RE: Razgovori mama 2025 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 2025 (4.7.2025 21:37:29)

Zadovoljne smo. Sad moramo da smislimo cime da ih castimo. Mada, mm je vec smislio. [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Razgovori mama 2025 (4.7.2025 21:51:40)

Tizi negde pročitah (pa sam i na Ringeraji objavila taj tekst ) da je najviša donja granica u gimnazijama na Novom Beogradu, nisam ni znala da su tako jake.

IZVORNA PORUKA: Tiziana

To sam i ja cula. Kazu da u Bg nema gimazija da je minumum bodova 88/89 poena donja granica. Naravno ima i ovih sa 95 donjom granicom. Potpuno ludilo.

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mnogo poena deca imaju, sve po 0.1 razlika. 

dunja RR -> RE: Razgovori mama 2025 (4.7.2025 21:52:53)

Iv, bravo bravo, to je onda jaka gimnazija! I ja sam završila prirodno matematički smer, a onda Pravni faks , nigde veze [sm=smiley36.gif]

To sam i ja cula. Kazu da u Bg nema gimazija da je minumum bodova 88/89 poena donja granica. Naravno ima i ovih sa 95 donjom granicom. Potpuno ludilo.

Tizi, 94 donja granica! 
Nek im je sa srećom 🍀🍀🍀🍀

Tiziana -> RE: Razgovori mama 2025 (4.7.2025 23:45:27)

Da, Deveta je ozbiljno jaka skola. Jos su je i renovirali pa je sve novo.

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Tizi negde pročitah (pa sam i na Ringeraji objavila taj tekst ) da je najviša donja granica u gimnazijama na Novom Beogradu, nisam ni znala da su tako jake.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 2025 (5.7.2025 0:23:56)

Jeste jaka ali i opuštena gimnazija 😊
Profesori za primer. 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 2025 (5.7.2025 9:28:00)

Dobro jutro. Mene od jutros boli glava. Verovatno zbog kise koja je padala ali je mrljavila.
Sofi smo ostavili kod mojih. Mozda ce i T za koji dan. Zakazala sam joj tretman lica za bubuljice, pa je ostala.
Planiran da vozim danas bajs. Nije mnogo toplo.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 2025 (5.7.2025 10:19:23)

Dobro jutro. Ovde ni kapi kiše. Sanjice, da brzo prestane glava danas 🍀🍀🍀
I sa drugaricama otisla rano jutros na voznju bicikle do skola koje upisuju 😊 Upravo se vratila. Ne znam odakle im vise te ideje gde idu, kuda voze... Tri skole na tri kraja grada. 
Krece sredjivanje njene sobe danas 😊 Nova ugaona narucena, novi radni sto, novi ormar... Danas i sutra krecenje pa sklapanje namestaja sledece nedelje. 
Ja ionako radim pa necu mnigo ucestvovati u procesu 😊

flamingos -> RE: Razgovori mama 2025 (5.7.2025 10:19:42)

Dobro jutro.Fino je jutros bilo,hladovina.Mm i ja smo išli do grada,pa svratismo na kafu.Sad da sredim stan i da pakujem stvari za selo.U toku sledeće nedelje idemo.Danas idemo kod moje sestre.Stigli su svi iz Beča.Jedva čekam da ih vidim.Želim vam prijatan vikend.Pozdrav svima.❤️

Tiziana -> RE: Razgovori mama 2025 (5.7.2025 11:28:09)

Sanjice, topla preporuka za Biretix za problematicnu tinejdzeraku kozu. Jeste malo skuplje, ali je fantasticno. Mi imamo za pranje lica i neki sprej za posle.Naravno idemo i kod kozmeticara, mora, ali sve to u kombinaciji radi posao i sad su oboje duze vreme ok.
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Dobro jutro. Mene od jutros boli glava. Verovatno zbog kise koja je padala ali je mrljavila.
Sofi smo ostavili kod mojih. Mozda ce i T za koji dan. Zakazala sam joj tretman lica za bubuljice, pa je ostala.
Planiran da vozim danas bajs. Nije mnogo toplo.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 2025 (5.7.2025 12:33:05)

Dobar dan. Meni je juče baš bio težak dan. Danas malo lakše. Mada i danas planiram da ne radim mnogo 😁

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 2025 (5.7.2025 15:45:23)

Ivana, odmaraj, vreme je i za odmor 😊

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 2025 (5.7.2025 16:38:00)

Iv videcu sta ce joj dati kozmeticarka. Sada kad smo isli za sminku dogovorile smo se. Meni je glavobolja prestala, ali sam se ukocila. Ne mogu glavu od okrenem i da se savijem. Nista od danasnje voznje.

flamingos -> RE: Razgovori mama 2025 (8.7.2025 13:46:03)

Dobar dan.Kako ste?Mi smo ručali i sad odmaramo,pa da se pakujem za selo.Sutra odlazimo.Danas je mom detetu rođendan.Hajdemo u našu kafanu da vas počastim.Pozdrav svima.❤️

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 11 12 [13]