Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (24.3.2017 0:17:11)
|
Veče mame! Bili smo danas kod fizijatra, naša dr nije radila pa smo išli kod zamenske. Potvrdila dijagnozu, rekla da je dosta dobro ruka,ima reflekse ali nema snage da je podiže. I da moramo terapiju jer ćemo doći u fazu gde vežbice više neće delovati dovoljno. I insistira na ostajanju u bolnici, kao da se dete prati i da bude odmorno. (posle terapije se ide u sobu i dr baš boli uvo za nas, a kad nas smeste u sobu sa petoro druge vrištuće i plačuće dece u bolnici u nepoznatom krevetu gde tu dete ima da se odmori[sm=zmeden.gif] Pa nisam htela da ulazim u raspravu, kad budemo bilu kod naše dr reći ću joj da ću radije na dnevnu bolnicu,odradimo terapiju i idemo kući u svoj krevet. Ne mogu ja 3 nedelje da ležim u bolnici zatvorena u staklenu sobu bez mojih bubica. Radije ću da vozim svaki dan za Ns. Još sam joj rekla da mi kaže šta se radi i da li je moguće terapiju sprovesti u Topoli jer i tamo ima rehabilitacija. A sestra... Kaže otišla je kod dr sa rezultatom lab.i kad je video rekao je da ljudi sa takvom kks leže u bolnici a ne idu na posao [sm=zmeden.gif]o odmah je poslao u bolnicu. Tamo je dobila transfuziju. Kažu da joj ili organizam ne proizvodi dovoljno krvi ili je negde gubi. Od sutra je ispituju. Baš se brinem. Šta bi joj moglo biti?
|
|
|
|