Deca rađaju decu (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Od đačića do đaka



Poruka


Anoniman -> Deca rađaju decu (8.12.2008 8:44:45)

Jedanaest devojčica porodilo se u Sremu
SREMSKA MITROVICA - Čak 11 devojčica između 14 i 17 godina iz Sremske Mitrovice i okoline postale su majke u 2008. godini, saznaje „Blic“. One se zbog svojih godina prema bebama odnose više kao sestre, a manje kao majke, kažu lekari Dispanzera za žene. Istovremeno, kod 46 devojčica istog uzrasta urađen je namerni prekid trudnoće!

.....

Ne moraju sve priče da budu tragične
- Devojčici od 14 godina sam nakon pregleda ustanovila da je već zašla u šesti mesec trudnoće. Plačući mi je ispričala da ni najbolje drugarice ne znaju za njenu tajnu, te da je uspešno i od roditelja tesnim farmericama prikrivala stomak. Kako se radilo o potpuno zdravoj maloletnici, a i sa plodom je sve bilo u redu, prekid trudnoće nije dolazio u obzir. Kontaktirano je sa majkom, kojoj smo sve objasnili. Bila je u šoku, bilo je potresno, ali se sve na sreću dobro završilo. Prošle godine je rođena devojčica koju su roditelji srednjoškolke prihvatili kao sopstveno dete, dok ona sa odličnim uspehom pohađa školu i namerava da upiše studije - ispričala nam je dr Kostić-Muškinja, koja u ordinaciji čuva bebinu sliku.

IZVOR

Jadna ta beba koja je u 6om mesecu trudnoće stiskana tesnim farmericama. Jadna ta majka koja je tako kontaktirana da joj je ćerka u 6om mesecu (ali je za mene to neispravan način odgoja dece, propust u vaspitanju, jer ja da sam tako mlada ostala trudna, moja mama bi sigurno bila prva koja bi to saznala.
Sve u svemu... Vraćamo se na onu temu, koliko rano devojčice stupaju u odnose... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




kumara -> RE: Deca rađaju decu (10.12.2008 16:32:44)

Nemam reci... Moj muz je iz Sremske Mitrovice, a nisam nikad primetila da tamo ima toliko devojcica-mama. Ipak je to mali grad.

Meni je to jako strasno i slazem se sa Tashom da je to propust u vapitanju i odgoju. Ne mogu da verujem!




guppy RR -> RE: Deca rađaju decu (30.7.2009 11:51:30)

Zaključavam i preusmeravam na temu:
Maloletna trudnica <-- KLIK




Stranica: [1]