Klarita -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 13:15:22)
|
Emice[sm=smiley36.gif] blago tebi... Dobar dan i od mene. Ocekujem Nikolaja da se probudi svakog trenutka. Sinoc je povratio, tj ispovracao sve sto je pojeo sinoc na rodjendanu. Nisam mogla da verujem sta je to dete ispovracalo i pre toga pojelo. Pa majku mu, mm tetka ga cuvala prilicno i ocigledno mu davala sta je stigla...no mozda je i virus, ali svejedno nije smela da mu daje bez pitanja. Hvala Bogu pa se vidjamo samo na rodjendanima i slavama, te ne moram da se nerviram. Jutros je jeo normalno, a onda se nalio sa dve flasice vode i povratio (ne sav dorucak) sto me zbunilo. Odmah sam ukljucila orosal za svaki slucaj, u toku dana cu mu dati i probiotik, a spava vec dva sata, pa cemo videti... I tako, popodne idem sa K kod drugarice iz vrtica, idemo sve majke koje se druzimo (kako danas, tako i naredni vikend na tri rodjendana) pa se bas radujem. Smorila me K sa pitanjima zasto sada svi pune 5, a ona ima jos 4g i ubih se objasnjavajuci i poludela sam i izdrala sam se na kraju...pa majku mu... Moze kafa, neko da stavi? Wiv, da, nema Torbice[sm=smiley13.gif] verovatno ne stize od posla skolarca i decaka...
|
|
|
|