RE: Razgovori mama 2025 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 2025 (18.6.2025 8:29:44)

Dobro jutro. Volim kad deca imaju obaveze, ali volim i raspust. Stvarno znaci da se mozak malo opusti i od tih obaveza. Maca će ići do kraja juna u boravak, lepo im je tamo, svaki dan imaju neke akcije 😁

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 2025 (18.6.2025 17:16:19)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Dobro jutro. Iv, mislim da su roditelji vise pod stresom nego deca. Pokusavam da se ne stresiram. Pomislim dobar je djak i bude mi lakse.
T je imala zavrsnu priredbu u muzickoj. Vukovac je i tamo. Zao mi je sto ne nastavlja tamo kad je vec talentovana, ali sto je tu je. Barem svira u orkestru, pa nece biti bacen talenat.
S uziva. Ona ima razne planove. [sm=smiley36.gif]Ja cu sad na posao.

Trudimo se da vudemo cool narednih dana. Dobro je sto ja radim kad je prijemni jer znam da ce samo moje prisustvo u kuci da je nervira ma koliko se ja sklanjala 🤣

Tiziana -> RE: Razgovori mama 2025 (18.6.2025 22:15:28)

Dobro vece devojke.Iv ma imam ja jos da cekam do mora, odprilike isto koliko i ti,ali volim da brojim dane :-)
Priblizio se zavrsni? Jos par dana i gotovo.Deca su vam super,nema razloga za nervozu.Oni ce vec posle svakog dana znati odprilke sta su uradili i koliko imaju poena, preracunace sami. Resenja ce neko podeliti cim se zavrsi ispit.Secam se da mi prosle god nismo ni cekali zvanicne rezultate, sam je izracunao koliko ima poena.Drzim im svima fige da nema nervoze vec da idu hladne glave, a vi mame po Persencic da se smirite:-)

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 2025 (18.6.2025 22:25:34)

Tizi ili sto bi rekla jedna drugarica sa pilatesa popijes jedan pelinkovac i sve bude posle super[sm=smiley36.gif]

I ja brojim dane do mora. [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 2025 (19.6.2025 10:12:30)

Zato i ne menjam smene za, te dane 😂 Ona na prijemni, ja na posao i svi zauzeti i zadovoljni 😂

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 2025 (21.6.2025 11:22:16)

Gde ste zene. Ja sad sedoh malo. Isla sam dva puta na pijacu bajsom. T ode na poslednji cas matematike privatno. Sutra nema ucenja. Rucak san vec spremila. Kasnije idem na masazu. Bas mi je potrebna.
Lep je dan, pa ga iskoristite pametno. [sm=smiley1.gif]

flamingos -> RE: Razgovori mama 2025 (21.6.2025 11:46:31)

Dobar dan.Evo nas kod frizerke.Pri povratku idemo u šoping.Pozdrav svima.Uživajte u lepom vremenu.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 2025 (21.6.2025 12:14:20)

Dobar dan, evo i ja poslala mm 2x u nabavku jutros. Zavrsavam rucak pa na posao. Posle sam slobodna 2 dana.
Lep dan, pirka neki vetrić, ko na moru. 

Tiziana -> RE: Razgovori mama 2025 (21.6.2025 22:53:07)

Flam jel se to shopinguje za maturu? :-)Jesu deca spemna za ponedeljak?Taman da zavrse obaveze pre najavljeng tropskog talasa.
Ja sinoc imala neku obavezu sa poslom, danas sam  samo napravila rucak i pustila ves na pranje.Ostatak vremena sam bindzovala neku seriju i izlezavala se.Jedno dete ceo dan bilo napolju,drugo dete ucilo pa otislo kod drugara i potencijalno ce i da prespava jer se skuplja neko vece drustvo pa ako ga bude mrzelo da se vraca kasno.Sutra me ceka akcija, ciscenje,pranje kuvanje...Standardno.Dosadno.

flamingos -> RE: Razgovori mama 2025 (22.6.2025 12:24:21)

Da Tizi,šopingovale smo za maturu i konačno je kompletirana.Moje dete je spremno za završni,ali,ima da se pogubi kao što i obično biva kad radi kontrolni.Više joj odgovara usmeno,ali,izguraćemo i to.Samo bez stresa,pa kako bude.Što se tiče proseka za tri razreda koja se računaju tu smo super,sad samo i ovo da prođe...Matematika nam je bolna tačka.Uživajte u lepom vremenu.Pozdrav svima.

Tiziana -> RE: Razgovori mama 2025 (22.6.2025 15:25:39)

Samo hladne glave, neka vode racuna da sve predju hemijskom, svaku tacku, zarez, i to je bitno. Ostalo mi sveze od prosle god..:-)Moj kumic polaze sutra,kaze mi drugarica otisao je na basket, nece vise da se stresira:-)
Hajde drzim svima fige pa cete vi Aninom i mom detetu sl god. ;-)

flamingos -> RE: Razgovori mama 2025 (22.6.2025 15:41:52)

Hvala Tizi.Da,moraju da vode računa da sve pređu hemijskom.Samo da se opuste i biće sve kako treba.Sledeće godine bodrimo vas.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 2025 (22.6.2025 16:38:15)

Dobar dan svima. Mi smo danas ostavili knjige. Isli smo do Bg da se malo opusti.
Srecno sutra svima, a mamama zelim da zaposle mozak nekim poslom. [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 2025 (22.6.2025 21:25:52)

Dobro veče, i mi idosmo u relax šetnju popodne.Već od sutra će biti lakše. 
🍀🍀🍀🍀🍀

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 2025 (23.6.2025 9:20:46)

Dobro jutro. Srećno polaganje velikoj deci ❤️

flamingos -> RE: Razgovori mama 2025 (23.6.2025 9:28:20)

Dobro jutro.Hvala Ivana.I ja želim svoj deci puno sreće.Deca će i nekako,nego mame...Držite se.Sad sam bila kod doktorke po uput za očno.Menja se dioptrija mom detetu i ima zakazano za 30.juni i baš komentarišem sa doktorkom čije dete isto polaže završni,koliko je stresno.Samo deca da budu opuštena.Ja sređujem stam spremam ručak i razmišljam...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]