maslachak -> RE: Trudničko bolovanje-komisija na Zvezdari (1.11.2010 14:54:12)
|
evo i od mene friske informacije.. dakle ja sam bila na komisiji za dom zdravlja savski venac posto se sad ide na komisiju prema domu zdravlja gde je izabrani lekar! e,sad...da resim dilemu..onomad kad sam bila u panici,nazvala sam rzzo filijalu savski venac gde pripadam i referent za bolovanja mi je rekla da slobodno mogu otici i dan nakon isteka,pogotovu kad bolovanje istice za vikend kad su neradni dani..meni je npr isteklo 30.10.,a ja sam danas isla na komisiju ili ti 01.11. Komisija se nalazi u Vojvode Milenka 4,gde se takodje nalazi i komisija za Stari grad..brze funkcionise komisija za stari grad od moje i to ne duplo,nego kao na traci.. dakle,ja sam iz doma zdravlja dosla oko 9:45,tamo je bilo krcato..poseban deo gde trudnice(ali samo licno prisutne) predaju uput i knjizicu,a poseban za ostale smrtnike... U nekom momentu se pojavila zena koja je pokupila upute i nedugo zatim nas prozvala da joj damo dokumentaciju..kao sto rece Capa: predala sam ultrazvucni karton iz Visegradske analizu krvi i briseva posto sam to skoro radila a na uputu je moja doktorka sve ostalo napisala.. i onda sledi cekanje..ja sam cekala 1 sat..zasto,pojma nemam jer niko nije usao kod njih,samo su uzimali dokumenta..u nekom momentu su me prozvali i to prvu od 4 trudnice iako sam poslednja dosla..ja sam usla unutra,doktorka je vec donela odluku da produzi bolovanje do datuma tog i tog i nakon toga idem na zakonsko porodiljsko,dala drugoj da otkuca to na kompu i ja da sacekam..to je bilo sve..pitala me kad mi je vt porodjaja.. e,sad stekla sam utisak da su malo smotane jer sve vreme mog boravka u sobi one su se maltene svadjale oko gluposti,,tipa gde su uputi primljeni do 10h,gde je ovo..ne moze ovo ovako..jako neorganizovano..uzgred pitala sam sto su mene preko reda,rekose jer sam jedina u poodmakloj trudnoci! i,da jos nesto..nasla sam telefon komisije,pa kome god bude trebalo a pripada savskom vencu i starom gradu moze da zove,odgovaraju na sva pitanja...2657221 eto toliko od mene..
|
|
|
|