sa dobrom internet vezom i sa dobrim računarom i mišem (meni se pokvario miš prvog dana!), možeš da za 5 min isklikćeš oko 100 sličica! Zvuči neverovatno ali je moguće. Od jutra do ponoći može da se sakupi oko 10.000 pa i 11. 000 poena. Ne zaboravite da na svakih 1000 poena daobiješ još 50 preko. E sad, treba da ti se slože i druge životne kockice - da možeš ceo danda klikćeš i da samo odeš do toaleta i eventualno doručkuješ i ručaš. Decu naravno prepustiš mužu i ostalim crncima voljnim da uskoče u pomoć i zanimaju klince. Još bolje ako imaš klinca koji hoće da te zameni i da malo i on klikće na lino lade i ostalo [sm=smiley36.gif] I zarazno je! Kad uhvatiš ritam i zahuktaš se izgubiš pojam o vremenu načisto. Samo vidiš sličice i sakupljene poene [sm=smiley1.gif] Čestitam svim dobitnicima nagrada! Uživajte u njima! A oni koji ovog puta nisu uspeli da dograbe Lino medu, nek mi se jave u pp. Pokrećem novi biznis - obuka kliktaša [sm=smiley36.gif] Nisam skupa, majke mi.[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|