RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 8:46:23)

Probudile su se, ali mislile sy da ja spavam. sofi je otisla.sa T u kupatilo. Popile su vodu i T je rekla tiho da idu u sobu da citaju da me ne bi probudile.[sm=smiley27.gif]

Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 8:58:08)

Jutro mame!
Moji svi spavaju još, čekam da mali podrigne pa ja ustajem da pripremim mleko,čajeve,doručkove i sve redom.

Da vas pitam, da li je neka od vas ležala u bolnici sa bebom od mesec dana,mi ćemo u Institut za zaštitu zdravlja dece u Novom Sadu konkretno, na rehabilitaciju, pa me interesuju iskustva. Ako ima tema, pliz dajte link jer nisam našla[sm=zmeden.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 9:09:50)

Sanjice tek sad sam procitala ovo za Teodoru.Ne mogu da vjerujem kakve djece ima.A ona dobrica mila,bas mi je zao.Jel ona ok?
Ja sam spavala sa Teodorim i naspavala sam.Naspavao se i mm jer se David budio samo u 2 i pola 7.Ima da ga pojedem [sm=smiley36.gif]
Branki javi seee

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 9:45:17)

Emice dobro je. Pricala sam jutros sa njom. Ispricala mi je da vaspitacica nije bila tu. Svako dan su kao na nekom sastanku. U stvari piju kafu dok su deca sama. Tek sad su nagrabusile. Mozda bolje mm da kaze, jer ja ne znam da se kontrolisem. Mada, do ponedeljka cu se smiriti.
Branki, javi se. Mislim da Dunja ima njen broj. Sad cu da joj pisem.
Deca doruckovala. Sad se igraju dok ja spremam rucak. I to dva. Barem imam supice.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 10:06:15)

Mi cekamo da se David probudi da idemo traziti patike za Doru..Mukica zaspao je sjedeci [sm=smiley1.gif]
Sanjice ne znam sta da ti kazem,ali obavezno popricaj sa njima.

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 10:52:33)

I mi cemo uskoro u set_nju [sm=smiley1.gif]
Da proverimo jesu li tobogani mokri posto je padala kisa...
Sanjice, zgranuta sam. Bas je ruzno sto je precutala to je jako bitna stvar!
Verovatno ce oni popricati sa njenim roditeljima ali trebala je i vama da kaze!

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 11:12:28)

Ja sam malopre širila veš i napolju je ledeno. Tako da od stenje nema ništa. A icicemo kod moje tetke posle ručka .

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 12:41:12)

Dobar dan!
Sanjice, baš su mile devojčice [sm=smiley27.gif]
Mariya, kako mu je ručica sada?
M se nešto budila cele noći, ujutru sam je prebacila kod nas u krevet, zakucala se do 11, a i ja sa njom [sm=smiley36.gif] Ne volim kad spava kod nas, ali morala sam, preumorna sam bila, a danas smo ceo dan same.

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 13:14:41)

Dan mame.
Sanjice divne su ti devojcice .
Mariya , ja stvarno ne znam. Bolnica ko bolnica. Znas i sama da gotovo sve moras da poneses. Nekad i wc papir. Kad lezete?

Moji muski spavaju. Bili smo da kupimo poklon za deciji rodjendan. Jeste hladno napolju , al opet valja izaci. Ova deca polude u kuci. I mi sa njima....

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 13:16:15)

Ženice, javila mi se Branki, kaže da je sve ok, ali da je u velikoj gužvi i ne stiže se javiti.

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 13:23:44)

E pa dobro je eco. Bar se javila. Neobicno je kad neki ljudi ne svrate na rr par dana

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 14:20:11)

Vazno da se javila. Moje devojcice spavaju. Ja leskarim.

branki* -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 14:23:55)

zene moje,drage,da vam se javim,hvala sto pitate za men,bas mi je drago da se brinete,eci,sanjice[sm=smiley31.gif]i sve druge,ljubimmm!cula sam se sa dunjom danas,pa mi rece da sanjica pita,a eca me zvala na fb.
ja sam bas u guzvi velikoj...svaki dan u skoli do 3.b mi se razboleo,nije isao u vrtic,sad je uhvatilo mene i mm,boka kaslje.svi smo kilavi.imali smo proslavu za 8.mart,super mi je bilo,provela sam se odlicno!!!
imam neki ves da slazem.vodili smo b na neki rodjendan deciji.pisem veceras jos i da citam sta ste vi pisale..

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 14:26:38)

Branki, ti si naša duša, kako da se ne brinemo!

Ma, ja jedva čekam toplije vrijeme, da prehlade i kašalj prestanu, ovi virusi su nemogući[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 14:41:28)

nama nista dok je bilo hladno.sad kad otopli,mi svi bolesni.
e,da je l je ima,suzi kju?suzi,od cega bese tvoje devojcice bile u bolnici?stom virus?moja sara je u bolnici,povracala 25 puta za noc,samo povraca i proliv,ne jede nista,nece cak ni da sisa.bila na infuziji.evo vec treci dan su u bolnici.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 14:49:12)

Jupi Branki javila si se.[sm=smiley31.gif]
Ajde udrite po vitaminima.
Ja sam se uhvatila pegle dok ne ustanu deca i mm.

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 15:00:33)

A, joj Branki baš mi je žao, to je onaj rota ovde ga ima. To baš iscrpi, da što prije ozdravi curica!

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 18:21:50)

IZVORNA PORUKA: branki RR

nama nista dok je bilo hladno.sad kad otopli,mi svi bolesni.
e,da je l je ima,suzi kju?suzi,od cega bese tvoje devojcice bile u bolnici?stom virus?moja sara je u bolnici,povracala 25 puta za noc,samo povraca i proliv,ne jede nista,nece cak ni da sisa.bila na infuziji.evo vec treci dan su u bolnici.

Jeste Branki, i mi zbog stomacnog, tri dana su bile na infuziji i jedna i druga.
I one danima posle nisu htele da jedu. I bas su dosta smrsale, tek od skoro jedu onako kako su jele pre.to je jednog grozno iskuszvo6.
Pogotovo sto se njima na stomacni nadovezao bronhitis, upala uveta pa gnojna angina. Jedva se oporavismo.
Bas mi je zao malecke. To bas haos za organizam. Toliko iscrpi da je to neverovatno.
Brz oporavak joj želim. Koliko ima ona?Malo starija deca se pre oporave, znam po drugoj deci iz bolnice.

Mi bili kod moje tetke, malopre dodjosmo kuci.
Bas me nervira ovo ledeno vreme.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 19:25:03)

Vece mame
Kako grozno hladan dan ..a jos vikend, ne moze biti gore! Ipak smo bili manlo napolju al smo se smrzli, nadam se sutra malo boljem danu. Mrzim kad nam vikend prodje u stanu jer vreme ne dopusta vise [sm=smiley13.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 19:29:33)

Vece mame. I mi smo bili napolju i ako je hladno. L poblesavi u kuci. Malo prosetali i opet ostatak dana u kuci...

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 20:31:26)

Branki lijepo da si se javila [sm=smiley1.gif]
Ovde ke danas bio predivan dan ali nismo stigli prosetai.Ako bude i sutra ovako idemo u jedan veliki park u Bazel da uzivamo.

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 20:41:56)

Cerkica i ja prosetale bas lepo. ..Jedva nas tata primio u stan, [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] bebac nervozan hoce da siki, a mi se zamajale po gradu...Guzva nikad da stignemo [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 20:50:36)

suzi,ima tacno 13 meseci.bila je dva dana na infuziju,pa joj jutros skinuli i sad opet ukljucili,nece da jede.danas nije povracala,ali je imala proliv.bas mi je zao i nje i snaje moje.a,jesu tvoje imale neku terapiju?ja ,ako sam dobro razumela snaju,njoj nista ne daju,sem te infuzije..

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 21:03:38)

IZVORNA PORUKA: branki RR

suzi,ima tacno 13 meseci.bila je dva dana na infuziju,pa joj jutros skinuli i sad opet ukljucili,nece da jede.danas nije povracala,ali je imala proliv.bas mi je zao i nje i snaje moje.a,jesu tvoje imale neku terapiju?ja ,ako sam dobro razumela snaju,njoj nista ne daju,sem te infuzije..

Branki, mi smo tako u januaru svi na infuz. Cerkica je nebrojano puta povracala, poliv i temperatura. Nije mogla da hoda koliko je slomilo, jedva su joj posle infuziju dali..tri bocice prvi put ali po trecinu...u jednu znam da je isao i ranisan, druga vitaminska a treca nemam pojma. I cim pocne da jede odmah nagon za povracanje. Onda nam je sestra rekla po kasicicu coca-cole da joj dajemo pre nego sto joj bilo sta damo da jede. Onda opet isto..proliv....opet temp.i infuzija ..tri dana..A mali siki pa smo isli do bolnice i nazad po onoj najvecoj hladnoci... Verovala ili ne u spric ubacim supicu i tako sam joj na silu davala, onda po neku grisinu i posle plazmu je po malo jela....Na kraju kad se to malo stabilizovalo pila je antibiotik .bulardi probiotik sam joj davala isto

branki* -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (11.3.2017 21:08:07)

duskic,bas gadno[sm=smiley13.gif]mrzim kad se muce tako..ona isto,jedva je uzela jedan stapic juce,malo sisa i to je to,nista nece..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>