peca -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (20.6.2012 11:40:34)
|
Ja se sa mojim mm uglavnom ne svadjam, iznervira me ponekad itd. ali bas da se svadjam ne.... U zadnje vreme smo dosli do nerazumevanja, a bogami bice i svadje, i to sve zbog macke [sm=smiley13.gif] On je ziveo u kuci, i ja sa njim, tamo ima dvoriste, nije neko ali je ipak dvoriste, i imamo macku jedno pet godina. Ja sam na tu macku svojevremeno bila "ljubomorna" pricala sam da je vise mazi od mene [sm=smiley1.gif] Ta macka je navikla na svoju slobodu, navikla je da vitla po dvoristu po ceo dan, a kuci dodje da jede i da prespava, prava skitara, i svi smo bili srecni. Pre nego sto sam ja ostala u drugom stanju odlucili smo da predjemo kod mene da zivimo, u pitanju je stan, i sta smo mogli sem da je povedemo sa sobom. Patili smo svi zajedno dok se ona nije navikla na uslove zivota u stanu, ali i to je proslo, navikla se na stan, na pesak itd. U zadnje vreme on je sa mackom u svadji, vise je i ne konstatuje, ne mazi, ne igra sa njom, kako prodje "sutne" je, kad mu se mota oko nogu pogotovo. Rekao mi je da se "resim" macke, i kad Jovana propuzi da nece da je vidi u stanu [sm=smiley13.gif] Ja sam se kao samo smeskala, kapiram ok nervira ga ali ne misli ozbiljno... ak je rekao ako ja to ne uradim, da ce da je stavi u kola i samo da je negde usput istovari... [sm=smiley13.gif] najgore je sto mislim da bi mozda i bio u stanju da tako nesto uradi... Ja volim zivotinje ali sam prema njima "ravnodusna" uvek gledam da ima vode, hrane, da je ocetkam i to, ali da se nesto gnjavim sa njima ne volim, to je neka ljubav iz potaje sto bi ja rekla [sm=smiley1.gif] mojoj sestri se ker penje na glavu, jedu zajedno za stolom i sl. kod mene to ne moze. Elem, vrhunac je bio kad je odnegde dovukla bubasvabu u stan, i setala se ispod krevetca, ogromna, fuj ! I ja sam poludela... mislim da je to bila kap koja je mm prelila casu ( vec jednom je donela bubu u stan, ne znam odakle ih vadi, u stanu ih nemamo, ali posto setka po komsijskim terasama, ko zna,mozda je pokupila negde na fasadi, ipak su ovo stare zgrade ali ja sam je isbacila a mmu to nisam prijavila) [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Nisam pametna sta da radim, ovaj je bas poludeo, zao mi macke [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|