Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (8.3.2017 18:34:18)
|
Dan mame! I kod nas kiša već 3 dana, nikako da iznesem mališu na vazduh jer nema ni zraka sunca, duva vetar i hladno je. Moja L kod drugarice, vežbaju za sutrašnju predstavu za dan žena, H kod svekrve, ja lekarim jer me boli glava, ne znam od čega[sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: Skockica Dobro jutro! Malisa se budio u pola 2 pa u pola 6, ja mislim da je to super. Sinoc sam oko 22 zaspala tako sam bila umorna, kazem mm kad krene san da me hvata dok dojim to je vec kraj, plasim se da ga ne ispustim. Mariya ja sve hocu da pisem da se i ovaj mali dere kad ga presvlacim, kao da mu radim ne znam sta. I jak je uvek mi pobegne do zida, gicajuci se na onom pultu, kazem kad se sad dok je tako mali ne mogu lako izboriti sa njim sta cu kasnije raditi [sm=smiley36.gif] I da obavezno me popiski [sm=duda.gif] Ma samo neka piski onda znam da je bubreg ok. Nego sam pomislila juce, posto mu dajem antibiotik ujutru i uvece a on ima tako retku stolicu, hocu reci proliv, bas se cuje kad ispusta, moze li to da ima neke veze sa lekom ili i druge bebe tako kake? Skockice, ne znam kako ga dojiš kad kažeš da ga držiš, ja L dojim ležeći i lepo džonjam dok on sisa[sm=zz_biggrin.png] I moj se dere kao magarac, ali sećam se i da je H tako prvih nekoliko nedelja vrištala kad je presvlačim, posle je prestala. I piški svuda, i po sebi i po meni ali učim polako kako da to predupredim[sm=smiley36.gif] I kaki vrlo zvučno i tečno kao proliv ali to je normalno. Ipak mislim da ne bi škodilo da mu daješ neke probiotske kapi, kad već pijtee antibiotik. Eco, moja Lu je do drugog rođendana imala svih 20 zuba, zato mi je čudno što H sa 30 meseci ima samo 18, sad joj izlazi gornja desna 5ica, ostala još gornja leva. Taman kad joj to izađe, počeće muke sa L zubima[sm=smiley29.gif] Jao Sanjice, kakva izjava, mnogo je slatka[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|