Mariya -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (17.8.2017 13:20:59)
|
Dan mame! Evo me da vam žvrljnem nešto, jedan izveštaj, da ne kažem esej[sm=smiley36.gif] Mnogo štošta sam propustila,ne zamerite, između ostalog i 1.rođendančić Milenine Marte, čestitam vam sa zakašnjenjem, i rođendan moje drugarice krin, čestitam i tebi[sm=bravo.gif] jel ti se sutra ćera vraća? Kod nas ludnica. Ustajem u 5,ležem u ponoć. Odem za Ns, dođem kući, sve me čeka, i sklanjanje i ručak i deca i kuća. Crkoh, ne znam ni kako sam živa. Zaspim pre nego što dotaknem jastuk, onako sa glavom u vazduhu [sm=smiley36.gif] Dečica su mi super, L je naučio da sedi, sa 5,5 meseci. Još sutra na terapiju i onda pauza, pa živim za kontrolu sl.nedelje kada će dr da menja nešto,imaće 6 meseci i stvarno je super, pa se nadam da ćemo odmarati malo više. Daco, sniženja u H/M su prošla, mi juče bili u šopingu, išli smo da kupujemo obuću za Lu. Odeću ima, trebaće joj nekoliko pantalona i možda jakna, ostalo sve ima, ali sve je od obuće izrasla, trebaju joj i cipele, i sandale, patike za fizičko, patike za napolje, cipele za vrtić. A cene patika, pala sam na patos, jedva nešto ispod 4000, sve skuplje! Ali naletela sam na sandalice za H, 745 din, poslednji broj. Ona je toliko oduševljena njima da ih nosi ceo dan i spava popodne u njima[sm=jezicek.gif] Neko je pitao za sestru, ona je iznenađujuće dobro, trenutno prima 2.dozu terapije. Bila je prošle nedelje kod nas. Krin, gde to bre ima da ti ED vrati novac[sm=zmeden.gif]zvuči neverovatno za zemlju Srbiju[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|