RE: Da li su vam sve bebe lepe? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

ishler -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (26.1.2012 13:21:16)

Kao sto nisu ni svi ljudi lepi,nisu ni sve bebe.
Samo sto sve bebe kod mene izazivaju  osecaj neznosti.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

branki* -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (26.1.2012 13:27:30)

slazem se,ishler.

snješka -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (26.1.2012 14:14:45)

Meni nisu. Ali, kao što kau cure iznad, izazivaju taj osjećaj nježnosti, mada se ponekad na neke bebe ne mou ni raznježiti. Moja poznanica ima sina koji je, dok je bio beba, bio baš ružan i imao je ogromnu glavu. Sama sam sebe hvatala da jedva iz kurtoazije mogu reći nešto tipa "medu mali" ili tako nešto slično.

Lilla -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (26.1.2012 14:16:33)

Nisu, ali su bebe i svaka na svoj nacin je slatka. 

vukosava -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (26.1.2012 17:04:39)

Ja mislim da zavisi od uzrasta beba. Kad se rode nisu bas neki lepotani (pogotovu nakon prirodnog porodjaja) i onda sto su stariji lice im se sve bolje formira a time raste i lepota.

Al meni su sve bebe lepe, i one sa nekim deformacijama, novi zivot je to. [sm=jezicek.gif]
I glupa su mi sva ta glasanja za najlepse bebu, nisu to lutke ni igracke.

bea83 -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (26.1.2012 17:29:42)

Meni su novorodjančad ko vanzemaljci, uglavnom, mada umeju da budu i baš baš slatki[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Ali nikad ne bih rekla da su ružni jer zaista ima nešto u tim malim okicama koje gledaju svet tek nekoliko minuta, sati ili dana što ih čini posebnim[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Inače najlepše su mi bebe od 3,4 meseca do 7,8 meseci, tad su onako zaokrugljeni, bleskasti i kad se nasmeju moraju da mi izmame osmeh[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

madre -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (26.1.2012 17:41:00)

nisu mi sve bebe lepe[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

isidora88 -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (26.1.2012 22:33:50)

meni su sve bebe slatke[sm=smiley1.gif]

Sesilija 83 -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (27.1.2012 15:40:58)

Nisu mi sve bebe lepe,ali nikad nisam rekla 'JAO KAKO RUZNO DETE' nego se nasmejem ik kazem ma slatko je[sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (27.1.2012 15:50:21)

IZVORNA PORUKA: vukosava

Ja mislim da zavisi od uzrasta beba. Kad se rode nisu bas neki lepotani (pogotovu nakon prirodnog porodjaja) i onda sto su stariji lice im se sve bolje formira a time raste i lepota.

Al meni su sve bebe lepe, i one sa nekim deformacijama, novi zivot je to. [sm=jezicek.gif]
I glupa su mi sva ta glasanja za najlepse bebu, nisu to lutke ni igracke.

slazem se,a pogotovo za ovo glasanje[sm=smiley36.gif]

Gejsha -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (27.1.2012 15:53:24)

nisu mi sve lepe ali su mi sve slatke. naravno, moja mi je najlepša![sm=smiley36.gif]

peca -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (27.1.2012 16:00:33)

Meni su neke bas "gadne" kad se rode, a posle par nedelja sve su lepe [sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (15.2.2012 23:47:48)

Juče smo bili u DZ i sretnemo našu poznanicu, dovela svog 3mesečnog sina kod dr. Kad sam ga videla, pvo što sam pomislila (oprosti mi Bože) je - kako je ružan!! Valjda se nije baš mnogo primetilo to na mom licu, brzo sam se sabrala i nasmešila se...

mamamikka -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (16.2.2012 9:27:05)

hehe, mariya to sam i ja pomislila kad sam videla bebu moje rođake, pogotovo što je ona prelepa a i muž joj nije ružan. a sad mali ima 3god i prelep je dečak. valjda je bio u nekoj fazi formiranja. samo tad mi se to desilo, ali sve bebe imaju nešto svoje, posebno, što ih čini slatkim.

Anhelito -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (20.2.2012 15:17:09)

Ne mogu da kazem da je neka beba ruzna ali da ima razlike u lepoti to stoji [sm=smiley36.gif]

Alexxa -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (20.2.2012 15:24:21)

Meni nisu sve bebe lepe i baš se plašim da meni moja neće biti lepa. Mada, ta bebeća faza brzo prođe. Moj bratanac je bio mnogo ružna beba, a evo kakav je bio sa 2 godine! Ljubi ga tetka!

[img]http://www4.slikomat.com/11/0220/tyu-24722-.jpg[/img]

branki* -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (20.2.2012 16:09:56)

uu,bas je sladak[sm=smiley1.gif]
ja prvi dan prema bozi nisam imala neki osecaj.i kad su mi cestitali i kazu-jao,kako je lep!,ja sam mislila-pa,ne znam i nije bas tako lep,sta znam.ali,vec sutra bio mi je najlepsa beba[sm=9nebesa.gif]

Mariya -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (21.2.2012 1:09:47)

Meni je moja bila najlepša, kad su mi je pokazali (čim sam je rodila), onako umazanu krvlju i onim sirastim mazom(ono belo na bebama se tako zove, valjda) samo sam rekla "Bože kako je lepa!!!"a ona kao miš[sm=smiley36.gif] A svaki dan mi je sve lepša i lepša, moje[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

MicinaMama -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (21.2.2012 1:20:12)

Meni je moja Milica bila ruzna beba [sm=smiley36.gif],sve su mi u porodilistu bile lepse od nje hehehe...i takva je bila do treceg meseca e onda je pocela da izlazi u mog medica.

boba 11 -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (21.2.2012 9:51:40)

Lagala bih kad bih rekla da su sve bebe lepe ali moji su mi naravno bili najlepse bebe na svetu.BTW izgledali su identicno do nekih 7-8 meseci kao blizanci jednojajcani ali rodjeni sa 3 god razlike.[sm=smiley36.gif]

mombg -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (21.2.2012 13:32:32)

Nisu, al njihovoj mami i tati jesu i to postujem.

tijatija -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (17.3.2012 20:49:11)

Nisu mi sve bebe lepe , sve su slatke, nezne a lepa bas retko koja [sm=zmeden.gif]

Skockica -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (12.3.2013 1:07:17)

One su tako mala i nezasticena bica ali daleko od toga da su sve lepe. Mada to nije bitno jer se deca menjaju.

liliana -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (12.3.2013 1:08:51)

Meni nisu sve bebe lepe. Ima ih zaista prelepih, ali ima ih i onih jako... khm. manje lepih![sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (12.3.2013 1:15:58)

meni nisu sve iskreno

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 [9] 10   Sledeća stranica >   >>