Mariya -> RE: Razgovori mama 05/17 [chat] (23.5.2017 23:53:27)
|
Veče mame! Devojčice opet spavaju kod babe. Rekla sam svekrvi danas da me već jako nerviraju sa tim spavanjem jer jedva imam vremena da budem sa njima dvema a kad su tamo kod nje još manje sam sa njima. A one tako vole da budu tamo pa mi je žao da im branim. Da li mi verujete da sam se pre neki dan igrala sa H i iznenadila se šta sve to detence zna, a ja nisam svesna jer sam jedva sa njom. Večito oko L, njegovog vežbanja i terapije. 6 sati dnevno provedem na putu do, u i od Ns.[sm=hudicek1.gif] Već mi je stvarno dosta. Ali L tj ruka je sve bolja. Pravi sve više pokreta. Terapeutkinja je baš optimistična, kaže da nećemo 3 godine odlaziti za ns[sm=smiley36.gif] A šta je danas tamo bilo,da nisam videla svojim očima ne bih verovala. Poplava u gradu. Led pored puta,zatvorene ulice,potopljeni automobili,kao da je uragan prošao kroz grad. I naravno kolaps u saobraćaju! Putevi zatvoreni a ja ne poznajem grad. Na kraju sam se parkirala na benzinskoj stanici,pozvala taksi i tako otišla do bolnice. Trebalo nam je 50minuta a inače je to put od 10 minuta. Degu, pa ti još uvek nisi otišla da rešiš to sa grlićem? Sećam se da si dok smo trudnovale pisala da ćeš ići. I drago mi je što si dobro[sm=smiley1.gif]A pitala si za simptome, rekla je da nije imala nikakvih (a simptomi su zatvor,proliv i krv u stolici) pa mozda ju je i sramota da kaže da je imala bilo šta od toga[sm=zmeden.gif]otišla je kod dr jer ju je neprestano bolela glava a lekovi nisu pomagali. Uradila ks, hgb 56!!ukupno gvožđe 0,3 i tako su krenuli sa pregledima i nađu joj polipe i zadebljanje na debelom crevu. Nalaz uklonjenih polipa pokazao da ima i dobroćudne a nažalost i zloćudne[sm=smiley19.gif]. Danas su je operisali javila mi se malo pre 10 da kreću na operaciju a ja otad ništa ne znam, živa se pojedoh. Nekako imam osećaj da će sve biti u redu ali brinem dok se ne javi.. Emice ne brini,biće ok sve. Milena i moja Lu je takva,i dan danas ne voli muškarce,a ni dečake nešto preterano [sm=smiley36.gif] moram i ja da kupujem,Lu je sve prerasla, L nema uopšte odeće, pogotovo letnje, srećom H ima sve nasleđeno, njoj samo obuću moram, sad sandale tražimo. Mame iz Ns, gde da kupim sandalice da su dobre a ne skuplje od 3000, nešto kao elephanten u deichmanu, ili pollino, njih znam da ima u Bigu, dajte predlog. E svašta sam vam sad napisala, odoh da spavam. Noć!
|
|
|
|