RE: Pitajte Pampers pedijatra (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

marketing RR -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (17.3.2026 21:35:16)

Devojcica 3,5 godine jos uvek kaki u gace, imam utisak da se steze i da nece da kaki. I zbog tog stezanja stolica bude tvrda i jedva izadje u vc. Tada joj dam waja sirup par dana omeksa stolicu al i dalje sve u gacice. Da li znate kako mogu da pomognem da krene da kaki na nosu. Inače kad je imala boginje tada smo bili u fazi skidanja pelena i najvise je imala po zadnjici.

marketing RR -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (17.3.2026 21:35:37)

Beba rodjena 24.02.2026 po izlaku iz bolnice krenula zutica koja traje jos beonjace i lice.Beba samo sisa na dva sata nije pospana ima redovne stolice posle sisanja zuta zrnasta.mokrih pelena preko 10.

marketing RR -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (17.3.2026 21:36:02)

Postovanje, imam pitanje kako podici apetit detetu s obzirim da je zdravo i nalazi dobri. Dete ima 3 ipo godine. I cime najbolje tretirati kozu na ledjima kad je suva detetu koliko cesto sme i da li je dobar pantenol za to?! Hvala unapred na odgovoru ❤️

marketing RR -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (17.3.2026 21:36:17)

Postovana
Djetetu navodno dijagnoza atopijski dermatitis mazemo se i peremo al nismo dobili uputnicu za dalje
Ima i dqlje osipe ispod vrata i ponekad na tijelu
Kome da se obratimo za dalje?
Ili mozda promjeniti nove kreme i kupke?
Prije svega od malena bili na becutanu

marketing RR -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (17.3.2026 21:36:51)

Poz, curica 4 god i 2 mj hrce, spava otvorenih usta i dise na usta. Vodjena na Orl gdje je utvrđeno da su krajnici malo uvecani, ali nista vise , da nisu za sada za dirat. Sto raditi? Kako to smanjiti? Po noci dost nemirno spava, vrti se cesto i mislim da joj disanje to stvara problem.

marketing RR -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (17.3.2026 21:37:07)

Bebe pocele da jedu u 4+ pokazivali interesovanje jos u 3 mesecu rodjeni prevremeno 4 nedelje sa po jednim zubicem.SUPER napreduju dostigli su kilazu troduplo trenutno imaju 5.5meseci.Problem nece vodu caj ni sok samo mleko i hranu.Na dohrani su i imaju jedan obrok.Tri dana povrce i meso pa dva dana sladje kasice i tako u krug.Kako da im ubacujem po malo vode?Nece je ni kad su glagni probala sam da ih prevarim.

marketing RR -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (17.3.2026 21:37:47)

Beba od 4.5m ima problema sa zapusenim suznim kanalom. Masiramo, cistimo sa fizioloskim ali konstantno curi sekret i zacrvene se uglovi oka od iritacije. Sama beonjaca nije upaljena. Da li postoji neka zastitna krema koja bi mogla da se maze na uglovima oko oka kako bi sprecili iritaciju? 🙂

Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 80 81 [82]