Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (24.3.2017 23:25:53)
|
Veče mame! Mi u krevetu. Jedva držim oči otvorene. Preumorna sam. Em ne spavam kako treba tj kako bih htela[sm=smiley36.gif] počela sam da obavljam skoro sve po kući, ujutro spremim doručkove,popakujem mašine,danas sam i L odvela kod zubara,pa šetam sa mališom po sat vremena sad kad je lepo vreme, nosam ga ceo dan i još se bavim sa devojčicama, nemam kad ni da odmorim. Srećom dojim ga ležeći pa bar onda malo prilegnem ali slabo mi to pomaže. Mm nije kući do 6 uveče, i juče sam mu rekla svašta. Nervira me baš u zadnjih nedelju dana. Sestru su pustili za vikend iz bolnice pa sutra idemo da je vidimo. A za nas, razmišljam se čak i da nađemo stan u Ns za te 3 nedelje,onda ne moramo da se vozimo svaki dan,tamo smo a nismo u bolnici, ali mi je to baš skupa varijanta. Samo stan, plus režija bi nas izašlo duplo više nego da putujemo svaki dan. Ma samo da ne ležimo tamo. Ja sve mislim da on nije slučaj koji treba da leži u bolnici, nije on bolestan ili ne znam ni ja koliko povređen[sm=zmeden.gif] ne znam što to dr forsira. odradimo terapiju i kući. Videću da izdejstvujem kod naše dr. Voci sad vidim šta si pisala,upravo to joj i rade,danas je bila kod ginekologa i još nešto su joj radili pa u ponedeljak nastavljaju. A moj dečak je juče na kontroli dizao ruku do ramena, danas je već podigao do uha[sm=bravo.gif] U snu se proteže, diže ruke iznad glave, pa se sad sve manje nerviram jer vidim da može, samo nema snage i mišiće da to radi svesno. E sad,ostaje mi da se nadam da me neće skenjati za 3 nedelje nego da će biti sve bolje i bolje, kao što je bilo do sada.
|
|
|
|