RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Mariya -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (19.5.2017 23:27:54)

Veče mame!
Toliko mi se spava da sam na sekundu zaspala i ispao mi je telefon iz ruke i pravo na L glavu [sm=smiley13.gif]pokušavam da ostanem budna, juče sam isto ovako zaspala i odspavala pola sata dok je on sisao.
Odnela sam ga kod dr danas, i kažem ja kako imam neki osećaj kad dete treba odneti lekaru, L ima upalu ušiju! Sreća pa sam ga odnela inače bi nas zakačio vikend sa njegovom upalom. I ja se osećam grozno. Boli ne celo lice i glava i promukla sam skroz a nos mu curi ludački, čim nagnem glavu napred kaplje mi iz nosa [sm=zmeden.gif] zna li neko kako ili sa čim izbaciti sejret tj šlajm iz grla?

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (20.5.2017 6:38:55)

Jutro.
Duskic, kako ste jutros?
Milena, moja i dalje ne spava nocu, evo budni smo od pre pet. Danju zna ponekad lepo da odspava.
Mariya, ako imas inhalator mozda da se i ti inhaliras?

suzi kju -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (20.5.2017 15:48:48)

Dan mame. Mariya kako si, jesi bolje malo?
Meni je i Andja dobila jutros temperaturu, vodila je kod dr, i koja je dobila antibiotik i tako, sada sam joj dala sirup, za 5 minuta je skocila sa 38,5 na 39,a bicu sama sa njima do srede, muž mi je otišao na neki teren, nas me nervira njegov posao, mnogo.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (20.5.2017 17:01:38)

Suzi, moj je otisao na teren pre četiri dana i bice odsutan par nedelja [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (20.5.2017 21:03:07)

Vece mame!
I mi se pridruzujemo klubu bolesnih [sm=smiley13.gif]
Mila vec dva dana ima temp, a ja neku kijavicu, tako da danas nismo ni otisli na krstenje. Mislim da je jako muce zubi, gornje jedinice samo sto nisu. Kako se razlikuju, sa Lenkom nismo osetili zube.
Suzi, ne mogu zamisliti kako ti je samoj sa njih dve, bas je bzvz taj njegov posao.
Mm je bio dve nedelje na godisnjem, ali je jednu proveo na vikendici radeci, ali svejedno bas mi je prijalo sto je kuci.
Marya, dobro pa si ga odvela kod dr.
Nadam se da ce nam svima biti mirna noc!

emicaa -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (20.5.2017 21:50:58)

Jess i Davida muce gornje jedinice,i ekcwm na obrazu se opet pojavio.Mjesec dana je mirovao.
Nadam se da ce vam djecica brzo ozdraviti,bas je ruzno kad se muce.

Duškić -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (20.5.2017 22:39:53)

Sva decica da nam ozdrave a i mame . Samo da mahnem i pozelim laku noc...

Skockica -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 1:32:39)

Dobra noc!
I mi smo kolektivno prehladjeni i ne bili kakvo je vreme. Meni je dosta pomogla inhalacija sa Nasobolom, muz redovno ide u saunu ali se mama i klinci jos bore. Najgore sto ovom malom zapusen nosic a ne da da mu cistimo.
Brzo ozdravljenje svima [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 7:29:30)

Dobro jutro. Deca su jos kod moje mame. Kisa je padala cele noci.
Nadam se da ce Sofi i dalje da bude zdrava.
Nisam pisala T smo vodili na ultrazvuk. Sve je sve ok. Ono sto nam preostaje sa joj do daljnjeg ne dajemo mlecno.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 8:30:59)

Dobro jutro.
Sanjice, i ovde je padala nocas kisa.
Maca je spavala do sedam, valjda joj prijala kisa[sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 9:43:10)

Dobro jutro, ja nisam spavala noćas, bas me strah temperature, Andja je sinoć imala čak 39,7° i to nenormalnoj brzinom raste. Izmerim joj ono 39° dok sam spremila sirup i raskomotila je skocila na 39
Eto Bogu hvala od sinoć nema, neka tako i ostane. ..
Sanjice moguce da joj ne prija laktoza. Bitno da je sada dobro i da je ne boli stomacic.
Ivana oleee ovo je prvi put danja pročitam da je maca spavala do 7[sm=bravo.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 10:56:12)

Dobro jutro, Mila je imala i nocas temp, ako bude imala opet vodicu je kod dokotora
Sanjice, mozda je nesto prolazno, bitno da su nalazi ok.
Lenka sa tatom napolju, a mi cemo jos danas biti kuci.
Ja nikako da odem kod frizera, kosa mi je ocajna[sm=smiley13.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 11:07:08)

Jess [sm=smiley31.gif]ljubi Milu. Sad tek čitam tvoj post da ima temperaturu, bezveze. Ja njih vodim kod lekara čim dobiju T jer do sada nikad nije skakala bez razloga a tako teško im se obara pa me je bas strah visoke temperature.
Frizer. ...šta to beše [sm=smiley36.gif]ja trebam da se šišam, farbam. ..

degu -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 13:56:26)

Dobar dan mame, nikako se ne javljam, ne mogu da ispratim sta vam se desava pa mi glupi da uskacem. Mi smo isto sad opet bili virozni, Bogi hvala Bogu u dosta blazem obliku. Setih se da sam u nekoj temi pisala da se budi 2,3 puta, hahaha, divnog li vremena. Sad se budi i 10 puta i ostaje budan, razbudjuje se, igra se. Ko prezivi pricace. Isti je kao Doda sto je bila. A danju nekad bukvalno 3 puta po 15 minuta, ludilo s njim.
Marija nikako da pohvatam sta ti je sa sestrom? Cim spominjes Kamenicu nije dobro, ali ne mogu da nadjem gde si pisala. Super sto ce se Leon potpuno oporaviti. Da vas i prehlada sto pre popusti.
I sva ostala decica da se sto pre oporave [sm=bravo.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 15:10:52)

Dobar dan mame. Bas se [sm=smiley13.gif] kada vidim da su malisani bolesni. Moj je poce jutros uzasnoda kija, a kako i ne bi, kupanje sredjivanje i eto ga za sat vremena otkriven u krevecu, milion pokreta i poteza pravi ne bili se namestio da spava.
Jess nadam se da ce brzo da prodje. Kako ide vreme, vec zubici..
Maryia ima li novosti za sestru, nisam se vracala unazad? Neka urade u Kamenici sve sto treba, da zna na cemu je. LJubi Leona.
I kod mene nista novo, svakog dana sve u krug. U petak pocela da radim, sutra mi pocinje prvi krug smena posle skoro dve godine. Imam tremu posteno da vam kazem.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 21:13:52)

Vece mamike!
Voci,verujem da ti nije svejedno..ali brzo ces se navici!
Mariya ni ja nisam povezala sta ti je sa sestrom?
Ja sam dobro posle operacije.setam se.krecem...jedino sto me brine sto mi je sve tvrdo gde su savovi..valjda tako.mora..tek je proslo 2 nedelje..
Inace.danas sam bas ponosna,Tika je naucila da vozi bez pomocnih tockica.jutros joj skinuli i naucila za jedan dan[sm=bravo.gif]

Duškić -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 22:11:55)

Super, Von!
Ivana drzimo fige da se i sutra pohvalis spavanjem!
Voci, izdrzaces ti..ja nisam radila skoro 4 god spojila jedno pa drugo dete...a sad kad pomislim uh.
Ljubim Vas, mi ujutru putujemo..Da spakujem jos po nesto ..

vocicana -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 22:44:16)

Jao imam tremu imam, ali koleginica koju sam dobila za pocetak smenskog rada, super je lik, sa njom sam se oduvek divno slagala, tako da ne brinem. Sutra startujemo zajedno.
Von, to su granulomi na mestima konaca, procice, takav ti je tip koze, ja isto, sivena sam pre tri meseca i 4 ako nije proslo, i sada imam "kuglice" na ruci.
Duskicu, a cime se bavis, msm sta radis?

Mariya -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (21.5.2017 23:55:22)

Veče mame!
Vidim nismo samo mi porodično bolesni[sm=smiley13.gif] Lu još kašlje,H kašlje i slini, ja isto, muž samo slini, a L sad već dolazi sebi, manje slini, ne kašlje (još!)i danas je bio solidno raspoložen a i dosta budan, s obzirom da je ova prethodna 3 dana prespavao, a kad je bio budan plakao. U petak ga vodim na kontrolu, nadam se da će biti dobro do tada.
Od sutra kreće nova nedelja terapije i opet smo popodne.

Degu draga, nema veze što ne možeš da nas ispratiš, samo se ti javljaj, piši da znamo kako ste.

Von, [sm=bravo.gif] za drugaricu, i mi bismo trebali naučiti Lu ali nemamo kad.
Jess, ljubi devojčice!
Sanjice, super što je sve u redu,onda joj nešto od hrane smeta.
Voci, uhodaćeš se brzo. A kad ti dosadi posao,ti opet zatrudni[sm=smiley36.gif] Ja sam u poslednjih 6,5 godina ukupno radila 22 meseca i to iz 2 puta ostalih 5 godina trudničko-porodiljsko. I neću raditi još 2 godine, a ako se L ruka ne popravi onda i duže.
Suzi kako su cure danas?
Mojoj sestri su dijagnostikovali rak debelog creva[sm=smiley19.gif] Danas je otišla za Kamenicu, operišu je u utorak i nakon toga će videti koliko je uznapredovalo i koji je dalji tok lečenja. Jako sam tužna i zabrinuta zbog nje, baš mi nije svejedno. Kao da nemamo dovoljno muka. Sad kako zbog bolesti ne vežbam L shvatih da bi ovako trebali da živimo da ga nisu povredili, da ne gledam na sat da li je vreme za vežbe,je li prošlo sat vremena od hranjenja, sat vremena između 2 vežbe, 4 sata između 2 kruga vežbi... Opušteno sisamo,spavamo šetamo se, igramo i ne gledamo na sat.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (22.5.2017 0:54:34)

Veče!
Mariya, žao mi je zbog sestre, ali ipak se nadam da je to neka početna faza i da će biti dobro. Šaljem vam pozitivnu energiju [sm=smiley31.gif]
Degu, kako si ti?
Duškić, a kuda putujete?
Voci, javi kako je prošlo na poslu.
M se probudila već drugi od kad je u 10 zaspala, opet siki. Biće ovo duga noć [sm=jezicek.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (22.5.2017 9:10:32)

Mariya.bas mi je zao😢samo stres...

degu -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (22.5.2017 11:28:48)

Marija bas mi je zao [sm=smiley13.gif] jel imala neke simptome?
Mislim da se taj rak uspesno leci, ali u svakom slucaju je strasno i bas mi je zao, pogotovo sto je ona u neku ruku sama, ti zbog decice ne mozes mnogo biti uz nju fizicki.
I mene ceka Kamenica zbog mog grlica, a ja sve odlazem. Sad u junu idem kod ginekologa pa cu traziti uput i polako da krenem to da resavam, nije za zezanje. Moje tetke su bile u mojim godinama kad imje sve pocelo, nisu se kontrolisale i lose se zavrsilo.
Bogdan je inace jedan mali smesko, nespavalica i drekavac. Doda je divna, ima ponekad ispade sa dazom necu, ali inace je dobrica. Bili smo neki dan u zoo vrtu, bas je bilo lepo i napunili smo baterije.
Von brz oporavak!
Milena hvala sto pitas :) konacno mogu reci da sam dobro :)

emicaa -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (22.5.2017 11:49:08)

Degu kakav ti problem imas?Mislim to sa grlicom,nisam upucena.
Davidu je operacija za 7 dana,ja znam da je to nista ali ludim od brige.Sinoc sam legla i plakala kao luda.Nece suze stanu.Od jula samo se nadovezuje jedno stanje na drugo.
Mariya nadam se da ce to sestra imati uspjesnu operaciju bez komplikacija,da se nije nigdje prosirilo.Ne mogu ni zamisliti kroz sta prolazi.Mnogo mi je zao i nje a i tebe i Leona.

degu -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (22.5.2017 14:14:41)

Bila mi je 3b grupa papa testa, biopsijom dijagnostikovane promene cin 1, to je najblazi stadijum.prekanceroze, u trudnoci sam lezala u Kamenici, radila biopsiju. Zadnji papa u 8.mesecu je bio dobar, trudnoca nekad regenerise grlic, nadam se da ce biti tako.
Ma sve se moze podneti samo kad su deca zdrava, najgore je kad je njima nesto. Drzi se Emice, videces da ce to dobro proci, lakse nego sto zamisljas! [sm=smiley31.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (22.5.2017 16:05:26)

Marya, mnogo mii je zao, nadam se da ce sve biti ok[sm=smiley31.gif]!
Drzi se Emice, sve ce to proci, ko zna zasto je to dobro.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>