Jeca* -> RE: Turbo Šlank (13.12.2009 22:28:54)
|
Ja vec pisah po forumu o tome, pa mi glupo da se ponavljam, ali mozda niste videle pa evo da napisem ovde ukratko a vi probucajte po tim temama ako vas zanima. Ja se jako lako gojim, a tesko mrsavim. U trudnoci sam se nazalost ugojila 35kg, a neposredno pre nje jos 5-6kg jer sam prestala da pusim kad sam odlucila da pravim bebu. Sad moj sin ima 16 meseci, a ja sam smrsala skoro 40kg. Kako? Kad sam se porodila skoro da mi nista posebno od kg nije otislo sem bebe naravno i cini mi se vrlo malo plodove vode, jer sam sebi bila kao tenk [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] onda sam do 10 i po meseci dojila Luku i nisam drzala dijetu, ali sam jako vodila racuna da se ne ugojim dodatno. E, kad prestadho da dojim onda sam presla na UN dijetu i tabletice zelenog čaja. I uradila sam set anticelulit masazi u salonu (10 masaza). Sve to i mnogo mnogo "gladi" je ucinilo da smrsam i da za Lukin prvi rodjendan izgledam gotovo kao pre trudnoce. Niko nije mogao da veruje kad me je video. Popila sam 5 kutijica tog zelenog čaja, a sad pijem zelenu kafu i super mi prija (pisala sem o svemu tome u tim temama...o kafi cu pisati kad popijem prvu kutiju). JA sam protivnik preparata za mrsavljenje, vrlo, jer cesto imaju jojo efekat, a nekad cak i negativan u smislu da posle pocnes da se gojis. Posto sam kao klinka probala neke, pa i turbo slank, ja uvek kazem NE tome. O onim tabletama caja sam pisala i hvalila ih i mnogi su ih probali i odusevljeni su, ali to nije preparat za mrsavljenje vec samo podstice razgradnju masnih naslaga...da se ne ponavljam, ako vas zanima ima tema. Eto...nasiroko opisah sve, izvinjavam se sto je off topic, ali ja preporucujem pre i zeleni caj i zelenu kafu (mnogi zaista smrsali od nje, uverila se ja svojim ocima, a evo i meni je ubila apetit i skinuh 2kg za nedelju dana), ali ne i Turbo slank i slicne tablete koje reklamiraju kao preparat za mrsavljenje. Mislim da nema mrsavljenja bez gladi.
|
|
|
|