Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 12:15:51)
|
Dan mame! Nadam se da ste danas bolje nego juče! Ja odmaram, L spava, devojčice kod babe, mm nešto popravja, stiglo proleće, krenuli radovi...Još malo pa ćemo početi sobe na spratu, e to će biti žurka[sm=smiley29.gif] Mališa je sinoć zaspao u pola 12 i budio se u 4 i pola 9, častio me sa 4 sata neprekidnog sna, ljubi ga majka[sm=smiley1.gif] stvarno sam se preporodila. I to znači da će večeras da zeza, pošto mu je to taktika, jednu noć je dobar, drugu zeza. Od danas ne dolazi patronažna, tako da ga mi kupamo večeras, mislim da će devojčice uživati. I previjanje pupka, mada sam sad već naučila, znam već da pripazim da ne popiša mene, ali večito se popiški na zavoj pa mu pupak previjam bar jednom dnevno!! Definitivno se još nisam navikla na to da ima pišu[sm=smiley36.gif]Inače jako ga vole. Plašili smo se kako će ga prihvatiti ali malo je reći da su divne i dobre. I mm komentariše svaki put kad ih vidi, kaže nije ni pomislio da će ga ovoliko voleti. Trudim se da im ne plače mogo jer to baš ne vole, a pošto se dere kao magarac kada ga presvlačim onda ga noću prenesem u dnevnu sobu, pozatvaram vrata da ga ne čuju i zasad to funkcioniše. A H je preslatka, kada L plače, dolai pa ga mazi, govori mu da ne plače, teši ga[sm=smiley27.gif] Juče sam mu prepakovala ormar, osim 2 bodija i jenih štramplica on ni u šta vel. 56 ne može da stane!!! 62 mu je knap, sad perem 68.ice, te su malo velike ali šta ću, ima 9 dana i 4,5 kg, nisam mu još merila dužinu. IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ma mislim da se siri onaj virus streptokoka, pa je bas zeznuto. Sutra ga vodim kod dr. mada u utorak imamo savetovaliste, ali gde cu s njim bolesnim medju zdrave [sm=zmeden.gif] Anck, streptokoka je bakterija, nije virus. Kad je beba bolesna ne vodi se u savetovalište među zdrave već se pregled/poset__a odlaže, to nam uvek napomenu u Topoli.
|
|
|
|