Olgic -> RE: Gatanje pola deteta uz pomoć prstena :) (1.12.2013 12:07:43)
|
1.-treba biti zlatni prsten, bez nekih cirkona i da nije neki pretežak.. po mogućnosti da se stavi na zlatni lančić, ali može i na konac, dlaku kose, špagicu... 2.-potrebna je LIJEVA ruka..jer nam je sa lijeve strane srce.. što vodoravnije neka ruka stoji 3.-uzmete prsten i lančić i stavite na zapešće lijeve ruke, znači, spustite ga i polako dižite prema gore.. što god da pokaže, za sljedeće dijete, morate opet spustiti i ispočetka dizati.. i tako dok ne bude, kad dignete, da prosto stoji ili se mrvičak mrdne.. znači,ponavljate dok ne dođe do toga da stoji.. ova metoda pokazuje i koji bi spol djeteta bio ako ste imale pobačaj, spontani ili namjerni.. ja sam radila milion puta i stalno mi ispada jedno muško.. još nemam djece, pa neznam.. mojoj majci- žensko(ja), muško(brat), muško(e to nije rodila, imala je pobačaj) i stane... par puta sam joj probavala i svaki put je isto.. tako i kolegicama.. svima je pogodilo, ali baš svima!! bio je crnjak kad mi je za jednu pokazalo, žensko, pa muško i stane, a ima samo dječaka.. onda mi je priznala da je imala jedan namjerni pobačaj, to bi znači bila curica.. hmmm.. ja vjerujem u to.. etogac, toliko od mene.. Ja to tako uradila i meni pokazalo i pobacaji i zivu rodjenu decu i pogodilo mi je sve tim redosledom....jedino sto ja sam to radila i radila i na 7 vrtenje stalo jer vise od troje necu roditi.... Redosled bio : zensko (pobacaj), zensko ( moja zlatna cura),musko ( pobacaj), musko ( moj deckic lepi), musko (videcemo posto sam trudna 32 nedelja, ali neznamo pol), musko, musko i vise sam prestala da brojim jer prsten se samo pomera a ja sigurno necu vise da radjam decu..... Dosta mi je troje....
|
|
|
|