dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.6.2021 13:51:20)
|
Smeško, istresi se. Evo i ja ću, ja sam u poslednje vreme jako tužna što je ova korona Savi oduzela godinu dana vrtića, toliko nisu išli kada saberem početak prošle godine + krenuo u oktobru jer smo bili u Bosni zbog korone, ostali duže nego što smo planirali, pa došli u Srbiju, pa 10 dana izolacije, pa u vrtiću 2 puta bila grupa u izolaciji, pa se vaspitači razboleli, i tek februaru krenuli ponovo. Sve na preskoke išli. Prehlade ne računam. A u međuvremenu su svi išli, cela grupa, i tako se raduju, i grle se do besvesti svaki put kada se vide. Bukvalno mu je oduzeto godinu dana igre sa drugarima. Ne samo njemu, znam. Ali me toliko boli to, i puno plačem zbog toga u poslednje vreme. Možda to prolaze sve mame kada dete prelazi u školarce, ne znam, ali mene baš zdrmalo ovo. Plus sam generalno emotivna zbog raznih stvari koje mi se dešavaju, a od puno posla koji imam u furmi trenutno ne stižem sve te emocije da obradim kako treba. Baš sam u nekom haosu, generalno. Juče poplava u kući, pukao neki stari ventil na kazančetu, vodoinstalater došao sa 5 sati zakašnjenja, do tada mi sami sve popravili, ja sve izribala, i zvala ga, nije se javljao, pa mu poslala poruku da ne dolazi, jer kasni, i samo smo završili, tj. mm popravio. Da smo majstora čekali, probilo bi do komšije, grrr. Ladno je došao sa 5 sati kašnjenja, ušao bez maske (mm mu otvorio), odmah sam vrisnula da je stavi, i tražio pare za gorivo. More beži bre. Mm mu dao čokoladu (ja ne bih ni to), i ispratio ga. Posle godinu i po kašnjenja, infostan nam postavlja novi lift. Navodno, samo u Italiji se pravi (stara zgrada) pa smo zato čekali. Pritom nam godinu i po dana naplaćuju korišćenje lifta svakog meseca, da li 800 dinara mesečno. A 1.500 eura po stanu plaćamo novi lift! Evo danima lupaju na hodniku.
|
|
|
|