RE: Mladeži, benovi... (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje



Poruka


emicaa -> RE: Mladeži, benovi... (3.3.2021 8:18:19)

Maraj meni su se posle trudnove pojavili oni ravni sa kozom,kao tackice po tijelu.Ja imam veliki na vratu.Ne svrbi,ne boli ali je bas velik.





Ivanka 75 -> RE: Mladeži, benovi... (2.4.2024 11:05:36)

Isle smo jutros kod dermatologa povodom mladeza na nosu i stomaku. Taj na nosu je ispupcen i prosle nedelje se bas na njemu napravila bubuljoca koja je konacno pukla za vikend. Detetu je lice cisto, bas vodi racuna i eto, tik pored tog mladeza se napravi bubuljica. Rekladr sneku antibiotsku mast da maze, higijenu da sprovodi, cuva nos od sunca 😂 i mehanickih povreda. A onaj na dnu stomaka je bezopasan, kao masna bradavica. Kako ona raste tako i taj mladez raste i seboreican je, tj počeće da se kruni.  Za svaki slučaj pedijatrica će nam zakazati i kod doktorke u bolnici koja je stručnjak za mladeže. Čekamo da nam javi termim.




nata11 -> RE: Mladeži, benovi... (9.4.2024 8:46:01)

Ja imam na ruci na nezgodnom mestu mladez koji mi zakaca. Dobila sam uput od dr. Odem u DZ i on mene pogleda i kaze: Nemam ja vremena za te gluposti. I tako [sm=zz_unsure.gif] To je zdravstvo Srbije. Naravno vremena bi imao kada bi otisla popodne u njegovu privatnu kliniku.




Srecko47E -> RE: Mladeži, benovi... (9.4.2024 9:57:06)

Strasno.
A vrsi se pritisak na sve,kako kasnimo vecito,kako ljudi umuru od banalnosti koje prerastu u ozbiljno stanje.
Uzas!




Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]