bojanica7 -> RE: Plakanje u trudnoci (6.9.2010 15:31:00)
|
nala, iako nikad nisam plakala nesto posebno, uvek sam bila za plakanje kad ti dodje. nikad nikom ko place niasm rekla da ne place, nego placi... uvek bude lakse. lepo se isplaces i nekako onda bude vedrije sve. sta znam. a sto se tice tih para.. sta znam... ja sam generalno u fazonu da se ne opterecujem tim poklonima. nisi trenutno u situaciji da kupis bratancu nesto vise, jbga, kupis najsladje stramplice koje nadjes, tipa za 500 dinara, i gotovo. kad ti budu stigle pare, odneces netso vise i lepse ili stagod... mene generalno nervira moja drugarica koja nije isla da vidi bebu nase zajednicke drugarice jer nije imala para. ma daaaj.. ja sam tad bila bas bedna, student s malim dzeparcem, i pozajmila sam pare za put i kupila bebi neku zvecku. al sam nekako bila u fazonu, nasa drugarica je dobila bebu, eeeej. pa kao naravno da je obozava i da jedva ceka da je mi vidimo. a prosle godine, jedna od najboljih drugarica zamalo da mi ne dodje na svadbu jer nema ni dinara, a trebalo joj za put i poklon. eeej, ja sam joj rekla da pozajmi hiljadu dinara za kartu, koje cu joj ja dati,a da na poklon zaboravi.pa mislim, svi smo, manje-vise u istoj situaciji. retko kome bas cveta cvece i ima za sve sto treba... a da ne pricam o tome da sam pola poklona u zivotu sama smisljala, seckala, lepila, bojila i ne znam ni ja sta, zato sto nisam imala da kupim poklon... jo udavih vas. stavrno me inspirise ta tema novca i poklona [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|