Skockica -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (22.3.2017 11:56:22)
|
Dobar dancic! Iza nas ponovo teska noć. Moje dete u pocetku odspava nekih 2-2 i po sata i onda se svaki cas budi vristeci ili grcevi ili je gladan i onda tako naizmenicno (*) i ljuskanje. Mene boli glava i grlo, spava mi se, ali se radujem ovim trenucima kad ne vristi, jos mi odzvanja u glavi. Sad siki i ja se radujem mom spavanju cim on zaspi. Zelimo malickima brzo ozdravljenje, bas taj stomacni ume da bude dosadan. Emice, uh kosa mi se dize od ovdasnjih doktora. Pa to samo gleda da razvlaci, sto vise pregleda da obavi i stvari da uvali samo da sto vise zarade. Jako je tesko naci pravog dr. A kad zovemo nekog pedijatra da nam prihvati dete kaze ne prima vise pacijenata, zato sto one sto ima dobro reze po dzepu. Sad sam po preporuci jedne prijateljice Markiju zakazala mesecnu kontrolu kod jedne dr ovde, ona je dr od njene cerkice, inace nije pedijatar nego dr opste prakse. Bitno je da je dobar lekar i da hoce da pomogne. Sad jos da nadjem novog ginekologa. Kad sve uzmem u obzir nije ni ova stara losa kao dr ali nemam vise poverenja u nju i verujem da je ona ljuta sto nisam htela neke analize da radim da njenom kolegi i njoj popravim malo budzet za Bozic. Zalosno ali istinito. Milena super da je sve ok, neka i rezultati budu dobri!
|
|
|
|