RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

branki* -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 15:05:23)

mame,da mahnem i ja..bikla danas do prodavnice,da malo castim u skoli zbog onih casova..vezbala sad sa bozom,kasnije da stavim boraniju za sutra..prijavila sam se za proslavu 8.marta sa skolama,bas mi se ide.samoo ne znam sta cu obuci.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 15:17:20)

I kod nas ima proslava, ali meni se ne ide[sm=smiley36.gif] Branki, obuci neku haljinu koju si kupila.
Gotovo takmicenje. Odoh kuci.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 15:56:26)

Branki na lijepoj zeni sve lijepo izgleda [sm=smiley1.gif]
ja pravim veceru pa da uspavam Davida

Skockica -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 16:01:07)

Dobar dan drage mamite. Ja nikako da se javim a tu sam. Volim prvo da iscitam sta ste pisale i dok to postignem ode vreme.

Mi smo u petak dosli kucici. Bogu hvala sve je ok, malo fino rucka, spava, kaki, malo su ga grcici mucili ove dve noci ali nije strasno. Danas ga patronazna merila ima 100gr vise nego na otpustu. A bilo je ovako rodjen sa 3310, izasao sa 2900 i sad ima nesto vise od 3kg. Eto i dalje mu fali tih 300 gr sto je kod mame u stomaku dobio ali sta da se radi.

Jako mi je sitan, sobzirom da je 47 dugacak, sve vece od 56 mu je ogromno, a ja mu najvise kupila 62 i 68.

Patronazna kaze sve je super samo je jos malo zut u licu ali da ga prinosim prozoru to ce proci.

U petak smo snimali bubrege i srce. Zapravo ceo abdomen i sve je ok osim tog jednog bubrega koji ne funkcionise i moram mu davati ujutru i uvece antibiotik da se sacuva drugi bubreg koji je potpuno zdrav, dok ne odemo kod specijaliste da vidimo sta dalje. Srce je ok tj. ima normalnu strukturu i funkcije samo ne stoji skroz normalno nego je malo okrenuto nalevo. Ali dr je rekla da to nije nikakav problem bitno je da funkcionise. Kicmu su mu snimili na rendgen i sledece nedelje nas ocekuje da se cujemo sa specijalistom za fizioterapiju jer mu je muskulacija na jednoj strani tela razvijenija nego na drugoj, zbog polozaja koji je imao u stomaku, pa ce nam on odrediti terapiju. Hvala sto pitate.

Grlisa za sve.

branki* -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 17:36:07)

jao,koliko ja nisam u toku..skockice,pa ti si se porodila1cestitam,draga,sve najlepse bebi i tebi!

Skockica -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 18:06:24)

Hvala branki [sm=smiley31.gif]

Malocas smo ga probudili, od kako je došao kuci ne znam da li je sveukupno sat vremena bio budan. Naravno se u pocetku malo bunio, ali posle smo ga mazili, ljubili fotografisali... Sad mi je zaspao na grudima lezeci na stomaku.

I Vasi se skoro probudio. On samo vice da ljubi bebija, bas ga voli, duse moje.

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 19:11:52)

E , duse male Skockice,bice sve Ok
...Tako ova moja mala, samo vice mama uzmi D ...Otisli mi gosti malocas, sad da rasklonimo ovaj haos..

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 19:32:30)

Dobro vece mame.
Samo da vam mahnem, pa posle pisem malo opsirnije. Danas tornado duvao na Zlatiboru, nismo bas mnogo vremena proveli napolju. Ali, sam zato bila vredna,m kuvala, drndala...ceo dan.
Skockice, kako da mu sacuvas jedan bubreg[sm=smiley13.gif], to sa hipertonusom ce se srediti, mojer dete isto zbog polozaja u stomaku tako, pa je sada kao pucka. Pisem posle.

branki* -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 20:19:37)

skockice,sta mu je sa bubregom?

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 20:24:03)

Dobro veče!
Što je to divno kad starije seke i bate vole bebaće [sm=smiley27.gif]Tako sam i ja mog brata samo mazila, tačno se i dan danas sećam kako sam ponosna bila što sam postala sestra.
Skockice, nadam se da će sa leđima sve biti dobro. A postoji li neka terapija za taj bubreg koji ne radi dobro? I moja M je dugo nosila samo veličinu 56, sigurno jedno dva meseca, a neke stvari i duže.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 21:13:49)

vece mame,ja uspavala Davida a mm je otiso pricati Doru pricu.Sigurna sam da ce i on zaspati [sm=smiley36.gif]
Dora Davida stalno brani,ako kazem Davide samo tvoje dude skupljam ona kaze ali on je mali,ne zna sam [sm=smiley36.gif]
Skockice nadam se da ce sve biti dobro,i sa ledjima i sa bubregom.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 21:16:23)

Vece mamike.
Skockice, bice sve u redu.
Branki, oblaci bilo sta i idi malo izadji iz kuce.

mati -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 21:18:53)

Vece majke.
Branki super za proslavu, ja ne znam kako su se kod mene organizovali, jako malo nas je zena. Za mene bi bilo najbolje da mi daju sl dan.
Momke smo osisali i okupali, sad malo vilene pa spavanjac.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 21:21:14)

Ja sam mrtva. Mnogo mi se spava.
Sofi juce kad se mm ljutio na T i kad je ona plakala dosla da mu kaze da se ne ljiti na nju, jer to je njena sestra.
Skockice, jedan zagrlja za tebe i bebce.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (5.3.2017 21:30:43)

lijepo je sto veliki tako vole male,mislim da bih davno prolupala da Je T drugacija prema Davidu

Skockica -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (6.3.2017 4:58:27)

Hvala sto brinete... Levi bubreg mu je multicistican, malo povecan i bez funkcije, kao da je negde pri spajanju sa besikom prekinut proces. Sad ne znam tacno dok ga specijalista ne pregleda, sve se nadam da postoji sansa da se taj bubreg stavi u funkciju. Videcemo kako Bog da [sm=zmeden.gif] A desni je srecom potpuno zdrav i u tom smislu je dr rekao da pijemo antibiotik da se nesto negativo i sa njim ne desi dok specijalista ne kaze sta je. A opste je poznato da ljudi mogu ziveti sa jednim bubregom ako je on zdrav.

Bas zaista nema nista sladje nego kad se tako vole. On stalno ulazi kad ustane i kad krene da spava da obidje bebu
Juce on završio rucak pre nas, oprao rukice i usao u sobu da ga obidje, pa zatvorio vrata da bebija ne probudi lupanjem kockica. Stalno pita za njega sta radi, zove kad cuje da place, ma divno. Ja nisam bila takva, moj brat je 5 god mladji od mene, ja sam bila ljubomorna i stalno sam ga maltretirala.

Samo mi sad neobicno, sto moje do juce malo dete, koje sam gledala kao bebu, sad izgleda tako veliko u odnosu na ovog malog zamotuljka. Kad se bavim oko bebe pa odem Vasija da presvucem ili da se mazimo i grlimo tako mi izgleda kao da je preko noci porastao.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (6.3.2017 7:12:08)

Dobro jutro. Probudila sam.se ds ispratim decu i vratila sam se u krevet.Samo sam rasirila ves i stavila Sofinu posteljinu se da pere. Ledja me.otkidaju. I stomak. Zaspala sam sinoc u pola deset.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (6.3.2017 7:16:33)

Dobro jutro.
Sanjice, zao mi je sto te boli :(

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (6.3.2017 7:19:05)

Dobro jutro, bas sam umorna bila, hocu ja, ali mali me podize iz kreveta sve u pola 7, nemam snage da mrdam.
Skockice, mozda se kasnije nestopromeni, mali je on, bice sve ok, bas si me uplasila.
Branki, vidim da su moje kolege imale proslavicu i sve sumi bile lepe,, bas, da ides i da se lepo namontiras i jos lepse provedes.
Pijem kaficu, mirise mi na jos jednu soljicu, ako ste za izvolite, posle kis eod nocas na Zlatiboru, tako je vazduh jos sladji i lepsi.

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (6.3.2017 7:21:37)

Dobro jutro. I ja cu sad da spremam ovu moju smizlu da ide u vrtic. Bebac evo gleda baby tv

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (6.3.2017 7:22:07)

Ivana, popijem lek, ali jako me malo popusti. Nesto meni lekovi ne pomazu.

Kako je spavala malena?

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (6.3.2017 7:25:00)

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Dobro jutro, bas sam umorna bila, hocu ja, ali mali me podize iz kreveta sve u pola 7, nemam snage da mrdam.
Skockice, mozda se kasnije nestopromeni, mali je on, bice sve ok, bas si me uplasila.
Branki, vidim da su moje kolege imale proslavicu i sve sumi bile lepe,, bas, da ides i da se lepo namontiras i jos lepse provedes.
Pijem kaficu, mirise mi na jos jednu soljicu, ako ste za izvolite, posle kis eod nocas na Zlatiboru, tako je vazduh jos sladji i lepsi.

I ja bih se tako slatko vratila da spavam..Uzivaj u kafici i svezem vazduhu..

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (6.3.2017 8:10:15)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ivana, popijem lek, ali jako me malo popusti. Nesto meni lekovi ne pomazu.

Kako je spavala malena?

A da probas da promenis lek, ne znam sta koristis...
A maca, kenjkavi u snu, i tako sve do dvanaest, pa posle u dva opet. Vise ni ne pisem[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (6.3.2017 8:11:33)

Dobro jutro i ovde
Mi sutra trebali u savetovaliste ali nista jer jer je prehladjen 😣
Danas idemo kod dr. da ga malo pregleda...uzasno kaslje.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (6.3.2017 8:48:02)

Dobro jutro,super smo spavali.Mada meni je opet bilo malo [sm=smiley36.gif] budio se u 4 pa u 6 i na kraju ustali u pola 8.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>