Mariya -> RE: Razgovori mama 10/16 [chat] (25.10.2016 16:23:45)
|
Dan mame! IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Nema ni...sta gore nego ka mm i ti zajedno zaglavite . Muz je naaravno uvek bolesniji i ti moras jos bolesna njemu da titras [sm=hudicek1.gif] [sm=jezicek.gif] Anck, sve znaš[sm=jezicek.gif] Ali srećom, danas je već bolje,došao je iz škole, jauče,stenje, uzdiše, odmah legao da spava, odrapio 2 sata,ručao i onda je oprao prozor umesto mene[sm=bravo.gif] A i ja sam bolje, ali me želudac i dalje boli,manje nego juče ali boli. Ručala sam malo,supa i krompir... sad odmaram dok H spava, idem po L u 5,pa da nastavim da presađujem cveće,vreme je predivno pa rekoh da to odradim danas. Maraj,da dobije upalu od kupanja treba baš da ga potapaš, da ga ne sušiš, da mu uši stalno budu vlažne. Pre je upala od slinica, neka deca su podložnija upali,ti kanalići u ušima su osetljiviji. Moja L je recimo imala 2 puta upalu za njenih 5 godina i nijednom da je neka jaka. A slinava je stalno skoro. H isto,da ne ureknem. Ni ja nikad nisam imala upalu ušiju,otkad znam za sebe.
|
|
|
|