Anoniman -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (25.5.2012 11:35:38)
|
Baš sam se skenjala, samo da se izduvam, pa odoh odavde... Mm je poludeo otkad sam ja na bolovanju-razumem, mnogo toga je palo na njegova leđa, ali zaista mu svi pomažu- svi uzimaju Mihajla na čuvanje, moja mama pegla, moja svekrva kuva, ja koliko snage skupim u toku dana stavim veš i suđe da se operu, malo obrišem prašinu, počisitim po kuhinji ili skuvam deo ručka (recimo supu ili varivo...), ali u njega kao da je đavo ušao!!! Urla po ceo dan, Mihajla redovno rasplače pred kupanje, počeo je toliko da psuje i da ga naziva pogrdnim imenima da mi je malo falilo da ga jedan dan ne zviznem preko usta! I dođe kući pa zanoveta-što si ovo tu ostavila, što ovo nisi potopila, zašto si brisala prašinu [sm=zmeden.gif] Nema: hvala, lepo što si se potrudila, znam da ti nije dobro.... I kukanje: ne spavam dovoljno, spadam sa nogu, izgubio sam svaku slobodu [sm=zmeden.gif] E dragi moj, nemaš ti pojma! Za ovih mesec dana čak dva vikenda je proveo na pecanju, 3 puta nedeljno odlazi na rekreaciju sa prijateljima i ostavlja me samu da stavim Mićka na spavanje (inače, moje "jutarnje" mučnine su večernje)-ne pamtim kad mi je nešto bilo tako teško kao stavljanje deteta na spavanje uz pauze za bljuvanje [sm=smiley13.gif]... Šta on zna šta je uskraćena sloboda?! Šta on zna kako izgleda ležati mesecima u zatvorenoj sobi u krevetu, bez svežeg vazduha, bez mogućnosti da pojedeš ono što želiš, da ideš gde želiš, da funkcionišeš kako si navikao?! Šta on zna o uskraćenoj slobodi?! Ja sve ovo radim zbog nas i naše porodice, zašto je njemu toliko teško da uradi isto?! I jutros je opet krenuo da zvoca-nisam ni htela da se raspravljam... Samo sam mu u prolazu rekla: unosiš jako lošu atmosferu u kuću, nikad nisi bio gori otac, i zapitaj se malo da li je ZAISTA tebi trenutno najteže... Oćutao je kao pos**n... Otkad sam ostala trudna samo se mučim i sklapam kompromise- u firmi me ucenjuju otkazom i traže da radim od kuće, ubih se oko papirologije za bolovanje (kao da pokušavam da opljačkam banku kad im se pojavi na šalteru-zmije), stalno mi je loše, nisam uzela Mihajla u krilo mesec dana i još mi on zagorčava život....... Treba da ga je sramota!
|
|
|
|