RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Klarita -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 0:35:57)

I jaaaaaaaaa [sm=sloncek.gif]
Ima tema "Osecanja prema drugom detetu" tako nesto kucaj u pretrazivac[sm=smiley1.gif] 100% ima samo nisam sigurna kako se tacno zove, a videla sam da vas muce[sm=9nebesa.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 7:11:18)

Na jutro me nasmije ovo od Viw "kao podgrijan leš" [sm=smiley36.gif]
Dobro jutro,mi smo ustale u 6,čekamo da se tajo probudi pa idemo Dori kupit odjela za jesen.

milicicak -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 8:07:16)

Jutar u kafanu :)
Izvolte na palacinke :)

mamin mish -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 8:56:43)

Jutro.
Kod mene radna subota. Mrzim je!!!
Dajte ljudi kafuuuuu.

Kata90 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 9:43:16)

Jutro,a fuj i kod nas kisa uzas....za citav dan su i najavili.....
Mm i bebac se igraju,moram sudove oprati sinoc me bas mrzelo.....

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 11:04:59)

Bardan. Evo i mene..
Lepo se naspavali kao i uvek. Sad na pijacu po neke sitnice i kafu.
Pa kući na spremanje za sutrašnje krečenje kuhinje.

Pa ja znam da meni neko fali i tek sad se set_im. Pa Torbica mi fali bre, nje bas dugo nema da nam se javi [sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 12:33:37)

Dobar da,ovde je pravi novembarski dan,fuje vrijeme.
Dora spava a ja ležim,spavala bih ali biću posle još gora.Kupila sam si majičicu na dječijem,bravo ja [sm=bravo.gif]

Klarita -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 13:15:22)

Emice[sm=smiley36.gif] blago tebi...
Dobar dan i od mene. Ocekujem Nikolaja da se probudi svakog trenutka. Sinoc je povratio, tj ispovracao sve sto je pojeo sinoc na rodjendanu. Nisam mogla da verujem sta je to dete ispovracalo i pre toga pojelo. Pa majku mu, mm tetka ga cuvala prilicno i ocigledno mu davala sta je stigla...no mozda je i virus, ali svejedno nije smela da mu daje bez pitanja. Hvala Bogu pa se vidjamo samo na rodjendanima i slavama, te ne moram da se nerviram. Jutros je jeo normalno, a onda se nalio sa dve flasice vode i povratio (ne sav dorucak) sto me zbunilo. Odmah sam ukljucila orosal za svaki slucaj, u toku dana cu mu dati i probiotik, a spava vec dva sata, pa cemo videti...
I tako, popodne idem sa K kod drugarice iz vrtica, idemo sve majke koje se druzimo (kako danas, tako i naredni vikend na tri rodjendana) pa se bas radujem. Smorila me K sa pitanjima zasto sada svi pune 5, a ona ima jos 4g i ubih se objasnjavajuci i poludela sam i izdrala sam se na kraju...pa majku mu...

Moze kafa, neko da stavi?

Wiv, da, nema Torbice[sm=smiley13.gif] verovatno ne stize od posla skolarca i decaka...

Sanjica26 RR -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 13:21:29)

Mi smo se naruckali. Sofi spava. Sad cu malo da prilegnem i da citam knjigu.
Nema Torbice. Verovatno je puna posla, a i plus je curica krenula u skolu.
Juce sam videla da je pisala u temi o maticnim celijama.

Rosita -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 13:40:41)

Cao zene. D spava, ja kuvam. Smlacena sam nacisto, al to je kod mene vec hronicno... juce smo D i ja isli da kupimo patofne. Jedva smo utrefili broj. On nosi patike 25- realno 24, ali ove su takav kalup, patofne 24 mu sve velike, a da kupujem 23 mi van pameti... Na kraju kupili neke 24, nisu bogzna sta ali mu odgovara broj. Posle isli do Vulkana, kupili Alisu i neku klett knjizicu za razmisljanje. Trazio djevrek i u slast ga pojeo [sm=smiley36.gif]. Vozili se busom, bas je uzivao. I tako... zivac mi svaki pojede moj stomak i antikandida dijeta. Ljubim vas.

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 18:20:18)

Joj žene najela sam se pečenja ne znam kako ću ići na posao,ima u Bazelu neki naš,peče svaki dan i mm palo na pamet,nazove da vidi ima li još kaže još vruće [sm=smiley1.gif] Dora kraljica čopkika i viče jos jos [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 21:49:54)

Emice, voda mi ide na usta zeno draga[sm=smiley36.gif]

Mi dosli s rodjendana, Nikolaj vec spava, mm sa drustvom na Rostiljijadu u Le upravo ode, Klara i ja kuliramo. Znaci pakao je i dalje, jedva disemo, ali ne mozemo u dvoriste zbog Nikolaja.
Sta se radi ovde?

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 21:53:30)

Joj klari i meni je išla neki dan kad je Wiv pisala da jede [sm=smiley36.gif]
Zar to u Leskovcu još traje,hoću i ja [sm=smiley36.gif]
Da se iskukam,sledeću subotu ću radit od po podne pa do naveče nekad,ima neka svadba,150 gostiju.Ima haos da bude,gore se uspaniče kad ih je 50 a kamoli duplo.

mali_mis -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (5.9.2015 23:15:47)

Vece [sm=smiley1.gif]
Ne mogu da se naviknem na smene na poslu, 2 dana druga, pa 2 dana medjusmena. Jbg ja navikla da se budim u 7, pa vec oko 18h poslepodne dremam na poslu [sm=smiley36.gif] Srecom juce stigla isporuka, pa lepim deklaracije i verem se po policama u magacinu [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (6.9.2015 0:11:43)

Misu, radno [sm=smiley1.gif] bas lepo[sm=smiley1.gif] navikne se covek brzo na sve, ne brini...

Emice, traje, da...valjda jos veceras i sutra. I jedva cekam da se zavrsi jer ja radim u Le kad je to [sm=smiley11.gif] blokirana je glavna ulica pa mi treba bar 10/15 minuta vise da stignem do posla...sto realno nije mnogo, ali meni inace treba pola sata do posla, pa kad odam ovih 10/15 minuta sa sve guzvom po sporednim ulicama, onda je[sm=smiley29.gif] jos cceo grad mirise na rostilj...a, ja na dijeti[sm=hudicek1.gif] xaxaxaxaxaxa, salim se, inace nikad ne kupujem po standovima, bila na dijeti ili ne[sm=smiley2.gif] Bice ti veselo sledece subote...

superm -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (6.9.2015 0:23:10)

Klarita, dobaci malo rostilja[sm=smiley1.gif]
Gde baš sad da budeš na dijeti.
Ovde je divno, pada kiša, svežije je, konačno!

Klarita -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (6.9.2015 0:30:50)

Superm, sve za tebe[sm=smiley1.gif] samo kazi cega i koliko[sm=smiley1.gif]
Ma ja ne volim te dane, i svake godine se zgrazavam[sm=smiley36.gif] ali to sam samo ja, Klarita[sm=jezicek.gif]

Inace, ja se topim od vrucine...kod nas i danas 36 stepeni...i evo sad ne smem ni da pomislim koliko je...mada, ja volim vrucine, i leto i bas ce da mi nedostaju[sm=smiley13.gif] acitam ovde i malocas se dopisivah sa drugaricom koja zivi u Bg, kaze prava jesen...vala, vama gore na sfaltu i ako je osvezilo. Mi smo nekako lakse prezivljavali pored reke[sm=smiley1.gif]

superm -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (6.9.2015 0:37:20)

Ja ne volim vrućine, naročito kada sam trudna[sm=smiley36.gif] celog leta maštam o snegu[sm=jezicek.gif]
Mada, ne mogu lako da zaspim, razmišljam o odlasku u porodilište, o CR, o svemu što me čeka...sada mi je žao što se nijednom neću porađati prirodnim putem...luda žena!

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (6.9.2015 0:50:30)

Helllooooooouuu zene.
Meni se vec smucila ova kisa. Pogotovo sto sam zaboravila da zatvorim prozor na kolima i vozacevo sediste je natopljeno vodom [sm=bravo.gif]
Bravo za ja!

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (6.9.2015 8:37:25)

Dobro jutro,vani 12 stepeni,ma divnije ne može biti [sm=zz_banghead.gif]
Drugarica me zvala sled.gidine kadbudu dani roštilja da dodjemo ali nema od toga ništa,možda kad mi djete odraste [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (6.9.2015 9:47:33)

Jutro [sm=kava.gif]
Konacno zahladnelo [sm=smiley1.gif]
Malo da vam se javim, dok pijuckam kafu.

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (6.9.2015 9:56:31)

Di ste žene. Evo ja se prijavljujem za lonac kafe. Danas krećemo sa krečenjem. Trebaće mi i bensedin verovatno.
Meni je već dosta ovog vremena, hoću sunce i toplo. :(

Trcosava -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (6.9.2015 10:34:05)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dobro jutro,vani 12 stepeni,ma divnije ne može biti [sm=zz_banghead.gif]
Drugarica me zvala sled.gidine kadbudu dani roštilja da dodjemo ali nema od toga ništa,možda kad mi djete odraste [sm=smiley36.gif]

ššššš kod mene jutros 10 [sm=zz_cold.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (6.9.2015 10:39:49)

Trćo to onda kod nas opet kao ljeto [sm=smiley36.gif] uh kako ćemo izdržati zimu majko majko [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (6.9.2015 11:47:01)

Ćuti Emice ti ćeš se skoro osoliti :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>