RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (7.3.2017 21:36:26)

Ne znam kada da ih pošaljem u vrtic.
Znate li da me strah da ih šaljem [sm=zmeden.gif]
Ja počinjem 21-og (utorak)a mislila sam da krenu sredu pre tog utorka. Mnogo mi je da krenu od ponedeljka.

Skockica -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (7.3.2017 21:37:51)

Dobro vece. Ja se najela spageti carbonara i plus posle kolac smazala sa pudingom i breskvama. Sad brekcem.
Vasi u krevetu a bebi spava samo na momente zastenje, muce ga grcici, dusa moja. Danas je vec malo vise bio budan sobzirom da je poslednjih par dana samo spavao, a ja bih ga samo ljubila, rekla sam muzu da cu ga poruckati kako mi je slatko.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (7.3.2017 21:39:08)

Jao Suzi verujem ti. Znas da sam ja od septembra na iglama da li ce Sofi da se razboli. Posle se naravno razbolela. Sad sam se nekako opustila, jer nema toliko virusa. Hvala Bogu izgurasmo dva meseca bez virusa.

mati -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (7.3.2017 21:40:54)

I ja sam umorna iako sam dremnula popodne, cini mi se da me spavanje jos vise obara. Isla sa Mitom da mu kupim Neskvik, deset min je pricao sa radnicima u prodavnici, totalna suprotnost od Matije.
Ivana a gde ti je muz? u inostranstvu ili ovde?

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (7.3.2017 21:46:04)

Ja se nadam da su ti virusi odradili svoje.
I nema šta nismo preležali. Videćemo kada će da krenu. Bas se brinem kako će. Kad samo zamislim inhalacije,vađenje slina, davanje sirupa, merenje temperature, meni nije dobro majke mi.

Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (7.3.2017 23:54:33)

Veče mame!
Moji svi zaspali,sad ću i ja.
Sanjice,ne mogu sa tel. Da ti postavim link za femisan, on je na prirodnoj bazi, ako je za pms pije se nekoliko dana pred ciklus, ja ga preporučujem, probaj,koštaće te 700-800 din. A možda pomogne. Znam da uvek pišeš koliko se mučiš pred ciklus.

Ja još 2 godine ne radim i srećna sam zbog toga[sm=jezicek.gif] uopšte vam ne zavidim što se vraćate na posao. Apropo toga, danas su mi digli pritisak maksimalno! Ujutro dobijem poruku da danas ili sutra dođem u stanicu da potpišem ocenu. Odgovorila sam da neću otići ni danas ni sutra,ja sam se porodila i ne mogu da trčim za Suboticu kad oni požele. Otići ću i potpisati kad se budem oporavila od porođaja. Ne mogu da verujem da, nemaju nimalo mozga a ni obzira, glupi muškarci. Da im trčim za Suboticu zbog gluposti kad im se ćefne [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
Skockice, tako i ja, samo ga ljubim i mirišem i mazim i gnjavim,tako mi je lep i sladak i mali, tako ga volim!
Jao,vi o tortama, špagetima, njam! A ja danas na dijeti, opet me zeza želudac,mislila sam juče da ću crći koliko mi je bilo loše,pa sam danas sve light jela i naravno da sam gladna!

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Ja se nadam da su ti virusi odradili svoje.
I nema šta nismo preležali. Videćemo kada će da krenu. Bas se brinem kako će. Kad samo zamislim inhalacije,vađenje slina, davanje sirupa, merenje temperature, meni nije dobro majke mi.

Jaooo, ne spominji ovo, danas kad sam videla da Lu slini odmah sam joj rekla da ne dira L, pa samo mi još to fali da ga sad zarazi. I biće nam veselo,sad će svaku boleštinu da odboluju svo troje,blago meni[sm=hudicek1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 6:03:44)

Dobro jutro. Dusa mi spava, mislila sam da cemo sad malo spavati kad su izbila dva zuba, ali izgleda da nema od toga nista.
Mati, nije u inostranstvu, u Srbiji je. Meni svejedno gde je, nije kuci [sm=smiley36.gif]

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 6:16:00)

Dobro jutro ! Ni mi ne spavamo..ma cele noci. A idealno vreme, pada i kisica!

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 6:22:30)

Dobro jutro.
Ivana ma nema spavanja do njihove četvrte ili pete godine, bar kod mene, ako ne i duže uzimajući u obzir kojim tempom im rastu ti zubi.

Skockica -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 6:22:37)

Dobro jutro! Malisa se budio u pola 2 pa u pola 6, ja mislim da je to super. Sinoc sam oko 22 zaspala tako sam bila umorna, kazem mm kad krene san da me hvata dok dojim to je vec kraj, plasim se da ga ne ispustim.
Mariya ja sve hocu da pisem da se i ovaj mali dere kad ga presvlacim, kao da mu radim ne znam sta. I jak je uvek mi pobegne do zida, gicajuci se na onom pultu, kazem kad se sad dok je tako mali ne mogu lako izboriti sa njim sta cu kasnije raditi [sm=smiley36.gif] I da obavezno me popiski [sm=duda.gif] Ma samo neka piski onda znam da je bubreg ok.
Nego sam pomislila juce, posto mu dajem antibiotik ujutru i uvece a on ima tako retku stolicu, hocu reci proliv, bas se cuje kad ispusta, moze li to da ima neke veze sa lekom ili i druge bebe tako kake?

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 7:02:32)

Dobro jutro drage moje..ja nesto sva na 4 coska.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 7:20:25)

Jutro,ovo dvoje budni i kokodacu a ja jedva gledam.U 10 vodim Davida doktoru.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 7:26:25)

Dobro jutro.
Skockice, daj mu sa antibiotikom probiotik.
Moje su otisle. Jedna u suknjici, a druga u haljinici.
Juce mi kaze T da za dorucak u vrticu uvek bude gladna do uzine jer samo jedno parce hleba dobije. Ona barem pojede kod kuce dva do tri parceta sendvica.

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 7:50:07)

Jutro mame. Mene nesto grlo boli. ...
srecan vam 8.mart

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 7:58:07)

Dobro jutro mame, ja nemam kad da budem neraspolozena, moram da mislim na pakovanje i vracanje kuci. PIh sto brzo prodje.
Suzi kako bi sada uzivali ovde....

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 8:04:45)

Sigurna sam da bi uživali [sm=smiley1.gif]
Voci, a i ostale, uniforma mi od stajanja nije vise bela, ono bas bela, nego je posivela, pozutela, nove strasno ali me nervira. Da li će mi je venish izbeleti?
Mm sinoć kaže bela je ,ali nije bas,vidim ja da nije.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 8:11:31)

Suzi, potopi u venis i ostavi par sati.
Sanjice, zašto ona u vrticu ne trazi jos hleba ili sta vec dobiju?

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 8:12:50)

Da potopim? A ne u mašinu,pa samo da stavim venis?

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 8:19:04)

Ivana, kaze Teodora da nema doovljno. Nekad ostane vise u zavisnosti koliko dece ne dodje.
Meni od rane zore neka vriska u zgradi. Neka deca luduju.

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 8:24:12)

Ako imas tecni Vanish stavi ga direktno u bubanj, a ako imas praskasti stavi ga u ladicu i za predpranje i za glavno pranje, bice ok. Meni je uniforma kod roditelja, cim se vratim kuci, da procenim, pa da vidim da li cu na kraci program ili opet na otkuvavanje, peglanje i za 9 dana startujem. Covece, ne znam da li koristite Cydex, ja sam bacila dva kompleta uniformi od njega, fleke nema sanse ukloniti od njega, ono za dezinfekciju, na urologiji potapaju instrumente za cistoskopiju, katastrofa, uz smrad od njega, leke su katastrofa.
Nasla sam jedan divan butik, sa ariljskim pamukom i prelepim stvarcicama, ali mi je juce bilo zao da potrosim novac, samo sam jedne bordo helanke uzela, a divnih stvari ima. Kajsija boja, zaljubila sam se....

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 8:27:38)

Pretpostavljam da ti je skroz bela uniforma, stavi je u lavor sa venisem i vodom, slobodno par sati nek odstoji, pa onda u masinu. Ja sam tako stavljala i Domestos, cak ga nisam ni razblazivala sa vodom [sm=smiley36.gif]
A inace, na fleke direktno stavim venis i ostavim dan, dva pa onda perem u masini.
Sanjice, to je strašno da nemaju dovoljno hrane. Kod nas se ne sećam da je tako bilo, znam da kad je sin trazio "dodatak" uvek su mu dali.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 8:35:15)

Verovatno nije tako cesto.Znam da vaspitacica Sofijina kaze da ona traži jos. I njoj sipaju jos. Mozda je T sramota da traži. Ona je sva stidljiva kad nesto treba da traži. Ovako nikad ne bi covek rekao da je takva. I to je juce rekla vaspitacica da je sva vrckava, ali zato kad treba da se bori nista. Ista ja[sm=smiley13.gif]
Voci, znas sta kaze moj muž posto sam komplikovana za kupovinu kad mi se nesto svidi: "kupi. Nek ide zivot". Tako i ja tebi kažem. [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 8:42:10)

Sanjice, geni su čudo :)
Pokusaj da joj dosta pricas o svemu tome, mozda se malo promeni.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 8:48:01)

Pricam Ivana. Polomih usta pričajući. Podiže atmosferu u grupi, zabavlja. Tako ti se lako podvuce pod kozu. Zato je krhka ovako. Valjda ce malo to da promeni.

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 8:51:03)

Zato sto prospe malo vise energije ali zarad lepog raspolozenja u grupi. Divna je!
A sto se kupovine tice, jao ne neodlucna, sve sam odlucila, ali mi je trebalo malo vise novca, nisam bila u elementu da to tako nagomilam [sm=smiley36.gif]. Videcemo, tek cu imati troskove, zato moram da prikocim malo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>