Osvoji karte za sjajnu DIZNIJEVU AVANTURU "LUKA"! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...



Poruka


marketing RR -> Osvoji karte za sjajnu DIZNIJEVU AVANTURU "LUKA"! (15.7.2021 20:01:34)


Delimo 3x2 karte za projekciju animiranog filma "Luka" u Kombank Dvorani, za subotu 17.07 u 17.50h!
Najbrža 3 korisnika koja se jave u ovoj temi, osvajaju po 2 karte (nakon toga molimo da nam pošalju podatke na pp, najkasnije do 16.7. u 12h).




OD REDITELJA I DOBITNIKA OSKARA ENRIKA KASAROSE PRIČA ZA DECU I RODITELJE KOJA DONOSI DUH LETA!


Nova sinhronizacija simobolično na pragu leta i donosi sa sobom leto, jer je ovaj film upravo to – vetar u kosi zbog brze vožnje Vespom, italijanski đelato, nestašluci i po koja tajna stanovnika mestašca Portorosa.


Radnja se odvija u živopisnom i prelepom primorskom italijanskom gradiću gde se bazira priča o odrastanju i sazrevanju dečaka Luke koji provodi nezaboravno leto ispunjeno sladoledima, pastom i neprestanim vožnjama skuterom. Saputnik u Lukinim avanturama je njegov novi prijatelj Alberto s kojim deli jednu tajnu – ONI SU MORSKA ČUDOVIŠTA.

Glas glavnom junaku priče, dečaku Luki pozajmljuje Stribor Čolić, dok se u ulozi Gospodina Brancina našao njegov otac, muzičar i producent Srđan Čolić, poznatiji kao osnivač muzičke grupe Mobi Dik.

[img]https://i.postimg.cc/HWhHRPpq/146535ea6a895a3a0d2f4fc794f32525.jpg[/img]

Nostalgični svet Portorosa pedeset__ih godina prošlog veka mora da začini i lokalni kavgadžija sa svojom svitom nespretnih momaka. Karakter tog gavnog negativca i njegovu prikrivenu nesigurnost dočarao je glumac Uroš Jovčić:

„Moj lik je lokalni italijanski dripac Erkole. Prvi put sam radio sinhronizaciju lika koji je glavni negativac u crtaću. Erkole je mangup koji ima svoja dva pajtosa, oni su mu pomagači, on je glavni u bandi, obožava svoju vespu, voli da se trka, ali i da se pravi važan. Želi na sve načine da zaustavi druge likove da ne dođu do cilja, da on bude najbolji. Strašno mi je bilo zanimljivo da radim na takvom liku“.

Glasove u animaciji "LUKA" su pozajmili i već osvedočeni srpski glumci, među kojima i Nebojša Milovanović kao Đakomo, Vanja Milačić u ulozi srdačne i pomalo stroge Lukine majke Danijele Paguro, Boda Ninković daje glas brižnom ocu Lukine drugarice - Đulije Markovaldo koji je podržava i pruža slobodu da istražuje svet.

Trio fantastiko u uzbudljivim dečijim avanturama čini pored Stribora Čolića, Petar Aničić kao neustrašivi Alberto Skofano i Darija Vračević u ulozi šarmantne marginalke Đulije Markovaldo.


Pogledaj TREJLER OVDE...




Rosita -> RE: Osvoji karte za sjajnu DIZNIJEVU AVANTURU "LUKA"! (16.7.2021 10:07:49)

Prijavljujemo se :)





marketing RR -> RE: Osvoji karte za sjajnu DIZNIJEVU AVANTURU "LUKA"! (16.7.2021 12:13:00)

Zatvaramo prijave, i šaljemo podatke sponzoru, uživajte Rosi [sm=bravo.gif]




Stranica: [1]