Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja,10/17 (24.10.2017 22:23:15)
|
Von, slazem se sa tobom. Mislim da nema zene koja, pod pretpostavkom da je srecna sto je trudna, ne bi radila dosta ultrazvukova. Em nije stetno, em nije invazivno ni neprijatno...ali i ja sam za da se plati ako ima indicija i nedoumica, u suprotnom prema mogucnostima. Prijateljici u Norveskoj je doktor opste prakse vodio trudnocu. Mnogo manje su je gledali nego nas. Ja sam imala problema i sa regularnim zakazivanjem drugog exp u Frontu. Sta se desilo sa onom mojom finom klinikom[sm=zmeden.gif]. Kao, zbog uvodjenja elektr.zakazivanja.Ovi u dz nemaju termine, a ovi dole nece da zakazu licno. Jedva je ubedih. To mi je 30.11/, za mesec dana. Oni zakazuju po starosti trudnoce na osnovu dabl ultrazvuka. Sto je mebi nedelju vise bilo nego po amenoreji. Ja cu u petak da zakazem ultrazvuk u dz za iducu sredu. Ona ne vidi protoke, ali ako bi beba napredovala ok, to bi bilo sasvim dovoljno za mene. Bebu osecam kad lezim :). Divni, onaj stari dobri osecaj. Meni je donat bio prejak, ali to stvarno radi kad se naviknes.
|
|
|
|