Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (12.3.2017 23:58:30)
|
Veče mame! Moje devojčice spavaju kod babe, navalila kao luda a mm jedva čeka da ih pošalje[sm=hudicek1.gif]A posle besni na njih i njihovo ponašanje, pa naravno da će se loše ponašati kad im svekrva sve dopušta. Svaki put kad H počne da kmezi, histeriše, kenjka, ja mu kažem -to je zbog tvoje mame jer kod nje to može. Nego mi sad čudno što imam samo jedno dete[sm=smiley1.gif] Milena, i moja Lu je feministkinja,osim dede,tate i svog krštenog kuma sa drugim muškarcima ne komunicira [sm=smiley36.gif] L ručica je za nijansu bolja, sad već ima i malo otpora kad mu radim vežbe, sad već može i da odigne ruku na 3-4 cm ali i dalje ništa u ramenu... Maraj,23.imamo kontrolu, tad će ga pregledati i odlučiti da li ležemo ili ne. Ja se stvarno nadam da nećemo, ne mogu 3 nedelje sama sa njim u Ns,bez devojčica... Juče sam pričala sa drugaricom, njen sin se namučio na porođaju, kao i ona, pa su gavodili na vežbe u Segedin, poslala mi link da vidim o čemu se radi, i tu ću da ga vodim nakon kontrole u Ns, samo da mu napravimo pasoš. Odoh da spavam. Valjda će me mali pustiti da spojim 3-4 sata...Laku noć!
|
|
|
|