RE: Lažni ljudi (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

IVA 11 -> RE: Lažni ljudi (3.2.2011 23:43:28)

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Lažni ljudi zaslužuju da se lažemo . Pravi LJUDI zaslužuju ljudskost .

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anoniman -> RE: Lažni ljudi (3.2.2011 23:54:11)

IZVORNA PORUKA: BubaMira
Lažni ljudi zaslužuju da se lažemo . Pravi LJUDI zaslužuju ljudskost .

Moram i ja ovo da citiram [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Svakom po zasluzi!!! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Alexis79 -> RE: Lažni ljudi (22.3.2011 19:31:12)

Ja sam skoro jednu moju "dobru drugaricu" prešaltala u ovu kategoriju "lažnih -prijatelja".

Do skoro sam mislila da je nase prijateljsvo pravo ,ali sam se prevarila.
Mnoge stvari su se promenile i samo mi se posle skoro 10 godina pojavilo njeno pravo lice.

Promenila se ona ,a promenila sam se i ja.
Ali se nase prijateljstvo u poslednje 2 godine svelo na cisto koristoljublje.Ako to tako mogu da nazovem.
Zove me samo kad joj nesto treba .
Mnogo smo se druzile ,a eto ona se pre 20-tak dana udala (tj otisla je da zivi kod tog momka) a da nas nije ni upoznala sa njim.
Samo me je obavestila da se eto udaje i da se seli kod njega u jednu varosicu blizu Kg-a.
Ja u cudu ....pitam je da li je sigurna jer se znaju tek  2-3 meseca ,ona ne odgovara.

Nismo se videle  od tad ,razmenile smo 2-3 poruke u kojima se ona uglavnom zalila

IVA 11 -> RE: Lažni ljudi (5.7.2011 22:38:57)

Sretosmo se vidis i posle godinu i po dana? A prosla sam pored kao pored stranca, jer za mene to i jesi od kad si zaboravila na sve. Koja ironija, djeca nam se igraju, sta oni znaju da sam ja tebi vjencana kuma i nekad najbolja drugatica iz djetinjstva? Sto ti je zivot...

branki* -> RE: Lažni ljudi (3.10.2014 13:08:00)

puno ih je..vec sam rekla da cu da napravim jednu veliku cistku u svom zivotu i da iz njega proteram sve folirante,dileje,budale i njima slicne.ostavicu samo par ljudi sa kojima delim sve ,a za sve ostale ce postojati granica.

17 joka -> RE: Lažni ljudi (3.10.2014 13:12:28)

Branki, potpisujem svaku tvoju rec

nazalost tih laznih ljudi ima mnogo,sve više [sm=smiley13.gif]

Leptiric123 -> RE: Lažni ljudi (3.10.2014 13:39:08)

Ja takvim ljudima ne dam da mi pridju blizu...veoma sam rigorozna po pitanju prijatelja

mirkam -> RE: Lažni ljudi (3.10.2014 16:11:01)

Uuuuu,ja baš teško sklapam prijateljstva.Zatvorena sam mnogo i teško ulazim u neku dublju priču.Imam par prijatelja maltene iz djetinjstva,koja su prošla razna iskušenja sve ove godine i eto opstala,tako da znam da je to to.Bila sam razočarana dosta puta kad sam bila mladja i još tada naučila da se čuvam "prijatelja".

Kata90 -> RE: Lažni ljudi (3.10.2014 16:12:39)

mirmam....i kod mene je isto tako

Mala Elena -> RE: Lažni ljudi (3.10.2014 21:46:33)

Imala sam u zivotu par laznih prijatelja (muskaraca koji su zeleli vise i prijateljica koje su mi radile iza ledja ) . Imala sam situaciju da mi se prijateljica smeska, poverava se, trazi savet a da od njenog verenika saznam da je ljubomorna na mene .[sm=smiley13.gif] a njen verenik mi je drug od malena. Mozda sam mu se nekada i svidjala ali nicega nije bilo. Plakala sam kao kisa kad sam saznala, sa posla sam izasla ranije...i plakala [sm=smiley19.gif]
Ona mi nije priznala ali ja je nikada ne mogu gledati istim ocima .
Ljudi su sve vise lazni , idu drugima uz dlaku itd. Ja ti nikada necu raditi.

big mum -> RE: Lažni ljudi (4.10.2014 7:33:24)

Što sam starija bolje čitam ljude.Ne skapam prijateljstva olako i ne želim lažne ljude u svom životu.Imam par dobrih i istinskih prijatelja i sa njim se svakodnevno družim ,ostale držim na distanci.

Ljudi su postali poltroni,olako došli do novca i položaja u društvu i jednostavno ne želim takve ljude u svom životu.
Ja sam samo jedna mala žena u masi neprimjetna i to mi baš odgovara[sm=smiley1.gif]

anita -> RE: Lažni ljudi (4.10.2014 9:16:23)

Muka mi je od laznih ljudi.
Kada im nesto treba pa makar to bilo i drustvo tu su, cim im vise nisi potreban odmah okrenu ledja.
Kada su oni u pitanju ja moram uvek da budem na raspolaganju, a kada im ne treba nista onda se ne jave i po par meseci. Sve ovo sam skoro dozivela od svoje nazovi prijateljice.
Ma ne trebaju mi tavke prijateljice. Okrenula sam list.

Maraj -> RE: Lažni ljudi (26.12.2014 21:09:54)

Koliko foliranata je danas da je to strasno. Ne mozes da se uzdas u dve osobe...

ishler -> RE: Lažni ljudi (26.12.2014 22:42:54)

Jako sam se razocarala nekoliko puta.A najveca zalost je kada saznate da vam je bliska porodica takva a ne mozete ih potpuno eliminisati,ostaje samo gadjenje i neka netrpeljivost u vazduhu....i pitate se da li je moguce....

Tajčica -> RE: Lažni ljudi (7.7.2015 13:45:43)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Koliko foliranata je danas da je to strasno. Ne mozes da se uzdas u dve osobe...

Baš tako

vikiveki -> RE: Lažni ljudi (7.7.2015 20:11:09)

E najgore je kada u kolektivu imaš takve ljude i moraš da sarađuješ sa njima[sm=smiley13.gif]

Kata90 -> RE: Lažni ljudi (8.7.2015 23:29:27)

E to da definitivno,i svugde ima toga.....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]