Mariya -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (12.8.2017 13:04:57)
|
Dan mame! Ne pišem vam nikako. Kod mene je ludnica. Tu su zaovine devojčice na spavanju, sad su došle i drugaricine 2, tako da trenutno imam sedmoro dece [sm=smiley36.gif] Od srede sam išla u 7 na terapiju, ustajala sam u 5, i nikako da dođem sebi. L se budi svake noći, naravno,sinoć je 3 puta, od toga 2x sisao. Izašla su mu 2 zubića, podiže se da sedi, pao je 4x sa kreveta u poslednja 3 dana. Podoji su nam borba, on mlatara rukama, šutira,odguruje se nogama, štipa, čupa, strašno je nemiran.. Taman ga uspavam, kad jedna od devojčica počne da plače, vrišti, dernja se pa onda sve ponovo sa njim. Jako sam ljuta na svekrvu pa je izbegavam o sad sam sama sa decom. Generalno sam nadrndana ove nedelje, počelo je još u Ns, dali mi termin od pola 12 do pola 2, a napolju 40 stepeni, ja treba da bebu vozim za Ns, pa posle guram u kolicima na suncu i betonu koji gori. A lepo sam tražila, zamolila ih, da mi daju termin ujutro, zbog vrućine. Kažu ne može. Ne može? Važi. Terapeutkinja na fizikalnoj je bila divna i izašla nam u susret, primila nas je ujutro, a nisam ga nosila na radnu i kineziterapiju. I pita me ta glavna što pravi raspored zašto ja ne nosim dete na terapiju[sm=hudicek1.gif] rekla sam joj da ga neću nositi na 40 stepeni, da mi dete dobije toplotni udar, ej!! E tu sam se nadrndala, pa onda svekrva sa sladoledom, muža nema već danima, ja od 5 ujutro do ponoći na nogama, Ns, devojčice, ručak, večera, spremaj kuću, primi goste, vežbaj bebu.. A najbolje je da ja ustanem u 5, odnesem ga za Ns, vratim se, a oni još spavaju i onda ja moram da im spremim mleko, doručak, obučem ih. Trebao je da mm vodi Lu u vrtić na probu u 9, prespavali su je. E tad mi je glava eksplodirala. Odoh sad da spremam ručak za moju decu[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|