Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (7.3.2017 23:54:33)
|
Veče mame! Moji svi zaspali,sad ću i ja. Sanjice,ne mogu sa tel. Da ti postavim link za femisan, on je na prirodnoj bazi, ako je za pms pije se nekoliko dana pred ciklus, ja ga preporučujem, probaj,koštaće te 700-800 din. A možda pomogne. Znam da uvek pišeš koliko se mučiš pred ciklus. Ja još 2 godine ne radim i srećna sam zbog toga[sm=jezicek.gif] uopšte vam ne zavidim što se vraćate na posao. Apropo toga, danas su mi digli pritisak maksimalno! Ujutro dobijem poruku da danas ili sutra dođem u stanicu da potpišem ocenu. Odgovorila sam da neću otići ni danas ni sutra,ja sam se porodila i ne mogu da trčim za Suboticu kad oni požele. Otići ću i potpisati kad se budem oporavila od porođaja. Ne mogu da verujem da, nemaju nimalo mozga a ni obzira, glupi muškarci. Da im trčim za Suboticu zbog gluposti kad im se ćefne [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Skockice, tako i ja, samo ga ljubim i mirišem i mazim i gnjavim,tako mi je lep i sladak i mali, tako ga volim! Jao,vi o tortama, špagetima, njam! A ja danas na dijeti, opet me zeza želudac,mislila sam juče da ću crći koliko mi je bilo loše,pa sam danas sve light jela i naravno da sam gladna! IZVORNA PORUKA: suzi kju Ja se nadam da su ti virusi odradili svoje. I nema šta nismo preležali. Videćemo kada će da krenu. Bas se brinem kako će. Kad samo zamislim inhalacije,vađenje slina, davanje sirupa, merenje temperature, meni nije dobro majke mi. Jaooo, ne spominji ovo, danas kad sam videla da Lu slini odmah sam joj rekla da ne dira L, pa samo mi još to fali da ga sad zarazi. I biće nam veselo,sad će svaku boleštinu da odboluju svo troje,blago meni[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|