RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Modessty -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 16:04:21)

Cure čestitam! [sm=bravo.gif]
A ja častim u kafani, podrazumeva se![sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 16:05:36)

Mod [sm=bravo.gif] cestitke za istrajnost

Kata90 -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 17:31:09)

Bravo mod[sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 18:13:21)

cestitam,draga mod,vala zasluzila si,trebalo je onoliko kliktati[sm=bravo.gif]

Kraljica86 -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 18:42:08)

Jesu li izasli rezultati igre?

superm -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 18:43:48)

Mod, [sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 18:52:31)

Kraljice imas pregled svakog dana sa desne strane

Maraj -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 18:54:57)

Kraljice ovde sa desne strane gde je medvedic i pise budi i ti lino pobednik. Klikni tu i videces rezultate

Kraljica86 -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 18:58:01)

Hvala,ali to znam,nego jeli to zvanican spisak?

Maraj -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 19:21:06)

Pa da imas dole da kliknes pise ti pogledaj celi spisak i tu imas pregled dnevnih nagrada a i ovih ukupnih

Modessty -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 19:23:17)

jao ja se sad borim sa pitanjima - a kada ću da dobijiem Lino paket?! [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 19:26:30)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

jao ja se sad borim sa pitanjima - a kada ću da dobijiem Lino paket?! [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] stvarno ste zasluzile a paketic je bas lep

Figaro88 -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 19:29:49)

Bravo Mod[sm=bravo.gif]Paketi su super,pogotovo onaj meda.I mi se borimo sa istim pitanjem vec dva dana[sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 19:32:07)

Jao medvedic je najsladji. Videla sam ga na slici dunjeRR

marketing RR -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 20:56:02)

Hvala vam svima na učešću, bili ste sjajni [sm=bravo.gif]

Obajvićemo uskoro zvaničan spisak, nakon provere regularnosti takmičenja, a zatim ćemo dobitnike od 27.4.2015. kontaktirati putem privatne poruke da dostave podatke.

mila83 -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 21:02:25)

Cestitam svim dobitnicama! Svaka cast, i na istrajnosti a i sreci ! Mi smo se malo razocarali ,zamalo da osvojimo nagradu u sredu,pred sam kraj izgubismo.Ali kao sto je neko rekao,sa malom bebom i njih jos dvoje pored,tesko.
Uzivajte !!!! Bravo Mod !

Anoniman -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 21:05:09)

Mila, i ja sam se u sredu takmicila, Tekilica je igrala kao da 100 njih klikce za nju, odjednom se pojavio i onaj Memento, i nista.

mila83 -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 21:09:29)

bukvalno su se odjednom pojavile,ceo dan sam bila druga,cak mi je cerka kliktala,vijala mece...a sta sad,igra je to. Bice srece drugi put !

serpica -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 21:11:54)

I ja cestitam svima mada mi je nema ikona sa desne strane da vidimn ko je sve osvojio nagrade
Mod sutra u pravoj kafani ne ovde [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 21:48:18)

Mod cestitam draga na glavnoj nagradi,svaka cast [sm=bravo.gif] Meda je presladak ja bih najvise volela njega jer proizvode mozemo kupiti.Ali mece je bilo neuhvatljivo [sm=smiley36.gif]Volela bih da je vise stalnih clanica ucestvovalo i pobedilo,bas mi krivo za Um sto nije uspela.
Mene je A.videla kada sam kliktala i sad samo pita kada stize Lino [sm=smiley36.gif] A u ormaricu ima dva pakovanja Lino njamy [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 21:50:37)

Veselice pa i vi dobijate mece[sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 21:54:32)

Ne draga,dnevne nagrade ne dobijaju.Samo glavne i oni sto su nasli mece.

amdn -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 22:28:36)

cestitke drugari, lino mece je nasladje i uskoro ce mali drugari da se igraju sa njim. :)
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Modessty -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 22:33:29)

Šerpi častim sutra nego šta! [sm=smiley1.gif]

Jao i moj Danilo čeka medvedića. Večeras su obojica tražila čokolino sa Lino medvedićima. A one jastučiće punjene linoladom jedu umesto čokolade i keksa, kao gricklaice.

Mila žao mi je što nisi uspela da dobiješ nagradu [sm=smiley13.gif]
I meni je upalo u oko kako su se pojavile niodkuda i memento došla ili došao do glavne nagrade.
Kad klikćeš ikonice nemaš vreme da čitaš i pratiš sve ostale. Samo gledaš one što su iznad i ispod tebe na listi. Iskreno ja sam prvo igrala samo za dnevnu nagradu, ali kad sam videla da sam i u sredu bila prva ili druga, e onda je krenulo ludilo! [sm=smiley36.gif] Na poslu ništa radila nisam cele nedelje! Kolege su me trepele i pokrivale pa sam im obećala doručak u ponedeljak [sm=smiley36.gif]

Inače da vam kažem neko moje iskustvo. Sa dobrom internet vezom i sa dobrim računarom i mišem (meni se pokvario miš prvog dana!), možeš da za 5 min isklikćeš oko 100 sličica! Zvuči neverovatno ali je moguće. Od jutra do ponoći može da se sakupi oko 10.000 pa i 11. 000 poena. Ne zaboravite da na svakih 1000 poena daobiješ još 50 preko. E sad, treba da ti se slože i druge životne kockice - da možeš ceo danda klikćeš i da samo odeš do toaleta i eventualno doručkuješ i ručaš. Decu naravno prepustiš mužu i ostalim crncima voljnim da uskoče u pomoć i zanimaju klince. Još bolje ako imaš klinca koji hoće da te zameni i da malo i on klikće na lino lade i ostalo [sm=smiley36.gif]
I zarazno je! Kad uhvatiš ritam i zahuktaš se izgubiš pojam o vremenu načisto. Samo vidiš sličice i sakupljene poene [sm=smiley1.gif]

Čestitam svim dobitnicima nagrada! Uživajte u njima! A oni koji ovog puta nisu uspeli da dograbe Lino medu, nek mi se jave u pp. Pokrećem novi biznis - obuka kliktaša [sm=smiley36.gif] Nisam skupa, majke mi.[sm=jezicek.gif]

bojana92 -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (24.4.2015 22:40:05)

gde mogu videti sliku lino mede? :)))

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>