RE: Razgovori mama 2025 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

flamingos -> RE: Razgovori mama 2025 (28.8.2025 20:44:32)

Dobro veče.Tizi,kod nas se odlaže svečani prijem.Danas su deca obaveštena.Videćemo za dalje,javiće.

lesica -> RE: Razgovori mama 2025 (28.8.2025 21:21:31)

Dobro veče, devojke.
Mah, mah od nas potpuno nespremnih za školu.

Malac će krenuti pa kako bude, videćemo već koliko dugo i kako će ići u školicu.
A L... E tu je posebna priča. Njena gimnazija još uvek nema plan bilo čega, kako stoje stvari neće imati ni naatavno osoblje, ali je važno da nametnuta v.d. direktorka gostuje na opskurnim kanalima.
Sve u svemu, vesela jesen nas čeka.

Treba mi odmor [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 2025 (28.8.2025 22:28:49)

Lesi, Peta?
A ima li neka informacija u dnevniku? 
Ja tako otkrila razred i razrednog. 
Ivina gimnazija prva stupila u štrajk još u decembru, ostale je sledile.

lesica -> RE: Razgovori mama 2025 (29.8.2025 8:56:29)

Iv, Peta [sm=smiley1.gif]
A što se dnevnika tiče, ni tu nema bilo čega vezano za L, samo osnovna škola, D već uredno avw učiteljica postavila.

Videćemo danas, nadam se da će biti ikakvog obaveštenja u suprotnom gospođica produžava raspust.

Tiziana -> RE: Razgovori mama 2025 (29.8.2025 12:29:04)

Stvarno strasno sta se desava.
Kod nas se u gimnaziji formalno krece, dobili su i raspored casova, a dokle ce se ici u skolu,videcemo. Vidim juce u novinama da prognoziraju da ce se ici dve nedelje i da ce se krenuti u neki vid strajka, prvo skracenje casova pa u zavisnosti od toga sta se bude desavalo sa zahtevima dalje redukovanje nastave.
Ovo nase skolstvo vise ni na sta ne lici, majke mi. Za Petu mozda mogu ja da ti javim neke konkretnije info.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 2025 (29.8.2025 13:52:40)

Ja ne znam kako da se ponasamo sad od prvog, mi kao roditelji, deci lako, ili idu il ne idu... Nije svejedno.
Nadam se da ce Peta izdrzati do kraja, nije im lako. Bolje oni iznutra vide  sav mulj skolstva nego mi ispred kapije. 

Tiziana -> RE: Razgovori mama 2025 (29.8.2025 15:58:20)

Ne znam sta bih ti rekla. Ja sam proslo polugodiste pred kraj vec bila poludela. Naravno da podrzavamo, ali ja nisam za to da sve prosvetari nose na svojim ledjima, a posredno i deca. Jasno je da je njihova borba u prvom redu vezana za konkretno njihove zahteve,a onda i kao podrska studentima, ali bojim se da ce se sve to samo eci obiti o glavu. Videli smo na kraju skolske godine kako je to izgledalo kad su se vratili u skolu i kada je trebalo da podobijaju sve te ocene. Pakao.
Ja zagovaram da SVE treba da stane i svi mi, gde god i sta god da radili. Ma za 7 dana bi sve bilo gotovo. A ne ja kroz viber grupu dajem podrsku profesorima,a onda odem na posao gde zaradjujem lovu za moju porodicu...Jaka mi podrska.

Sto se Pete tice,njima ni ona predhodna direktorka nije bila cvece. O ovoj necu ni da pricam. Imam drugaricu koja tamo predaje pa znam nesto malo vise od onoga sto se pise..

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 2025 (29.8.2025 20:46:44)

To bi bilo najbolje ali nas narod nema petlju. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 14 [15]