RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

veselicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 9:01:34)

Ja se spremam od letos,tj narucujem sta mi treba.Napravila peciva,mada ja to skoro uvek imam,to mi je posao,A trazila tortu grcki sladoled,pa nema nekog velikog spremanja tu,jos mafine da napravim,evo cekam da naraste testo za prasice,jos neke kolace i mi smo spremni.I da ukrasimo pinjatu krep papirom i napunimo je slatkisima,kao i tortu od kartona.Tortu od kartona nosimo u skolu a ovu obicnu kada dodju drugari kuci.

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 10:49:10)

[img]http://www.dodaj.rs/f/a/My/1zCB4lG3/caffcorretto.jpg[/img]
Izvolite kaficu,i ja ću jednu da malo odmorim pa na posao.Počeo mi izlaziti herpes [sm=smiley19.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 11:42:41)

E zene evo i mene, taman za Emicinu kaficu.
Vreme je grozno, navlace se neki oblaci kao da ce da rokne gadna kisurina.
Nama rodjos u novembru, vec. Kako vreme leti to je strasno.

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 12:10:24)

Wiv i nama je u novembru dva dana posle vašeg,dvije godinice samo što nisu.Odoh sad na posao,bye bye

mamin mish -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 13:53:01)

Drage, izvolte pice za jednu malu princezu!!!!
Rodila mi se kumica!!
Nek je ziva i zdrava!
[img]http://www4.slikomat.com/13/0908/z24-csl-co.jpg[/img]

mali_mis -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 14:33:55)

Dan zene [sm=kava.gif]
Borim se sa A. oko tastature, ima da mu namestim stari komp, pa nek cvaka po njemu, ovako ne mozemo.
Danas slobodan dan [sm=zz_dance.gif] Isli smo u prodavnicu, pa u setnju, pa cemo poslepodne opet, da iskoristim sto vise vremena da budem sa azdajicom.

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 14:37:21)

Cestitam na kumici, neka je ziva i zdrava [sm=bravo.gif]
Mali misu kako je na poslu?

Modessty -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 14:41:36)

helou drage![sm=smiley1.gif]
Čestitam za kumicu![sm=bravo.gif]

Padaoh od buljenja u komp. [sm=zz_confused.png] Još malo pa idem po decu pa kući. U četvrtak je Nikoli rođendan pa da danas malo poprisredim ako mogu, a sutra da napravim neku malu torticu čisto da obeležimo. U nedelju idemo u igraonicu, za tamo ću veliku tortu.
Jao ja se unervozim kad je mojoj deci rođendan. Dođe mi da ih spakujem i da pobegnemo od kuće![sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 14:45:19)

wiv dobro je. Ulazim u fazon polako. Nekad je i previse dosadno, niko ne udje i po 2 sata. S'obzirom kakve su nam cene, ni ne cudi me. Ima par azdaja koje pokusavaju da me izbace iz takta, ali ne dam se.
Pre neki dan sam prodala set kofera za 14 hiljada, ne znam ni sama kako mi je to poslo za rukom, izgleda da sam imala srece, zena je samo usla, rekla koji hoce, ispregledala ga i rekla uzimam. A ja kao pocetnik prvo moram da imam obuku za kofere, na koju jos uvek cekam. Jer koferi su "jako teska stvar", kao sto je i slanje izvestaja, ali dobro, kad krenem kuci, smejem se kao luda na sve nebuloze koje u toku dana cujem [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 14:55:31)

mišu nije bitno dal je sreća u pitanju, bitnoje da si ih TI prodala [sm=smiley36.gif] Sve legne na svoje mesto posle par dana. Dok malo naviknu na tebe.

odoh svojim zverima![sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 15:20:09)

Evo i mene opet,sad ručale i mazile se pa sam joj izgleda dosadila ode se sama igrati [sm=smiley36.gif]
Mišu samo polako,bitno da se snalaziš polako [sm=smiley1.gif]

amdn -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 15:30:28)

pozdrav mamike, nikako da se javim i a vidim sta se radi, sigurno ima svasta novo,
evo dodje septembar i klinci se vratise u vrtic, pa tako i razne bolesti,
mucimo muku sa upalom limfnih cvorova, temperatura, pocetak upale usiju, zakazivanje u Tirsovoj na hematologiji,
ma ludilo,
svim mamikama kojima se ovih dana nesto lepo desilo cestitam ovako, jer ne mogu da citam i da pregleddam sve,
i sve vas ljubim pa se javim kad ugrabim slobodno vreme, a i pocela skola i posao, pa sam sad na razapeta skola vs dom zdravlja :(

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 21:10:03)

IZVORNA PORUKA: mali_mis
smejem se kao luda na sve nebuloze koje u toku dana cujem [sm=smiley36.gif]

Hahahah ja ih slisam 15 godina, i gde god predjem da radim dvi su u fazonu "sad ces sve nauciti, ovaj brend je najzahtevniji". Budalastine. Da ti ne pricam da su od nas, u jednom brendu, trazili da musterijama objasnjavamo koji tip tela imaju, boju koze i kose i na osnovu toga predlazemo garderobu. A sve ce kao neko da me saslusa, boli ih uvo. Bravo za kofere [sm=bravo.gif]
Amdn bas lep pocetak septembra [sm=smiley13.gif]
Ja nesto mrtva, oci mi se sklapaju.

E sad se set_ih. Najbolji je lik koji nam drzi sastanak i kaze kako treba energiju da crpimo iz Nike-ovog znaka, jer on zraci i to je najbolji brend.

milicicak -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 22:08:59)

Vece zene :) meni danas bas bio stresno uzbudljiv dan... Moze jedan Somersby da se opustim pred spavanje?[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 22:13:03)

mnogo ste mi se propile od kada me nema... manje pica, vise sexa zene moje
!salim se, kakve ste mi?
konacno je vreme po mom ukusu pa smo stalno napolju i ne stizem da se javim... ali bacim pogled nekad na brzinu i vidim sta ste pisale...

milicicak -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 22:29:49)

Bubi, uzivaj sa devojkama, Ema je genije :)
Hmmm, sex, sta to bese [sm=smiley36.gif] nama su tradicionalno septembar i decembar najgori meseci u godini, bukvalno se mm i ja ne vidjamo... Al bice bolje od oktobra [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 22:39:04)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Bubi, uzivaj sa devojkama, Ema je genije :)
Hmmm, sex, sta to bese [sm=smiley36.gif] nama su tradicionalno septembar i decembar najgori meseci u godini, bukvalno se mm i ja ne vidjamo... Al bice bolje od oktobra [sm=jezicek.gif]

da ti budem iskrena ne mogu bas ni ja da se setim sta to bese [sm=jezicek.gif]...
nama su poslednji meseci teski da se uskladimo... ali ide mi rodjendan, valjda ce biti nesto [sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 22:49:41)

Ijao ako treba do rodjendana da cekam uvenucu [sm=jezicek.gif] salim se, samo septembar da prodje i sve ce biti supeer.

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (8.9.2015 23:00:33)

Mili ne moze. MM kupio sebi covek pivo a meni sipak. Ni pepsi ni somersbi...nista... Ja nisam zedna, sta.
Grrrrrrrrrr

Modessty -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (9.9.2015 7:55:07)

Dobro jutro! Da popijem jednu brzinsku kafu sa vama pa da se bacam na posao. Imam u 9 sastanak sa dekanatom - novim [sm=zz_er_what.png] biće veselo. i nadam se kratko.
evo kafa

[img]http://www.dodaj.rs/f/2l/o4/b87If9G/wednesday-cofee.jpg[/img]

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (9.9.2015 8:03:04)

Dobro jutro,mod hvala za kafu.
Danas će biti toplo,planiram Miška svog za ruku i idemo u skitnju [sm=smiley1.gif]

mamin mish -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (9.9.2015 8:18:06)

Jutro!
Mod hvala za kafu, mada mi nebi pomogle ni tri takve. Sve me boli. Kasno smo dosli sa slavlja od kuma pa se nisam ni naspavala, a od jutros na poslu opste rasulo pola firme nema a ja od rane zore u petoj brzini.
Inace kako ste vi?

Modessty -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (9.9.2015 8:21:14)

jao mamin mishu razumem te skroz. ja još i dobila jutros! bljak [sm=smiley11.gif]

milicicak -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (9.9.2015 8:27:18)

Jutar u kafanu :)
Mod, hvala za kaficu :)
Ja jos nisam ni krenula na posao a vec bih da se vratim kuci [sm=smiley36.gif] jedan od onih dana, valjda...

Modessty -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (9.9.2015 8:29:14)

dobro je! bar sam se našminkala malo! da ne budem totalni akrep! [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>