Mariya -> RE: Razgovori mama 10/16 [chat] (24.10.2016 23:41:44)
|
Veče mame! Probiotik sam popila,keks,čajevi,supa iz kesice,čokolada, kuvani krompir,danas dijeta[sm=smiley13.gif] Nisam smektu ali znam da mi ona inače pomaže kod ovakvih bolova. Generalno sam bolje ali me i dalje užasno jako boli želudac,kao da je nož u njemu[sm=smiley19.gif] A sve u talasima,zaboli pa prestane.. Nadam se boljoj noći od prethodne, pa valjda ću uspeti da se naspavam i da će me i ovaj bol proći do sutra. U međuvremenu je mm dobio i temperaturu,a kad je počeo i da slini,tad sam skontala da se kod njega ovaj stomačni iskombinovao sa prehladom. Pa sad imam njih 2 i još njega da ga zbrinem, leži i uzdiše,jauče,dodaj mi molim te ovo,skuvaj mi molim te čaj,jao kako mi je loše,a meni je sve super!ne mogu čak ni da budem bolesna i ležim nego i bolesna moram da trčkaram oko njih 3. Tako da večeras gospodin spava u dnevnoj a ja sam sa devojčicama u spavaćoj. L je došla presrećna kući,ispričala mi predstavu,izrecitovala pesmicu,jedva čeka da i sutra ide u vrtić [sm=smiley36.gif] Sutra sam sama sa njima,biće veselo! A mališa i dalje šutira... A ja crkoh od gladi...
|
|
|
|