RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (12.3.2017 18:00:47)

nemoj me pogesno shvatit,moja mama se lijepo oblaci ali potpuno drugaciji uks ima od mene.Ima ona stvarno lijepih stvari ali ja to nikad ne bih obukla [sm=smiley36.gif] ili mi kupi suknju a ona jedva pokriva dupe,kaze pa sta ima veze mlada si.Ma nema veze,taman super kad se saginjem oko djece [sm=smiley36.gif]

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (12.3.2017 19:07:42)

Meni mama da pare, da kupim deci ili meni nesto. Kaze da ne pogresi, i da kupim sta mi treba. Sad odose gosti. Moj muz pravio gulas za rucak, pa smo se naruckali svi. Bas sam umorna...

Emice, procitah negde da ti deca piju probootike..i nama je dr.rekla kad piju jake antib.i kad imaju retke stolice malom dajem (Multilac) a maloj (bulardi) a kad su stolice ok ne mora uvek probiotik vec da pije jogurt sto vise i bananu da stegne stolicu i mislim kruske..

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (12.3.2017 21:22:11)

Dobro veče!
Branki, ozdravite što pre!
I mi smo juče imali goste, baš nam je bila puna kuća, M se sa ženama igrala, a muškarce ni da pogleda, još je i plakala svaki put kad je neko od njih pokušao da je uzme. Feministkinja [sm=smiley36.gif]
Ja imam puno maminih stvari koje bih nosila, ali su mi velike, nažalost. Ali nosim njene torbe, ešarpe, nakit...

mati -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (12.3.2017 21:22:33)

I ja sve sama sebi kupujem. Jedino ko zna da mi pogodi i ukus i velicinu je mm. [sm=smiley1.gif]
Inace kupujem i mami i mm. Do sad se nisu zalili...

Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (12.3.2017 23:58:30)

Veče mame!
Moje devojčice spavaju kod babe, navalila kao luda a mm jedva čeka da ih pošalje[sm=hudicek1.gif]A posle besni na njih i njihovo ponašanje, pa naravno da će se loše ponašati kad im svekrva sve dopušta. Svaki put kad H počne da kmezi, histeriše, kenjka, ja mu kažem -to je zbog tvoje mame jer kod nje to može. Nego mi sad čudno što imam samo jedno dete[sm=smiley1.gif]
Milena, i moja Lu je feministkinja,osim dede,tate i svog krštenog kuma sa drugim muškarcima ne komunicira [sm=smiley36.gif] L ručica je za nijansu bolja, sad već ima i malo otpora kad mu radim vežbe, sad već može i da odigne ruku na 3-4 cm ali i dalje ništa u ramenu...
Maraj,23.imamo kontrolu, tad će ga pregledati i odlučiti da li ležemo ili ne. Ja se stvarno nadam da nećemo, ne mogu 3 nedelje sama sa njim u Ns,bez devojčica...
Juče sam pričala sa drugaricom, njen sin se namučio na porođaju, kao i ona, pa su gavodili na vežbe u Segedin, poslala mi link da vidim o čemu se radi, i tu ću da ga vodim nakon kontrole u Ns, samo da mu napravimo pasoš.
Odoh da spavam. Valjda će me mali pustiti da spojim 3-4 sata...Laku noć!

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 7:06:09)

Dobro jutro,ja vise stvarno ne znam koje ludilo Davida hvata kad sam ja u sobi.Samo jednom je spavao dva sata u komadu,ostatak noci se budio na pola sata,sat.Jedva oci drzim otvorene [sm=smiley13.gif]
Mariya drago mi je da je rucica bolje.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 7:13:01)

Emice, ti se skroz preseli u drugu sobu [sm=smiley36.gif]
Mi smo ustali nešto pre sest. Od pola dva je bilo budjenje.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 7:17:45)

Ivana nije mi ni to rjesenje,onda ce se navici Dora da dolazim kod nje pa ce pravit problem.A u dnevnoj bih spala sa sofe.Znas da da stalno razmisljam sta da radim.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 7:19:21)

Dobro jutro. Emice, rekoh ti sta ti je resenje.
Moji odose. Slabo sam nesto spavala. Imam svasta i nista da odradim. Mrzi me

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 7:20:27)

Ne razvlaci ti se garnitura u dnevnoj? Menjaj je :)
On oseća da si ti u blizini i hoce da bude pored tebe, misic mali.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 7:26:16)

Sanjice budila bi ga Dora,ona place u snu mene probudi u drugoj sobi.
Ivana neki vrag je pukao na sofi kad je brat bio i vise se ne razvlaci.A zar mu nije dovoljno blizine sto ga uzmem kod sebe u krevet.

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 7:30:14)

Jutro mame. Ja skuvala kafu ..mm ode na posao. Mislim se da l danas da odem do firme. A bas me mrzi. Valjalo bi otici ove nedelje. Pocinjem da radim za tacno dve nedelje , pa da im se najavim [sm=smiley1.gif]
Mariya , drago mi je da je rucica bolje. Lepo bi bilo kad ne bi morali ici u bolnicu

mene kasalj ubi. Nedeljama me grlo boli. U subotu me udarilo u uvo. Sad me uvo prestalo , al ujutru kasljem kao okoreli pušač

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 7:31:53)

Ma, liferuj nekoga u dnevnu. Bas te namucise. I ona sa tim plakanjem i on sa tim budjenjem.[sm=smiley13.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 7:38:44)

Dobro jutro. I kod nas noć očajna.
One lose spavaju i kad ih uzme kod sebe. Kod mojih kad smogao bile od prvoga dana smo sve tri u francuskim i isto su loše spavale. Večeras sam ga naj**ala kad mm ode na posao. Daću im brufen, za slucaju da ih nešto boli.
Prekosutra ćemo ih najverovatnije odvesti u vrtic [sm=smiley13.gif]

Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 7:54:08)

Jutro mame!
Evo i mene. Iako je mališa spojio 2x po 3 sata ja nisam jer se on stalno meškolji, mrda,diše, plače pa se ja budim na to... Trepavice me bole a oči gore koliko mi se spava . Sad da dovrši sisanje,pa ću i ja sa njim, devojčice nisu tu,nemam zašto da ustanem.
Ručica jeste bolje ali to je pomak sa 1 na 1,1 ali bitno je da ima pomaka. S jedne strane jako čekam tu kontrolu a sa druge me je i strah,šta ako je moglo i trebalo bolje...
Maraj, virusi više nisu normalni, ovo su već neki hibridni, super mutanti, ako ti je tako dugo loše obavezno idi kod lekara! Meni je ona upala sinusa trajala 15 dana,sa lekovima, šta bi bilo da nisam otišla kod orl,mislim da bi još uvek vukla upalu...
Emice, pisala si da je D dobro spavala kod svekrve? Pošalji je tamo na 2-3 dana tj noći,možda joj pomogne promena, davida sa tm a ti u sobu pa bar da odmoriš. Eto napravila sam ti raspored spavanja [sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 10:30:03)

Ma lijepo si ti to meni organizovala ali sveki mi radi [sm=smiley36.gif]
Sutra Dori dolazi spremati sirupe teta sto radi i kao savjetnica za mame i oceve pa cu je pitati sta bi bilo najbolje da radim kad podivlja.Da imam sobu za njega prebacila bih ga tamo,akobse budemo selili trazimo stan sa sobom vise da imaju oboje po svoju sobu.

serpica -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 12:12:50)

Drugaricee [sm=smiley31.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 12:18:34)

Emice, samo ignore. [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 12:22:04)

Sanjice kad sam ja slaba na njih plac,a on ne place nego se dere kao magare [sm=smiley36.gif]
Danas je spavao pola ssta i probudi ga zvono na vratima.Zaboravila ga utisati

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 12:54:35)

Dobar dan!

Emice, možda da nabaviš neku fotelju na razvlačenje da imaš na čemu da prespavaš u dnevnoj sobi s vremena na vreme kad više ne možeš da izdržiš, ako već ne možeš na sofi.

Mariya, super što je bolje, makar i malo. Ja verujem da će to vremenom i kako vežbate biti sve bolje. Znaš i sama kakvi su kad su mali, nemaju snage ni za šta, posle par meseci kako postaju aktivniji tako i jačaju, pa će tako i L sve više mrdati ručicom, nadam se.

I M se ponovo budi noću, mada nije strašno, sisanje je brzo uspava, pa nisam toliko umorna.

Kad će to proleće više? Muka mi je od ovog sivila i hladnoće. Juče ceo dan nismo izašli iz kuće, a ne znam ni da li ćemo danas.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 13:05:59)

Emice mislila.sam na Dorinu histeriju. To moras da.ignorises.

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 13:56:03)

Dan mame. Ja ipak danas bila do firme . Najavila im da pocinjem da radim za dve nedelje. Kao da nisam radila 10 godina. Tako se osecam.
Mariya , ici ce to na bolje. Al sigurno ce trebati meseci rada.Samo sto vise vezbica dok su tako mali. Zagrljaj za vas dvoje [sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 15:34:35)

Sanjice nju ignorisem,ona nocu palce u snu.Nema pojma sta se desava oko nje.U subotu sam spavala kod nje i u neko doba sjedi na krevetu i place a spava.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 16:05:56)

Emice, koliko dugo gleda crtace u toku dana?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (13.3.2017 16:11:25)

Mariya.juce sam bas pricala o tebi sa drugaricom cija je mala imala istu dijagnozu kao Leon..i kaze kako su sve prognoze nepredvidive...mali koji je imao istu dijagnozu i isao sa njima na vezbe je posle 9 meseci povratio sve funkcije ruke..dok njena mala nije..evo ima 2.5godine..a non stop su vezbali...Tako da misli samo pozitivno i vezbajte!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>