nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.2.2022 8:17:13)
|
Da napisem koju pa da se bacim na posao. Moje dete nespava od rodjenja nista novo, e sada je faza - ona bi u svoju sobu, svoj krevet ali se budi na 2 sata i mama da dodje kod nje. Da me drzi za ruku, dam joj caj... Nocas nisam sastavila 2 sata u kontinuitetu. U pola 4 sam odustala od spavanja, u 4:15 sebi napravila kafu. Ljubimac nam je inace OK ali je gravidna i muci je zeludac. Napravila haos u kupatilu po plocicama. Oko 3 sam ribala kupatilo. Juce me majka telefonom obavestila da ocekuje da je u nedelju vozim na aerodrom. Tim recima. Inace ima auto, dobar je vozac, brat se ponudio da ode ranije pa je on odbaci... Ja sa losim autom trebam staviti dete jednog jedinog slobodnog dana u nedelji i vozim dete nekoliko sata u sedistu. Jos uvek joj nisam javila da ne zelim to, da ne mogu i hvata sebe da ja ne umem da joj kazem NE. Inace nas odnos nikada nije ni bio idealan, klasicna toksicna majka koja nikada nije sela razgovarati, koja te ne pozove da pita kako si ali se zato podrazumevaju poruke: imas li ti roditelje, donesi mi to i to - iako je mlada i radno sposobna zena. Otac na drugu stranu radi, resio da se povuce u selo u planini van grada i tu je kada ti zatreba ali opet nije tu. Najvise mi zao mog deteta koje je zeljno deda i baba., Ona otvori slike pa gleda, prica sa njima... Na poslu jedna koleginica tesko bolesna, druga uzela slobodno ima privatne obaveze. Nas dve na firmu od 200 radnika. Da li je potrebno napomenuti kako je to jedva izvodljivo. [sm=smiley13.gif] Znam da nisam napisala nista novo, da se vecina zaposlenih mama bori sa istim situacijama lia trebao mi ovaj ventil. Premorna sam, koza mi je zuta od umora, kafa, brze hrane.
|
|
|
|