Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja,10/17 (20.10.2017 14:56:31)
|
Isidora, super. Odahni. Evo moje epopeje: odem u dz, dr mi kaze da oni u dz ne mere protokr i da sa onim uputom od dabla, koji vazi 6 m, odem u Front, prilozim privatni nalaz- nema veze sto je privatni i primice me. Pitam, da potvrdim, da li treba da dobijem novi uput, sa razlogom odlaska, kaze ne. Odem u front, postavka sestara opet katastrofa. Jedva ih ubedim da pokazu dr ono i on kaze primice me. U medjivremenu covek ode do toaleta i dodje neka mladja dr, narandzaste kose. Moj red- ulazim kod nje. Zena me nagrdi najstrasnije. Maltene mi kaze isla si privatno a sad ja da ti razresim, sto si cackala mecku. Otprilike. Jos mi rece da mi treba posebno nahlasen uput. Ja smireno kazem da mi je u dz receno da taj vazi. Kako sam ja zanemarila njen ton i smireno reagovala, za nijansu je spustila loptu, ali da me pregleda nije htela. U bujici njenih reci za mene je znacajno sledece- protoci se kaze, mere na drugom exp, normalno da u 16 oj nedelji nije formirana skroz cirkulacija, aspirin je preventiva i ako 'ocu i smem da pijem- da pijem, ako ne nikom nista. Pozdravih je uz njen cinicni osmeh- kaze pravila su pravila. Odem zatim u dz i kazem to dr. Ona veli da doticna narandzasta nije u pravu i ako nece da me prime da se obratim zastitniku pacijenata, tome i tome. Ona mi moze uraditi uz, da dodjem u petak da zakazem za onu tamo sredu. Nadam se samo da cu uspeti da zakazem drugi exp uz, jer nisam ni znala da to sama zakazujem. E tako. Ljudi, imam mogucnosti da nadjem 5 veza, ali covece zasto??? Nisam ni do sad trazila veze. I necu pare da dajem privatno. Sve i svemu, sigurno je maslacak u pravu. Ne mogu biti skroz opustena, ali za 12 dana videcu napredak bebe u dz, ako negde ne odem pre. Mislim da aspirin necu piti.
|
|
|
|