RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kućni ljubimci

Poruka

dijana1* -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (17.4.2012 23:22:03)

Daco bas mi je zao mace [sm=smiley19.gif]

Sanchy -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (17.4.2012 23:31:39)

I meni je zao...znam kako je bilo kad su one dzukele rastrgle mog macka,,,grozno..[sm=smiley19.gif]

minavb -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (17.4.2012 23:33:48)

Celo popodne razmisljam... svaka ti cast kako si ostala mirna i pribrana. Ja bih sigurno odalamila tog komsiju, ma nesto bih mu uradila sigurno. Ti komunalci lupaju. Jel izvadjen metak iz macine glace? Jel komsija ima pusku? Pa sta jos tu treba da se crta? Istresla bi ga iz gaca sunce mu njegovo, nego njih mrzi da se bakcu papirima

dijana1* -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (17.4.2012 23:37:46)

Takodje, reagovala bih, jadna maca se mucila i nikom nista [sm=smiley13.gif]
Kakav je to bre covek, pa hoce li sutra pucati u coveka u dete [sm=zmeden.gif] ne razumem sta treba da ti se desava u glavi da tako reagujes.
Da li taj komsija ima dozvolu za tu pusku, da li su to komunalci proverili?

Daca88 -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (18.4.2012 17:30:21)

Mina,uopste nisam pribrana,juce mi se sve smracilo.Onaj dan kad ga je doneo(neko rece dobro sto ga doneo bar),E PA NIJE,to nije opravdanje jer nije ni trebao da puca!Ni na jednu,nikada,i ni pod kojim uslovima,a kamoli na njega kojeg zna,i zna za 4 godine da je miroljubljiv pitom i dobar macak,od kojeg su nam tek izlegnuti pilici setali i ni jednog nije dirao,a kamoli da je prelazio dirati tudje.Inace pre pola godine su nam otrovali dva dvomesecna maceta,koja su sisala,koja se nisu odvajala od majke,i to je sigurno nocu neko nesto bacio.Uginuli su,i nakon dva dana je macka dobila simptome trovanja i nasli su joj insekticid,plavi kamen,i otrov za pacove.Mali su umrli od toga,mama macka je samo probala Izgleda,pa povratila,i nije joj bilo nista.Nego,taj dan sam mu opsovala u besu,i razumem ja tebe draga da je neki moj vrsnjak nebi bila sabrana,ali ne mogu da se spustam na nivo penzionera,pa makar iz postovanja prema starijima,iako nije zasluzio to postovanje jer nije postovao mog ljubimca.Nazalost dozvolu za pusku ima,nekada se bavio lovom,uvek sam trcala zgrozena u kucu kada je donosio zeke i fazane a sad mu izgleda zanimacija da rekreativno puca na macke.Mikice vise nema i to je nepromenjivo stanje.Sada mi ostaje da cuvam preostale 4 macke koje imam,ali nekako mi nedostaje razigrana petorka.Mislim da cu nabaviti jednu macu,po mogucnosti istu takvu kao sto je on bio,da kad njega gledam bar malo imam osecaj kao da je Mikica tu.
P.S da li je glupa ideja boks za macke u dvoristu,posto u kuci zaista ne mogu da ih drzim,a htela bi da ih nekako zastitim.Opet,i da ih sterilisem to mi nije garancija da nece pojesti otrov i dobiti metak.

Daca88 -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (18.4.2012 17:30:43)

Mina,uopste nisam pribrana,juce mi se sve smracilo.Onaj dan kad ga je doneo(neko rece dobro sto ga doneo bar),E PA NIJE,to nije opravdanje jer nije ni trebao da puca!Ni na jednu,nikada,i ni pod kojim uslovima,a kamoli na njega kojeg zna,i zna za 4 godine da je miroljubljiv pitom i dobar macak,od kojeg su nam tek izlegnuti pilici setali i ni jednog nije dirao,a kamoli da je prelazio dirati tudje.Inace pre pola godine su nam otrovali dva dvomesecna maceta,koja su sisala,koja se nisu odvajala od majke,i to je sigurno nocu neko nesto bacio.Uginuli su,i nakon dva dana je macka dobila simptome trovanja i nasli su joj insekticid,plavi kamen,i otrov za pacove.Mali su umrli od toga,mama macka je samo probala Izgleda,pa povratila,i nije joj bilo nista.Nego,taj dan sam mu opsovala u besu,i razumem ja tebe draga da je neki moj vrsnjak nebi bila sabrana,ali ne mogu da se spustam na nivo penzionera,pa makar iz postovanja prema starijima,iako nije zasluzio to postovanje jer nije postovao mog ljubimca.Nazalost dozvolu za pusku ima,nekada se bavio lovom,uvek sam trcala zgrozena u kucu kada je donosio zeke i fazane a sad mu izgleda zanimacija da rekreativno puca na macke.Mikice vise nema i to je nepromenjivo stanje.Sada mi ostaje da cuvam preostale 4 macke koje imam,ali nekako mi nedostaje razigrana petorka.Mislim da cu nabaviti jednu macu,po mogucnosti istu takvu kao sto je on bio,da kad njega gledam bar malo imam osecaj kao da je Mikica tu.
P.S da li je glupa ideja boks za macke u dvoristu,posto u kuci zaista ne mogu da ih drzim,a htela bi da ih nekako zastitim.Opet,i da ih sterilisem to mi nije garancija da nece pojesti otrov i dobiti metak.

Anoniman -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (18.4.2012 21:54:17)

veruj mi da je dobro sto ga je doneo. moju macku je komsija udario motorom, a onda je gledao dok umire i cekao da neko od nas izadje iz kuce pa je samo slegao ramenima i brze-bolje kazao "ne'am pojma, tako sam je nasao". ako vec mora da umre, neka to bude meni na rukama i da se pobrinem da je ne boli ili boli manje. zamisli te tuge da umre sam, bez da zna da ga volis!
ja bi se pobrinula da zna da se danas za to ide u zatvor i da pazim na njega i na njegovo ponasanje. ako nista-ici ce na prstima koji mesec.

minavb -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (18.4.2012 21:56:49)

IZVORNA PORUKA: BlackBetty zamisli te tuge da umre sam, bez da zna da ga volis!

Idi bre, ne smem ni da pomislim[sm=smiley13.gif]

Daca88 -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (18.4.2012 23:35:33)

Posto pisem sa mob,ovo je moj wallpaper.On sa godinu dana.Posto pisem sa mob,ovo je moj wallpaper.On sa godinu dana.
[img]http://www4.slikomat.com/11/0418/ru-5893-1.jpg[/img]

Maya21 -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (18.4.2012 23:38:57)

daco mnogo mi je zao, prelep je bio [sm=smiley19.gif] a znam kako se osecas, meni je trebalo dve godine da prezalim moju kucu [sm=smiley13.gif]

mamina pufna -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (5.12.2012 11:56:14)

Skoro sam u Kneza Milosa prisusvovala hvatanju psa od strane sintera. Uzasna scena... znam da tako mora, ali cuko koga bradonja hvata u onu veliku mrezu uz cvilenje... zasista dugo posle toga nisam mogla da dodjem sebi. [sm=smiley19.gif]

mara985 -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (29.8.2013 14:44:23)

Toliko uzasa na sve strane...Evo, upravo mi je prijateljica javila da je nejn pas otrovan prilikom setnje. Verovatno je pojeo neki otrov koji je neko bacio. Toliko price o trovanju i trovacima, a niko nista ne preduzima. Ne zna se ko je nadlezan, kome prijaviti trovace i sl. Bas sam ljuta!

makisa.maki -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (4.11.2013 15:14:28)

Strasno doslo je vreme da ne smes psa ni da izvedes u setnju normalno od ludaka koji podmecu otrov gde stignu[sm=smiley6.gif]

pocahontas -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (4.11.2013 15:24:30)

ja sam mog naucila da ne sme da jede na ulici, al svejedno se mora paziti, nikad ne znam sta mu moze pasti na pamet jer je strasno alav...a te trovace necu ni da komentarisem, jadno je to i bedno. lako bi se to resilo da postoji iskrena volja nadleznih sluzbi i organa.

wivern -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (12.1.2014 19:56:01)

Meni je pre 4 godine neko od komsija otrovao psa, on mukica ne jede sa ulice nista ali ako mu ponudis iz ruke to odmah prihvata. Jedva smo ga izvukli i sad muku mucimo sa gastritisom jer su mu creva i stomak unisteni otrovom. Inace, pas je u mom dvoristu preko dana a najbolji drugar mu je macak koga je macka kao malu bebu ostavila u nasem dvoristu i ne vidim kome je mogao da smeta.. Mada, kad malo bolje razmislim ljudi su najgori predatori i sve im zivo smeta a najlaksi nacin da komsiji crkne krava jeste preko ljubimaca...
Ince su na isti nacin otrovali psa mom prijatelju ali sekuja na zalost nije izvukla ..

nata11 -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (25.9.2014 20:08:40)

Uzas Wiv. Ja se to isto plasim jer moji redovno pobegnu i setaju ulicom a ko sto kazes ljudima sve smeta.

Žapkić -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (25.9.2014 20:14:48)

Meni je pre 15 god komšija otrovao psa. Gordon setera. Najlepšeg i najpametnijeg psa na svetu. Umirao je ceo dan, na mojim rukama.[sm=smiley19.gif] Ja sam primetila neke bele kuglice u vodi u njegovoj šerpi za vodu. Sipala u teglicu i odnela na analizu. Otrovan je nekim vojnim bojnim otrovom (imam još uvek negde potvrdu ). Nikad ga nisam prezalila. On nama nije bio pas , on je bio neko ko je ziveo sa nama...[sm=smiley19.gif]

nata11 -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (25.9.2014 20:21:09)

Uzas nerazumem kakvi su to ljudi. Pre neki dan otrovali u gradu dve kuje koje imale male koji sisaju. Jadnice su legle na stomak da mi zastitile male. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

wivern -> RE: Trovanje/povredjivanje kucnih ljubimaca (25.9.2014 20:38:53)

Ja to ne razumem, pa i zivotinje su ziva bica. Ne moraju svi da ih vole ali kakav mentalni sklop trebas imati da bi mogao neko zivo bice da ubijes iz cistog hira.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]