Mariya -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 23:55:22)
|
Veče mame! Vidim nismo samo mi porodično bolesni[sm=smiley13.gif] Lu još kašlje,H kašlje i slini, ja isto, muž samo slini, a L sad već dolazi sebi, manje slini, ne kašlje (još!)i danas je bio solidno raspoložen a i dosta budan, s obzirom da je ova prethodna 3 dana prespavao, a kad je bio budan plakao. U petak ga vodim na kontrolu, nadam se da će biti dobro do tada. Od sutra kreće nova nedelja terapije i opet smo popodne. Degu draga, nema veze što ne možeš da nas ispratiš, samo se ti javljaj, piši da znamo kako ste. Von, [sm=bravo.gif] za drugaricu, i mi bismo trebali naučiti Lu ali nemamo kad. Jess, ljubi devojčice! Sanjice, super što je sve u redu,onda joj nešto od hrane smeta. Voci, uhodaćeš se brzo. A kad ti dosadi posao,ti opet zatrudni[sm=smiley36.gif] Ja sam u poslednjih 6,5 godina ukupno radila 22 meseca i to iz 2 puta ostalih 5 godina trudničko-porodiljsko. I neću raditi još 2 godine, a ako se L ruka ne popravi onda i duže. Suzi kako su cure danas? Mojoj sestri su dijagnostikovali rak debelog creva[sm=smiley19.gif] Danas je otišla za Kamenicu, operišu je u utorak i nakon toga će videti koliko je uznapredovalo i koji je dalji tok lečenja. Jako sam tužna i zabrinuta zbog nje, baš mi nije svejedno. Kao da nemamo dovoljno muka. Sad kako zbog bolesti ne vežbam L shvatih da bi ovako trebali da živimo da ga nisu povredili, da ne gledam na sat da li je vreme za vežbe,je li prošlo sat vremena od hranjenja, sat vremena između 2 vežbe, 4 sata između 2 kruga vežbi... Opušteno sisamo,spavamo šetamo se, igramo i ne gledamo na sat.
|
|
|
|