|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

SPECIJALNA PROJEKCIJA DIZNIJEVE AVANTURE "LUKA" U CINEPLEXX 4D DELTA CITY I KOMBANK DVORANI U SUBOTU 19. JUNA UZ POKLON GLUMACA

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.6.2021
SINHRONIZACIJA U KOJOJ GLASOVE POZAJMLJUJU UROŠ JOVČIĆ, NEBOJŠA MILOVANOVIĆ, STRIBOR ČOLIĆ, BODA NINKOVIĆ, BRANISALV RAIČEVIĆ I VANJA MILAČIĆ.

image
LUKA - Diznijeva sinhronizacija, u bioskopima od četvrtka, 17. juna
/11



OD REDITELJA I DOBITNIKA OSKARA  ENRIKA KASAROSE PRIČA ZA DECU I RODITELJE KOJA  DONOSI DUH LETA!


U subotu, 19. juna u  14.30h u bioskopu Cineplexx 4D Delta City i u 17.15h u Kombank Dvorani održaće se specijalne projekcije animirane avanture LUKA, koja na velika bioskopska platna dolazi pod okriljem DIZNIJA, a pod "rediteljskom palicom" dobitnika nagrade Oskar Enrika Kasarose ( Enrico Casarosa ), poreklom iz Italije.
 

Deo ekipe glumaca koji su pozajmili glasove animiranim likovima pokloniće se prisutnoj publici u ova dva navedena bioskopa.


Nova sinhronizacija simobolično na pragu leta i donosi sa sobom leto, jer je ovaj film upravo to – vetar u kosi zbog brze vožnje Vespom, italijanski đelato, nestašluci i po koja tajna stanovnika mestašca Portorosa.

 


Radnja se odvija u živopisnom i prelepom primorskom italijanskom gradiću gde se bazira  priča o odrastanju i sazrevanju dečaka Luke koji provodi nezaboravno leto ispunjeno sladoledima, pastom i neprestanim vožnjama skuterom. Saputnik u Lukinim avanturama je njegov novi prijatelj Alberto s kojim deli jednu tajnu – ONI SU MORSKA ČUDOVIŠTA. 

 

 

Glas glavnom junaku priče, dečaku Luki pozajmljuje Stribor Čolić, dok se u ulozi Gospodina Brancina našao njegov otac, muzičar i producent Srđan Čolić, poznatiji kao osnivač muzičke grupe Mobi Dik.

 

 

Nostalgični svet Portorosa pedesetih godina prošlog veka mora da začini i lokalni kavgadžija sa svojom svitom nespretnih momaka. Karakter tog gavnog negativca i njegovu prikrivenu nesigurnost dočarao je glumac Uroš Jovčić: 

„Moj lik je lokalni italijanski dripac Erkole. Prvi put sam radio sinhronizaciju lika koji je glavni negativac u crtaću. Erkole je mangup koji ima svoja dva pajtosa, oni su mu pomagači, on je glavni u bandi, obožava svoju vespu, voli da se trka, ali i da se pravi važan. Želi na sve načine da zaustavi druge likove da ne dođu do cilja, da on bude najbolji. Strašno mi je bilo zanimljivo da radim na takvom liku“.

 


 

Glasove u animaciji "LUKA" su pozajmili i već osvedočeni srpski glumci, među kojima i Nebojša Milovanović kao Đakomo, Vanja Milačić u ulozi srdačne i pomalo stroge Lukine majke Danijele Paguro, Boda Ninković daje glas brižnom ocu Lukine drugarice - Đulije Markovaldo koji je podržava i pruža slobodu da istražuje svet. 

 

 

Trio fantastiko u uzbudljivim dečijim avanturama čini pored Stribora Čolića, Petar Aničić kao neustrašivi Alberto Skofano i Darija Vračević u ulozi šarmantne marginalke Đulije Markovaldo.  



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
36
MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
20
HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
16
Mrežni sistem koji štiti decu od pada sa p...
Zato što brinemo o bezbednosti Vaše dece i Vaših kućnih ljubimaca prepoznati smo kao najkorisniji proizvod iz oblasti ur...
9





Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji
video
Koliko su prijateljstvo i ljubav važni i jaki, saznajte u trećem delu nezaboravne, divne priče o Beli i Sebastijanu, koj...
NOVI ANIMIRANI FILM "ŽELJA" STIŽE ...
photo
Inspirisan magičnim, muzičkim nasleđem Volta Diznija, animacija ŽELJA donosi na veliko platno originalnu priču i likove,...



Click Here